Latest Franchises

 • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
 • THE BIG KAHUNA
 • FRUTTI DI MARE
 • ΠΙ & ΦΙ
 • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
 • BRAINOBRAIN
 • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
Everest Header

Ο περιορισμένος επενδυτικός κίνδυνος που συνεπάγεται η ένταξη σε ένα οργανωμένο σύστημα franchise.Το γεγονός ότι ένας υπεύθυνος franchisor με μακροχρόνια παρουσία έχει εντοπίσει και αντιμετωπίσει με επιτυχία τις αδυναμίες που παρουσιάζει ένα concept στα πρώτα του βήματα, παρέχει ουσιαστική ασφάλεια στον επίδοξο franchisee. - Χάρης Χυτήρης, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Ομίλου Εστίασης Vivartia

Η δύναμη του brand name μιας επιχείρησης και η σχέση που έχει χτίσει με τους πελάτες της. Ο franchisee που κάνει τα πρώτα του βήματα στον επιχειρηματικό στίβο επωφελείται από τη φήμη και την πελατεία που έχει δημιουργήσει ένας έμπειρος και καθιερωμένος franchisor.

Η πρόσβαση σε σημαντικές οικονομίες κλίμακας και η καθημερινή υποστήριξη από μια οργάνωση με σημαντική τεχνογνωσία. Όντας μέλος ενός μεγάλου εμπορικού δικτύου, ο franchisee αποκτά πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες σε πολύ καλύτερες τιμές από ότι ένας μεμονωμένος ανεξάρτητος επιχειρηματίας. Επιπλέον, όταν έχει επιλέξει να συνεργαστεί με ένα franchisor που διαθέτει την απαραίτητη δομή, απολαμβάνει την υποστήριξη επαγγελματιών σε όλους τους τομείς της επιχείρησής του (λειτουργία, διαχείριση, υποδομές & marketing).

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

 1. Εμπειρία και αξιοπιστία της μητρικής εταιρείας

 2. Ισχύς του εμπορικού σήματος και πορεία εξέλιξής του

 3. Επίπεδο ρίσκου της επένδυσης

 4. Απόδοση της επένδυσης

 5. Καινοτομία του concept

 6. Κατά πόσον παρέχεται διαρκής και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε επίπεδο οργάνωσης, λειτουργίας και εκπαίδευσης

 7. Ενέργειες marketing (360°)

 8. Απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο

 9. Ευκαιρία για το concept στην περιοχή-στόχο / διαφοροποίηση έναντι του ανταγωνισμού

 10. Αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου

Review Us On Google