Latest Franchises

 • FAMOUS
 • COFIS
 • BUBBLETALE
 • ΟΛΟΝ
 • TETZERIS
 • ZHIDOU
 • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Tetzeris 350

Συζητάμε με τον κο Γιώργο Καφούρο Διευθύνοντα Σύμβουλο των tetzeris και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Ο tetzeris είναι ένα εστιατόριο μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας το οποίο απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Με ρυθμό ανάπτυξης γύρω στο 30% σταθερά τα τελευταία χρόνια, ο tetzeris αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο hot franchise concept στην εστίαση.

Προσφέρει 7 πιάτα, τα οποία είναι διαφορετικά κάθε μέρα, 4 πιάτα grill, 2 μακαρονάδες, σαλάτες και κυπριακές πίτες. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που επιθυμούν να γευματίσουν μεταξύ 12:30 και 16:30, Δευτέρα με Παρασκευή.

Μέσα από τα πιάτα του μενού μας μεταφέρουμε την εμπειρία ενός υπέροχου γεύματος που κάποιος βιώνει σε ένα πολύ καλό και ακριβό εστιατόριο, στον χώρο του, είτε αυτός είναι εργασία ή σπίτι, πολύ οικονομικότερα και σε premium packaging. Φυσικά όσοι επιθυμούν να καταναλώσουν το φαγητό τους στον δικό μας χώρο, είναι ευπρόσδεκτοι!

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξη σας μέσω franchise και ποια είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση στην αγορά;

Την ανάπτυξη του tetzeris την ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2018, πριν λίγους μήνες δηλαδή και η ανταπόκριση από την αγορά είναι πέρα των προσδοκιών μας!

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική σας πρόταση από τον ανταγωνισμό;

Στον tetzeris καθημερινά αγοράζουμε και μαγειρεύουμε άριστης ποιότητας πρώτη ύλη την οποία μετουσιώνουμε σε δημιουργικά λαχταριστά πιάτα σε προσιτές για τον καταναλωτή τιμές!

Το μενού μας καλύπτει τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες όλων όσων έχουν μια επιβαρυμένη καθημερινότητα, προσφέροντάς ελαφριά και θρεπτικά γεύματα. Σε μια εποχή που η υπερκατανάλωση γρήγορου και πολλές φορές αμφιβόλου ποιότητας φαγητού έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε γευστικές εμπειρίες και όχι “κάτι απλά για να χορτάσεις”.

Ο τρόπος λειτουργίας μας κατά τον οποίο μεγιστοποιούμε τις πωλήσεις μας σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα (Δευτέρα με Παρασκευή 12:30 -16:30) ώστε να μας επιτρέπει να έχουμε προσωπική ζωή και να ξεκουραζόμαστε, πιστεύω πως είναι το δυνατό μας χαρτί και μας διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα concept της Μικρής Εστίασης.

Επίσης το ότι κάποιος που επενδύει στον tetzeris “αγοράζει” θέση εργασίας με πολύ δυνατές αποδοχές για τον ίδιο ή την οικογένεια του είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisee σας;

Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας μας, το επιτελείο του tetzeris βρίσκεται δίπλα στον franchisee ώστε μαζί να διασφαλίσουμε την επιτυχία της επιχείρησης!

Αναλυτικότερα παρέχουμε:

 • Υποστήριξη για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου, σχεδιασμό και συνολική διαμόρφωση του καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Συνεχής υποστήριξη στο day to day operation.

 • Συνεχής εκπαίδευση franchisee.

 • Εξεύρεση και συνεχής εκπαίδευση προσωπικού.

 • Εγχειρίδια λειτουργίας με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τη στιγμή που μπαίνουμε στην επιχείρηση μέχρι και το τέλος του ωραρίου.

 • Συνεχής έρευνα και γευστικές δοκιμές για τα πιάτα που ενσωματώνονται σε κάθε νέο μενού (ανά 6μηνο)

 • Business plan.

 • Marketing plan.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξη σας;

Να εδραιώσουμε το brand tetzeris με στόχο 3 νέα καταστήματα μέσα στο 2018, σε επιλεγμένες περιοχές.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρίας σας;

Το franchising από μόνο του αποτελεί το πλέον δυναμικό “εργαλείο” ανάπτυξης. Από τη στιγμή που διακρίναμε το συγκεκριμένο κενό στην αγορά εστίασης, θέλαμε να το επικοινωνήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους. Με τη μέθοδο του franchising αυτό γίνεται πιο μεθοδευμένα και σε λιγότερο χρόνο! Από την άλλη ο franchisse με τη βοήθεια του franchisor ξεπερνά τους σκοπέλους και τις παγίδες που μια επιχείρηση κρύβει κατά την έναρξη της, ξεκινάει την επιχείρηση του με αφετηρία το 50 και όχι το 0, γνωρίζει πως είναι άμεσος συνεργάτης και έχει τον ίδιο στόχο με τον franchisor. Με λίγα λόγια είναι μια καθαρά win-win περίπτωση!

facebook_page_plugin