Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
AGGELIKI 1

Συζητάμε με την κα Αγγελική Κοσκερίδου, Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΟΛΟΝ by All4Therapy και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

H πρότασή μας για franchise περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise μας αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness-spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Η ανάπτυξή μας μέσω franschise έχει αρχίσει να αναπτύσσετε δυναμικά τον τελευταίο χρόνο και η ανταπόκριση στα προγράμματα που προτείνουμε είναι παραπάνω από θετική. Οι πρώτες συμφωνίες- συνεργασίες Franchise έχουν οριστεί τον τελευταίο μήνα και βρισκόμαστε στην διαδικασία διαμόρφωσης αυτών σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αγορά έχει υποδεχτεί με ενθουσιασμό τις υπηρεσίες που παρέχουμε και έχει κατανοήσει τη καινοτόμα πολλά υποσχόμενη φιλοσοφία του ΌΛΟΝ.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Ο κλάδος των εναλλακτικών θεραπειών στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy αποτελεί έναν από τους ελάχιστους κλάδους που παρουσιάζουν συνεχή ανοδική πορεία. Η διαρκής και ραγδαία αύξηση του καταναλωτικού κοινού στον τομέα της Υγείας & Ευεξίας δημιουργεί μοναδικά πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Ως πρωτοπόρος στον κλάδο, η εταιρεία μας, σας παρέχει τον μοναδικό συνδυασμό της τεχνογνωσίας (know-how) και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, η πρότασή μας για την εξέλιξη του spa σε wellness αποτελεί ένα καινοτόμο project που έχει κατοχυρωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την OLONΤΜ και έχει βραβευτεί με Bronze Award υγείας και ευεξίας στα βραβεία Tourism Awards 2018.

Τέλος, λόγω της πληθώρας των επαγγελματιών που συνεργαζόμαστε και τη σχολή που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε τους καλύτερους θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές και ολιστικούς ιατρούς στους συνεργάτες μας.

Τι προσφέρετε και πώς υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Οι συνεργάτες μας θα υποστηριχθούν από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο στο know how προσωπικό, υπό την αιγίδα του ισχυρού και αναπτυσσόμενου brand μας με διοργάνωση συνεδρίων και σεμιναρίων σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας και συνεχή εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Η εταιρεία μας σκοπεύει να γνωστοποιήσει ευρέως τα οφέλη της ολιστικής θεραπευτικής πρακτικής αναπτύσσοντας μια πολυδύναμη αλυσίδα με κέντρα υγείας και ευεξίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είτε για ξενοδοχεία και ιδιωτικά κέντρα παρέχοντας σταθερά retreats all year round για τους πελάτες είτε παρέχοντας μεμονωμένες υπηρεσίες ολιστικής υγείας και διατροφής.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Το Franchise είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτυχθεί άμεσα η καινοτόμα πρόταση Υγείας και Ευεξίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε ιδιώτες, ξενοδόχους, επιχειρηματίες ή ειδικούς του χώρου να αποκτήσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν επαγγελματικά μέσα σε μία αλυσίδα που έχει απώτερο στόχο τη θεραπεία του ανθρώπου με ηθικές αξίες και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Review Us On Google