Latest Franchises

 • FAMOUS
 • COFIS
 • BUBBLETALE
 • ΟΛΟΝ
 • TETZERIS
 • ZHIDOU
 • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Tetzeris Header

Μέσω μιας επιχείρησης franchise και ειδικότερα με τον tetzeris, o franchisee δημιουργεί μια επιχείρηση με αρκετά πλεονεκτήματα μερικά από τα οποία είναι:

 • Αναγνωρισμένο brand και δοκιμασμένα προιόντα από τη μητρική εταιρία

 • Εγχειρίδια λειτουργίας, business & marketing plan, συνεχής καθοδήγηση και εκπαίδευση

 • Κεντρικές συνέργειες με προμηθευτές για την επίτευξη χαμηλών τιμών πρώτης ύλης με αποτέλεσμα ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ

Τι να προσέξεις πριν αποφασίσεις να συνεργασθείς με μια αλυσίδα franchise;

 1. Ο franchisee θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να κάνει τη δική του έρευνα όσον αφορά το concept που τον ενδιαφέρει. Πολλές φορές οι τάσεις της αγοράς είναι ψευδείς, τα επιχειρηματικά πλάνα είναι υπεραισιόδοξα και οδηγούν σε αποτυχίες.

 2. Πρέπει να ξεκινήσει με το πόσο χρονικό διάστημα λειτουργεί το concept, ώστε να υπάρχει μια τεκμηρίωση σε νούμερα. Βλέπουμε πως πολλά concepts ξεπηδούν ενώ η μητρική δεν έχει κλείσει καν χρόνο!

 3. Τα μικτά περιθώρια κέρδους (gross profit) είναι πολύ σημαντικός δείκτης γιατί εκεί συμπεριλαμβάνετε και το κέρδος του franchisee.

 4. Η δυναμική του κλάδου είναι επίσης σημαντική αλλά κρύβει παγίδες υπερπροσφοράς και υπερβολικού μοιράσματος μεριδίων αγοράς (βλέπε αλυσίδες καφέ).

 5. Η διαφοροποίηση του concept πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα λάβει υπόψη του ο franchisee, αλλά θα πρέπει να διακατέχεται και από την ωριμότητα ώστε να διακρίνει αν το συγκεκριμένο concept του ταιριάζει και θα μπορεί να πορευτεί με αυτό για χρόνια!

 6. Μην πέσετε στην παγίδα του το τάδε concept δεν ζητά royalties και marketing fees… να είστε σίγουροι πως τα πληρώνετε μέσω αγοράς προιόντων από τη μητρική.

 7. Τέλος, οι υποδομές της μητρικής εταιρίας σε επίπεδο εκπαίδευσης και υποστήριξης σε συνδυασμό με το όραμα του franchisor είναι ένα σημείο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψην από τον ενδιαφερόμενο.

facebook_page_plugin