Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Bubble Tale 01

Η επιλογή του να ξεκινήσει κάποιος ενδιαφερόμενος την δική του επιχειρηματική δραστηριότητα, εντός μιας αλυσίδας είναι μια απόφαση η οποία προϋποθέτει έρευνα σε κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να βοηθήσουν στην τελική επιλογή του ποια αλυσίδα θα είναι αυτή. - Μαρια Μεργούπη, bubbletale

Σίγουρα ένα από τα βασικά στοιχεία είναι η δυναμική του κλάδου που ανήκει η αλυσίδα, το μικτό περιθώριο κέρδους που υπάρχει καθώς επίσης και πόσο άμεσα γίνεται η απόσβεση της επένδυσης των Franchisee.

Σπουδαίο ρόλο παίζει επίσης η διαφοροποίηση της κάθε αλυσίδας σχετικά με το concept καθώς και τα προϊόντα αυτής (πόσο καινοτόμα είναι). Πόσο συχνά υπάρχει ανανέωση σε είδη, καταλόγους, νέες ιδέες και πρωτότυπες ιδέες marketing και προώθησης.

Πρέπει επίσης να ελεγχθεί η σταθερότητα και η δυναμική των καταστημάτων, αν έχουν κλείσει κάποια και τους πιθανούς λόγους που μπορεί να έχει συμβεί αυτό.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι οικονομικές απαιτήσεις κάθε αλυσίδας. Entry fee, royalties κτλ.

Καλό θα ήταν επίσης να ελεγχθεί το μέγεθος του δικτύου καταστημάτων και να αποφασίσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, σε τι μέγεθος δικτύου θα ήθελε να ενταχθεί. Πολλά πλεονεκτήματα υπάρχουν και σε γνωστά, καθιερωμένα brands αλλά και σε νέα, ανερχόμενα.

Βασικός έλεγχος θα πρέπει να γίνει στην σχέση μεταξύ μητρικής εταιρείας και του δικτύου. Αν υπάρχει υποστήριξη, σε ποιο βαθμό και σε ποιους τομείς, πόσο άμεση και εύκολη είναι η εκπαίδευση κτλ.

Τέλος και σίγουρα, ένα από τα βασικά κριτήρια είναι, κατά πόσο ταιριάζει ο κάθε ενδιαφερόμενος με το εκάστοτε concept. Σαν ιδέα, σα νοοτροπία, γνώσεις, εκπαίδευση, τρόπο ζωής.

Ποιά θεωρείτε τα τρία (3) κύρια πλεονεκτήματα του franchising για όσους διερευνούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση;

  • Ήδη γνωστό εμπορικό σήμα άρα και ευκολότερη προσέλκυση πελατών

  • Μειώνονται οι πιθανότητες επαγγελματικής αποτυχίας, διότι είναι ελεγμένος και σίγουρα αποτελεσματικός, ο τρόπος λειτουργίας

  • Συνεχής υποστήριξη σε όλους τους τομείς, εκπαίδευση προσωπικού, τεχνογνωσία

facebook_page_plugin