Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Grec Header

Το franchising παρέχει υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα από τον franchisor, Σχετική ασφάλεια από την συμμετοχή σε ένα επιτυχημένο concept, όπως και καλύτερη διαπραγματευτική δύναμη με όλους τους συνεργάτες και τους προμηθευτές λόγω όγκου αγορών. - Νίκος Νικολιδάκης, Υπεύθυνος Franchise, Γρηγόρης

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

  • Τα βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος franchisee είναι η βιωσιμότητα του concept που έχει επιλέξει και η υποστήριξη που προσφέρεται από τον franchisor ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν στην πορεία της επένδυσής του.

  • Κάθε υποψήφιος franchisee σίγουρα επιθυμεί να έχουν απόδοση τα χρήματα και ο κόπος που θα επενδύσει σε μια αλυσίδα franchise μακροπρόθεσμα και όχι να συμμετάσχει σε ένα σχήμα που δεν έχει δοκιμαστεί και ενδεχομένως να ξεπεραστεί από την αγορά. Είναι σημαντικό να κάνει μια καλή έρευνα πριν αποφασίσει να συνεργαστεί με έναν franchisor ώστε να διαπιστώσει εάν το concept έχει προδιαγραφές για να εξελίσσεται μαζί με τις τάσεις της αγοράς και να παραμένει επίκαιρο για πολλά χρόνια ακόμα.

  • Παράλληλα, η υποστήριξη που παρέχει η αλυσίδα franchise σε όλα τα στάδια της επένδυσης κάνει τη διαφορά για την επιτυχία όχι μόνο του concept συνολικά, αλλά και του κάθε μεμονωμένου καταστήματος franchise. Κάθε συνεργάτης είναι διαφορετικός, με διαφορετικές επενδυτικές και λειτουργικές ανάγκες. Επομένως, μια προσαρμοσμένη, ολοκληρωμένη υποστήριξη που βασίζεται στο προφίλ του κάθε franchisee θα αποτελέσει την μαγιά για μια επιτυχημένη συνταγή.

facebook_page_plugin