Latest Franchises

 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES
 • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS
 • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Germanos Header

Μέσω του Franchise σου παρέχεται η δυνατότητα να ασκείς επιχειρηματικότητα και ταυτόχρονα να δέχεσαι την καθοδήγηση και να απολαμβάνεις την «ασφάλεια» του franchisor.

Πέρα από ένα επιτυχημένο brand, τα χρήματα που επενδύεις αφορούν τη μετάδοση εμπειρίας και τεχνογνωσίας που έχει αποκομίσει ο franchisor στα ήδη επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του.

Ενα σύστημα franchising σου προσφέρει συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, απαραίτητα στοιχεία πλέον στο σύγχρονο επιχειρείν.

- Νίκος Μαρκόπουλος, ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

 1. Δημιουργία μακροχρόνιας επιχειρηματικής σχέσης

 2. Περαιτέρω δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης

 3. Ανθεκτικότητα του brand στον κλάδο δραστηριοποίησης

 4. Κατανόηση της οικονομικής διάστασης της επιχείρησης και τους παράγοντες που την καθορίζουν

 5. Έλεγξε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το επιχειρηματικό πλάνο που σου παρουσιάζεται

 6. Η παρεχόμενη υποστήριξη του franchisor στην καθημερινότητα του franchisee.

 7. Ποια είναι η θέση του brand, ποια η αξιοπιστία του, και ποια η διαφοροποίησή του concept απ’ τον ανταγωνισμό του κλάδου;

 8. Πέρα απ’ το αρχικό κεφάλαιο επένδυσης, σιγουρέψου ότι έχεις επιπλέον ένα μικρό κεφάλαιο για να καλύψεις τα κόστη έναρξης που θα προκύψουν

 9. Ύπαρξη royalties , δαπάνες marketing και επικοινωνίας

 10. Η προσωπική ενασχόληση με την επιχείρηση