Latest Franchises

 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS
 • FAMOUS
 • COFIS
 • BUBBLETALE
 • ΟΛΟΝ

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα
Everest Header

Ο περιορισμένος επενδυτικός κίνδυνος που συνεπάγεται η ένταξη σε ένα οργανωμένο σύστημα franchise.Το γεγονός ότι ένας υπεύθυνος franchisor με μακροχρόνια παρουσία έχει εντοπίσει και αντιμετωπίσει με επιτυχία τις αδυναμίες που παρουσιάζει ένα concept στα πρώτα του βήματα, παρέχει ουσιαστική ασφάλεια στον επίδοξο franchisee. - Χάρης Χυτήρης, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Ομίλου Εστίασης Vivartia

Η δύναμη του brand name μιας επιχείρησης και η σχέση που έχει χτίσει με τους πελάτες της. Ο franchisee που κάνει τα πρώτα του βήματα στον επιχειρηματικό στίβο επωφελείται από τη φήμη και την πελατεία που έχει δημιουργήσει ένας έμπειρος και καθιερωμένος franchisor.

Η πρόσβαση σε σημαντικές οικονομίες κλίμακας και η καθημερινή υποστήριξη από μια οργάνωση με σημαντική τεχνογνωσία. Όντας μέλος ενός μεγάλου εμπορικού δικτύου, ο franchisee αποκτά πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες σε πολύ καλύτερες τιμές από ότι ένας μεμονωμένος ανεξάρτητος επιχειρηματίας. Επιπλέον, όταν έχει επιλέξει να συνεργαστεί με ένα franchisor που διαθέτει την απαραίτητη δομή, απολαμβάνει την υποστήριξη επαγγελματιών σε όλους τους τομείς της επιχείρησής του (λειτουργία, διαχείριση, υποδομές & marketing).

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ.

 1. Εμπειρία και αξιοπιστία της μητρικής εταιρείας

 2. Ισχύς του εμπορικού σήματος και πορεία εξέλιξής του

 3. Επίπεδο ρίσκου της επένδυσης

 4. Απόδοση της επένδυσης

 5. Καινοτομία του concept

 6. Κατά πόσον παρέχεται διαρκής και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε επίπεδο οργάνωσης, λειτουργίας και εκπαίδευσης

 7. Ενέργειες marketing (360°)

 8. Απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο

 9. Ευκαιρία για το concept στην περιοχή-στόχο / διαφοροποίηση έναντι του ανταγωνισμού

 10. Αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου

facebook_page_plugin