Latest Franchises

 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES
 • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Tetzeris 350

Συζητάμε με τον κο Γιώργο Καφούρο Διευθύνοντα Σύμβουλο των tetzeris και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Ο tetzeris είναι ένα εστιατόριο μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας το οποίο απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Με ρυθμό ανάπτυξης γύρω στο 30% σταθερά τα τελευταία χρόνια, ο tetzeris αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο hot franchise concept στην εστίαση.

Προσφέρει 7 πιάτα, τα οποία είναι διαφορετικά κάθε μέρα, 4 πιάτα grill, 2 μακαρονάδες, σαλάτες και κυπριακές πίτες. Απευθυνόμαστε σε αυτούς που επιθυμούν να γευματίσουν μεταξύ 12:30 και 16:30, Δευτέρα με Παρασκευή.

Μέσα από τα πιάτα του μενού μας μεταφέρουμε την εμπειρία ενός υπέροχου γεύματος που κάποιος βιώνει σε ένα πολύ καλό και ακριβό εστιατόριο, στον χώρο του, είτε αυτός είναι εργασία ή σπίτι, πολύ οικονομικότερα και σε premium packaging. Φυσικά όσοι επιθυμούν να καταναλώσουν το φαγητό τους στον δικό μας χώρο, είναι ευπρόσδεκτοι!

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξη σας μέσω franchise και ποια είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση στην αγορά;

Την ανάπτυξη του tetzeris την ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2018, πριν λίγους μήνες δηλαδή και η ανταπόκριση από την αγορά είναι πέρα των προσδοκιών μας!

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική σας πρόταση από τον ανταγωνισμό;

Στον tetzeris καθημερινά αγοράζουμε και μαγειρεύουμε άριστης ποιότητας πρώτη ύλη την οποία μετουσιώνουμε σε δημιουργικά λαχταριστά πιάτα σε προσιτές για τον καταναλωτή τιμές!

Το μενού μας καλύπτει τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες όλων όσων έχουν μια επιβαρυμένη καθημερινότητα, προσφέροντάς ελαφριά και θρεπτικά γεύματα. Σε μια εποχή που η υπερκατανάλωση γρήγορου και πολλές φορές αμφιβόλου ποιότητας φαγητού έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε γευστικές εμπειρίες και όχι “κάτι απλά για να χορτάσεις”.

Ο τρόπος λειτουργίας μας κατά τον οποίο μεγιστοποιούμε τις πωλήσεις μας σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα (Δευτέρα με Παρασκευή 12:30 -16:30) ώστε να μας επιτρέπει να έχουμε προσωπική ζωή και να ξεκουραζόμαστε, πιστεύω πως είναι το δυνατό μας χαρτί και μας διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα concept της Μικρής Εστίασης.

Επίσης το ότι κάποιος που επενδύει στον tetzeris “αγοράζει” θέση εργασίας με πολύ δυνατές αποδοχές για τον ίδιο ή την οικογένεια του είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisee σας;

Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας μας, το επιτελείο του tetzeris βρίσκεται δίπλα στον franchisee ώστε μαζί να διασφαλίσουμε την επιτυχία της επιχείρησης!

Αναλυτικότερα παρέχουμε:

 • Υποστήριξη για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου, σχεδιασμό και συνολική διαμόρφωση του καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Συνεχής υποστήριξη στο day to day operation.

 • Συνεχής εκπαίδευση franchisee.

 • Εξεύρεση και συνεχής εκπαίδευση προσωπικού.

 • Εγχειρίδια λειτουργίας με τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τη στιγμή που μπαίνουμε στην επιχείρηση μέχρι και το τέλος του ωραρίου.

 • Συνεχής έρευνα και γευστικές δοκιμές για τα πιάτα που ενσωματώνονται σε κάθε νέο μενού (ανά 6μηνο)

 • Business plan.

 • Marketing plan.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξη σας;

Να εδραιώσουμε το brand tetzeris με στόχο 3 νέα καταστήματα μέσα στο 2018, σε επιλεγμένες περιοχές.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρίας σας;

Το franchising από μόνο του αποτελεί το πλέον δυναμικό “εργαλείο” ανάπτυξης. Από τη στιγμή που διακρίναμε το συγκεκριμένο κενό στην αγορά εστίασης, θέλαμε να το επικοινωνήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους. Με τη μέθοδο του franchising αυτό γίνεται πιο μεθοδευμένα και σε λιγότερο χρόνο! Από την άλλη ο franchisse με τη βοήθεια του franchisor ξεπερνά τους σκοπέλους και τις παγίδες που μια επιχείρηση κρύβει κατά την έναρξη της, ξεκινάει την επιχείρηση του με αφετηρία το 50 και όχι το 0, γνωρίζει πως είναι άμεσος συνεργάτης και έχει τον ίδιο στόχο με τον franchisor. Με λίγα λόγια είναι μια καθαρά win-win περίπτωση!