Latest Franchises

 • TYCO
 • WATT+VOLT
 • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
 • SO EASY
 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Tetzeris Header

Μέσω μιας επιχείρησης franchise και ειδικότερα με τον tetzeris, o franchisee δημιουργεί μια επιχείρηση με αρκετά πλεονεκτήματα μερικά από τα οποία είναι:

 • Αναγνωρισμένο brand και δοκιμασμένα προιόντα από τη μητρική εταιρία

 • Εγχειρίδια λειτουργίας, business & marketing plan, συνεχής καθοδήγηση και εκπαίδευση

 • Κεντρικές συνέργειες με προμηθευτές για την επίτευξη χαμηλών τιμών πρώτης ύλης με αποτέλεσμα ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ

Τι να προσέξεις πριν αποφασίσεις να συνεργασθείς με μια αλυσίδα franchise;

 1. Ο franchisee θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να κάνει τη δική του έρευνα όσον αφορά το concept που τον ενδιαφέρει. Πολλές φορές οι τάσεις της αγοράς είναι ψευδείς, τα επιχειρηματικά πλάνα είναι υπεραισιόδοξα και οδηγούν σε αποτυχίες.

 2. Πρέπει να ξεκινήσει με το πόσο χρονικό διάστημα λειτουργεί το concept, ώστε να υπάρχει μια τεκμηρίωση σε νούμερα. Βλέπουμε πως πολλά concepts ξεπηδούν ενώ η μητρική δεν έχει κλείσει καν χρόνο!

 3. Τα μικτά περιθώρια κέρδους (gross profit) είναι πολύ σημαντικός δείκτης γιατί εκεί συμπεριλαμβάνετε και το κέρδος του franchisee.

 4. Η δυναμική του κλάδου είναι επίσης σημαντική αλλά κρύβει παγίδες υπερπροσφοράς και υπερβολικού μοιράσματος μεριδίων αγοράς (βλέπε αλυσίδες καφέ).

 5. Η διαφοροποίηση του concept πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα λάβει υπόψη του ο franchisee, αλλά θα πρέπει να διακατέχεται και από την ωριμότητα ώστε να διακρίνει αν το συγκεκριμένο concept του ταιριάζει και θα μπορεί να πορευτεί με αυτό για χρόνια!

 6. Μην πέσετε στην παγίδα του το τάδε concept δεν ζητά royalties και marketing fees… να είστε σίγουροι πως τα πληρώνετε μέσω αγοράς προιόντων από τη μητρική.

 7. Τέλος, οι υποδομές της μητρικής εταιρίας σε επίπεδο εκπαίδευσης και υποστήριξης σε συνδυασμό με το όραμα του franchisor είναι ένα σημείο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψην από τον ενδιαφερόμενο.

Review Us On Google