Latest Franchises

 • TYCO
 • WATT+VOLT
 • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
 • SO EASY
 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Telephone Header

Ποιά θεωρείτε τα τρία (3) κύρια πλεονεκτήματα του franchising για όσους διερευνούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση (επιγραμματικά); - Ειρήνη Μαστρακούλη, TELEPHONE PLUS

Value for Money πρόταση

Δυνατότητα Risk Free συνεργασίας

Άμεση ένταξη στην αγορά μέσω ενός δυνατού και αναγνωρίσιμου Brand Name

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

 1. Διαφάνεια, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα προς τους συνεργάτες, χωρίς ψιλά γράμματα

 2. Αρχικά κριτήρια και στοιχεία όπως είναι ο απαιτούμενος χώρος, το αρχικό κεφάλαιο, η περίοδος απόσβεσης, κλπ

 3. Περιθώριο κέρδους για τον franchisee και δικαιώματα της μητρικής εταιρείας

 4. Νομική σύμβαση, Risk Free συνεργασία, ρήτρες και δεσμεύσεις

 5. Δυνατότητα μακροχρόνιας λειτουργίας και όχι τυχοδιωχτικών συνεργασιών

 6. Υποστήριξη και αξιοπιστία που δίνονται από την μητρική εταιρεία προς τους franchisees και την ευρύτερη αγορά

 7. Λεπτομέρειες πλάνου συνεχούς εκπαίδευσης και after sales υποστήριξης των franchisees, όχι μόνο στα πρώτα βήματα λειτουργίας του καταστήματος αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας

 8. Η υγιής υπόσταση της μητρικής εταιρείας αποδεδειγμένα μέσω των οικονομικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων της ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τις όποιες ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερο τρόπο

 9. Η εμπειρία της μητρικής εταιρείας στην αγορά, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποδεικνύεται με απτά στοιχεία και δίνει την αίσθηση ασφάλειας στους συνεργάτες της

 10. Καινοτομία, ευρηματικότητα και ευελιξία σε προϊόντα και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την ανταπόκριση από ένα μεγάλο φάσμα καταναλωτικού κοινού

Review Us On Google