Latest Franchises

 • FAMOUS
 • COFIS
 • BUBBLETALE
 • ΟΛΟΝ
 • TETZERIS
 • ZHIDOU
 • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Telephone Header

Ποιά θεωρείτε τα τρία (3) κύρια πλεονεκτήματα του franchising για όσους διερευνούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση (επιγραμματικά); - Ειρήνη Μαστρακούλη, TELEPHONE PLUS

Value for Money πρόταση

Δυνατότητα Risk Free συνεργασίας

Άμεση ένταξη στην αγορά μέσω ενός δυνατού και αναγνωρίσιμου Brand Name

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

 1. Διαφάνεια, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα προς τους συνεργάτες, χωρίς ψιλά γράμματα

 2. Αρχικά κριτήρια και στοιχεία όπως είναι ο απαιτούμενος χώρος, το αρχικό κεφάλαιο, η περίοδος απόσβεσης, κλπ

 3. Περιθώριο κέρδους για τον franchisee και δικαιώματα της μητρικής εταιρείας

 4. Νομική σύμβαση, Risk Free συνεργασία, ρήτρες και δεσμεύσεις

 5. Δυνατότητα μακροχρόνιας λειτουργίας και όχι τυχοδιωχτικών συνεργασιών

 6. Υποστήριξη και αξιοπιστία που δίνονται από την μητρική εταιρεία προς τους franchisees και την ευρύτερη αγορά

 7. Λεπτομέρειες πλάνου συνεχούς εκπαίδευσης και after sales υποστήριξης των franchisees, όχι μόνο στα πρώτα βήματα λειτουργίας του καταστήματος αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας

 8. Η υγιής υπόσταση της μητρικής εταιρείας αποδεδειγμένα μέσω των οικονομικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων της ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τις όποιες ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερο τρόπο

 9. Η εμπειρία της μητρικής εταιρείας στην αγορά, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποδεικνύεται με απτά στοιχεία και δίνει την αίσθηση ασφάλειας στους συνεργάτες της

 10. Καινοτομία, ευρηματικότητα και ευελιξία σε προϊόντα και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την ανταπόκριση από ένα μεγάλο φάσμα καταναλωτικού κοινού

facebook_page_plugin