Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα
AGGELIKI 1

Συζητάμε με την κα Αγγελική Κοσκερίδου, Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΟΛΟΝ by All4Therapy και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

H πρότασή μας για franchise περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise μας αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness-spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Η ανάπτυξή μας μέσω franschise έχει αρχίσει να αναπτύσσετε δυναμικά τον τελευταίο χρόνο και η ανταπόκριση στα προγράμματα που προτείνουμε είναι παραπάνω από θετική. Οι πρώτες συμφωνίες- συνεργασίες Franchise έχουν οριστεί τον τελευταίο μήνα και βρισκόμαστε στην διαδικασία διαμόρφωσης αυτών σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αγορά έχει υποδεχτεί με ενθουσιασμό τις υπηρεσίες που παρέχουμε και έχει κατανοήσει τη καινοτόμα πολλά υποσχόμενη φιλοσοφία του ΌΛΟΝ.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Ο κλάδος των εναλλακτικών θεραπειών στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy αποτελεί έναν από τους ελάχιστους κλάδους που παρουσιάζουν συνεχή ανοδική πορεία. Η διαρκής και ραγδαία αύξηση του καταναλωτικού κοινού στον τομέα της Υγείας & Ευεξίας δημιουργεί μοναδικά πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Ως πρωτοπόρος στον κλάδο, η εταιρεία μας, σας παρέχει τον μοναδικό συνδυασμό της τεχνογνωσίας (know-how) και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, η πρότασή μας για την εξέλιξη του spa σε wellness αποτελεί ένα καινοτόμο project που έχει κατοχυρωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την OLONΤΜ και έχει βραβευτεί με Bronze Award υγείας και ευεξίας στα βραβεία Tourism Awards 2018.

Τέλος, λόγω της πληθώρας των επαγγελματιών που συνεργαζόμαστε και τη σχολή που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε τους καλύτερους θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές και ολιστικούς ιατρούς στους συνεργάτες μας.

Τι προσφέρετε και πώς υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Οι συνεργάτες μας θα υποστηριχθούν από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο στο know how προσωπικό, υπό την αιγίδα του ισχυρού και αναπτυσσόμενου brand μας με διοργάνωση συνεδρίων και σεμιναρίων σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας και συνεχή εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Η εταιρεία μας σκοπεύει να γνωστοποιήσει ευρέως τα οφέλη της ολιστικής θεραπευτικής πρακτικής αναπτύσσοντας μια πολυδύναμη αλυσίδα με κέντρα υγείας και ευεξίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είτε για ξενοδοχεία και ιδιωτικά κέντρα παρέχοντας σταθερά retreats all year round για τους πελάτες είτε παρέχοντας μεμονωμένες υπηρεσίες ολιστικής υγείας και διατροφής.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Το Franchise είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτυχθεί άμεσα η καινοτόμα πρόταση Υγείας και Ευεξίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε ιδιώτες, ξενοδόχους, επιχειρηματίες ή ειδικούς του χώρου να αποκτήσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν επαγγελματικά μέσα σε μία αλυσίδα που έχει απώτερο στόχο τη θεραπεία του ανθρώπου με ηθικές αξίες και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Review Us On Google