Latest Franchises

  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS
  • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Doca Promo

Η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης είναι το ξεκίνημα μιας καινούριας δημιουργικής περιόδου. Το franchising είναι ιδανική επιλογή για αυτή την προσπάθεια καθώς παρέχει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην ελεύθερη βούληση και στην συνεχή καθοδήγηση από την εταιρεία.

- Παντελής Χατζηφωτιάδης, CEO

Ακόμη, επιλέγοντας το πλάνο franchise μιας καταξιωμένης αλυσίδας στον χώρο αυτό, όπως η DOCA,το ρίσκο για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα είναι μικρότερο δεδομένου ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί σημαντικός όγκος εργασιών από τον δικαιοπάροχο, όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το brand. Τέλος, το μεγαλύτερο προτέρημα είναι η «πίστη» και προτίμηση των πελατών στα προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Η δημιουργία ενός καταστήματος franchise μπορεί να προσφέρει διάφορα οφέλη στον franchisee. Η γνώση και η δυναμική του χώρου οφείλουν να μελετηθούν σωστά πριν την έναρξη της συνεργασίας. Το budget του franchisee καθώς και ο υπολογισμός ολόκληρης της απαιτούμενης επένδυσης, συμπεριλαμβανομένου του κόστους εγκατάστασης (set-up costs) και του κεφαλαίου κίνησης είναι βασικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν. Κάτι ακόμη το οποίο πρέπει να συνυπολογιστεί είναι τα marketing και royalty fees,εφόσον υπάρχουν, η στήριξη marketing καθώς και οι λοιπές δομές υποστήριξης που προσφέρει η εταιρεία στο κάθε νέο franchise κατάστημα.