Latest Franchises

 • TYCO
 • WATT+VOLT
 • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
 • SO EASY
 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Ired Header

Ποιά είναι τα δέκα (10) πιο σημαντικά σημεία/θέματα που θα πρέπει να διερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιοδόχοι κατά την επιλογή τους σε ποια αλυσίδα να ενταχθούν, όπως δυναμική κλάδου, μεικτά περιθώρια, υποδομές μητρικής εταιρείας, διαφοροποίηση concept κ.ο.κ. - Αλέξανδρος Πουπαλος, iRED

Όπως σε κάθε άλλη σημαντική απόφαση θα πρέπει να λύσεις τις όποιες απορίες και να ξεκαθαρίσεις μερικά βασικές σκέψεις και συνθήκες, μερικές εκ των οποίων είναι οι εξής:

 1. Η συνεργασία με μία αλυσίδα franchise δεν είναι για όλους τους χαρακτήρες! Κάποιος ο οποίος θέλει να λειτουργεί απολύτως ανεξάρτητα, να αλλάζει χρώματα στον χώρο του, να προσφέρει επιπλέον / διαφορετικές υπηρεσίες κ.ά. δεν θα μείνει ικανοποιημένος από καμία συνεργασία franchise.

 2. Υπάρχει η διάθεση για την κατανόηση μίας εδραιωμένης επιχειρηματικής φιλοσοφίας και στρατηγικής; Υπάρχει περίπτωση κάτι να μειώσει την ικανότητα να ακολουθηθούν οδηγίες και κανόνες, που αποδεδειγμένα έχουν θετικό αποτέλεσμα;

 3. Είναι πετυχημένη η μητρική εταιρία και οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες franchise;

 4. Πως κινείται η αγορά; Υπάρχει ζήτηση για τις υπηρεσίες που προσφέρει το συγκεκριμένο franchise;

 5. Υπάρχουν διαθέσιμοι οι πόροι για την αρχική επένδυση, την περίοδο της προετοιμασίας αλλά και μέχρι να αρχίσει η επένδυση να επιστρέφει κέρδος;

 6. Ποιός είναι ο στόχος της επένδυσης και ποιό είναι το μέγεθος της, από τον νέο επενδυτή;

 7. Ποια είναι τα σχέδια της μητρικής εταιρίας όσο αφορά την επέκταση της;

 8. Υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ των καταστημάτων; Οι ήδη υπάρχουσες γνώσεις τον ιδιοκτητών είναι διαθέσιμες στους νέους συνεργάτες;

 9. Παρέχεται κάποια εκπαίδευση για την διαχείριση και την λειτουργία του καταστήματος franchise;

 10. Είναι άνετη για τον επενδυτή η συμμετοχή στην εταιρία franchise που θέλει να επενδύσει;

Review Us On Google