Latest Franchises

 • FAMOUS
 • COFIS
 • BUBBLETALE
 • ΟΛΟΝ
 • TETZERIS
 • ZHIDOU
 • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Everest Header

Ο περιορισμένος επενδυτικός κίνδυνος που συνεπάγεται η ένταξη σε ένα οργανωμένο σύστημα franchise.Το γεγονός ότι ένας υπεύθυνος franchisor με μακροχρόνια παρουσία έχει εντοπίσει και αντιμετωπίσει με επιτυχία τις αδυναμίες που παρουσιάζει ένα concept στα πρώτα του βήματα, παρέχει ουσιαστική ασφάλεια στον επίδοξο franchisee. - Χάρης Χυτήρης, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Ομίλου Εστίασης Vivartia

Η δύναμη του brand name μιας επιχείρησης και η σχέση που έχει χτίσει με τους πελάτες της. Ο franchisee που κάνει τα πρώτα του βήματα στον επιχειρηματικό στίβο επωφελείται από τη φήμη και την πελατεία που έχει δημιουργήσει ένας έμπειρος και καθιερωμένος franchisor.

Η πρόσβαση σε σημαντικές οικονομίες κλίμακας και η καθημερινή υποστήριξη από μια οργάνωση με σημαντική τεχνογνωσία. Όντας μέλος ενός μεγάλου εμπορικού δικτύου, ο franchisee αποκτά πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες σε πολύ καλύτερες τιμές από ότι ένας μεμονωμένος ανεξάρτητος επιχειρηματίας. Επιπλέον, όταν έχει επιλέξει να συνεργαστεί με ένα franchisor που διαθέτει την απαραίτητη δομή, απολαμβάνει την υποστήριξη επαγγελματιών σε όλους τους τομείς της επιχείρησής του (λειτουργία, διαχείριση, υποδομές & marketing).

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

 1. Εμπειρία και αξιοπιστία της μητρικής εταιρείας

 2. Ισχύς του εμπορικού σήματος και πορεία εξέλιξής του

 3. Επίπεδο ρίσκου της επένδυσης

 4. Απόδοση της επένδυσης

 5. Καινοτομία του concept

 6. Κατά πόσον παρέχεται διαρκής και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε επίπεδο οργάνωσης, λειτουργίας και εκπαίδευσης

 7. Ενέργειες marketing (360°)

 8. Απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο

 9. Ευκαιρία για το concept στην περιοχή-στόχο / διαφοροποίηση έναντι του ανταγωνισμού

 10. Αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου

facebook_page_plugin