Latest Franchises

 • FAMOUS
 • COFIS
 • BUBBLETALE
 • ΟΛΟΝ
 • TETZERIS
 • ZHIDOU
 • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Germanos Header

Μέσω του Franchise σου παρέχεται η δυνατότητα να ασκείς επιχειρηματικότητα και ταυτόχρονα να δέχεσαι την καθοδήγηση και να απολαμβάνεις την «ασφάλεια» του franchisor.

Πέρα από ένα επιτυχημένο brand, τα χρήματα που επενδύεις αφορούν τη μετάδοση εμπειρίας και τεχνογνωσίας που έχει αποκομίσει ο franchisor στα ήδη επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του.

Ενα σύστημα franchising σου προσφέρει συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, απαραίτητα στοιχεία πλέον στο σύγχρονο επιχειρείν.

- Νίκος Μαρκόπουλος, ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

 1. Δημιουργία μακροχρόνιας επιχειρηματικής σχέσης

 2. Περαιτέρω δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης

 3. Ανθεκτικότητα του brand στον κλάδο δραστηριοποίησης

 4. Κατανόηση της οικονομικής διάστασης της επιχείρησης και τους παράγοντες που την καθορίζουν

 5. Έλεγξε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το επιχειρηματικό πλάνο που σου παρουσιάζεται

 6. Η παρεχόμενη υποστήριξη του franchisor στην καθημερινότητα του franchisee.

 7. Ποια είναι η θέση του brand, ποια η αξιοπιστία του, και ποια η διαφοροποίησή του concept απ’ τον ανταγωνισμό του κλάδου;

 8. Πέρα απ’ το αρχικό κεφάλαιο επένδυσης, σιγουρέψου ότι έχεις επιπλέον ένα μικρό κεφάλαιο για να καλύψεις τα κόστη έναρξης που θα προκύψουν

 9. Ύπαρξη royalties , δαπάνες marketing και επικοινωνίας

 10. Η προσωπική ενασχόληση με την επιχείρηση

facebook_page_plugin