Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
TelephoneplusAnapoliotakis

Συζητάμε με τον κο ΚωνσΙωάννη Αναπολιοτάκη Διευθύνοντα Σύμβουλο των Telephone Plus και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Λατρεύουμε την τεχνολογία και αγαπάμε το αντικείμενό μας!

Με επίκεντρο τον πελάτη, η φιλοσοφία της Telephone Plus βασίζεται στην εξυπηρέτηση των πελατών ως βασική της προτεραιότητα και την κάλυψη των αναγκών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέσω της ποικιλίας και της ποιότητας των προϊόντων που διαθέτουμε, της καθημερινής μας αναζήτησης και το διαρκές ενδιαφέρον που έχουμε για ότι νέο υπάρχει στον χώρο της τεχνολογίας, παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όποιες τεχνολογικές και υπηρεσιακές ανάγκες σας μπορεί να προκύψουν. Στόχος μας η αποτελεσματικότητα και η εξυπηρέτηση των πελατών μας που επιτυγχάνεται μέσω:

Του εξειδικευμένου προσωπικού μας

Της εσωτερικής οργάνωσης της εταιρείας μας με συστήματα πληροφορικής τελευταίας τεχνολογίας

Της επένδυσης στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης

Της αγάπης και της αφοσίωσης στην δουλειά μας

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Η Telephone Plus μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών ειδών και προϊόντων τηλεπικοινωνίας από το 2015, κατάφερε να επεκτείνει το δίκτυό της με 9 καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινώντας από μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων στο χώρο στελεχών, αναπτύχθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μια αλυσίδα καταστημάτων προσφέροντας μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα value for money πρόταση!

Συντονισμένη στον παλμό της αγοράς για το ενδιαφέρον σε είδη κινητής τηλεφωνίας, αξεσουάρ, προϊόντων τεχνολογίας και με την εμπορία ειδών και την αντιπροσώπευση διαφόρων εταιρειών αλλά παράλληλα, ξεπερνώντας τα ευρέως καθιερωμένα στον χώρο, εκπλήσσει και κάνει αισθητή την διαφορά με την καλύτερη αναλογία ποιότητας – τιμής, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Με την αυτοπεποίθηση που μας δίνει η μέχρι τώρα πορεία μας, παρέχεται η δυνατότητα για μια Risk Free συνεργασία. Χωρίς καμία δέσμευση των συνεργατών μας, με αορίστου χρόνου διάρκειας σύμβαση και χωρίς κανένα penalty σε περίπτωση επιθυμίας διακοπής συνεργασίας. Είμαστε τόσο σίγουροι για την επιτυχία ώστε στόχος μας για την ανάπτυξη του δικτύου μας ήταν και παραμένουν οι μακροχρόνιες σχέσεις με ευχαριστημένους συνεργάτες, χωρίς εξαναγκασμό συνεργασίας λόγω δέσμευσης.

Με την συνεχή υποστήριξη του brand name μας και όλων των καταστημάτων της αλυσίδας, δίνεται η δυνατότητα στους συνεργάτες μας για επιστροφή εμπορευμάτων όποτε κρίνεται αναγκαίο ώστε να μην μένει με bad stock. Λειτουργώντας όλα τα καταστήματά μας κάτω από την ίδια φιλοσοφία, επιθυμία μας είναι να προσφέρονται στον τελικό καταναλωτή νέα και ποιοτικά προϊόντα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Μεγάλη βάση στην ανάπτυξη του δικτύου μας δίνεται και στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Μέσω του e-shop μπορεί κάθε κατάστημά μας να επωφεληθεί καθώς ο τελικός καταναλωτής παρακινείται για παραλαβή των προϊόντων από το κοντινότερο σε αυτόν φυσικό κατάστημα, ενισχύοντας έτσι την κερδοφορία του αντίστοιχου στην περιοχή συνεργάτη μας. Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που ο τελικός καταναλωτής δεν επιθυμεί παραλαβή από κοντινό κατάστημα αλλά αποστολή στην πόρτα του, το αντίστοιχο κατάστημα της περιοχής επωφελείται από το κέρδος. Το e-shop για εμάς λειτουργεί ως βασικό εργαλείο για όλο το δίκτυο καταστημάτων μας και όχι ως δυνητικός ανταγωνιστής από όπου ο τελικός καταναλωτής μπορεί να βρει τα προϊόντα μας.

Υποστηρίζουμε όλα μας τα καταστήματα, ακόμα και όσα διαθέτουν φυσικό χώρο λίγων τετραγωνικών μέτρων, να μπορούν να προσφέρουν στους καταναλωτές όλη την γκάμα των προϊόντων μας και να έχουν πρόσβαση σε όλα τα είδη κινητής τηλεφωνίας, αξεσουάρ και ανταλλακτικών και όλων των προϊόντων τεχνολογίας μέσω Virtual εικόνας. Με την virtual σύνδεση μέσω της εξελιγμένης μηχανογράφησης, ο τελικός καταναλωτής αποκτά πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα.

Εκτός από τα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει ο συνεργάτης franchise σε κάθε καταναλωτή, έχει την δυνατότητα και για την παροχή υπηρεσιών service ακόμα και εάν δεν διαθέτει το συγκεκριμένο κατάστημα ειδικό τεχνικό προσωπικό. Η πρόσβαση και η εξυπηρέτηση μέσω του κεντρικού τμήματος Service της εταιρείας, σκοπό έχει όλα τα καταστήματα του δικτύου Telephone Plus να παρέχουν το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης στους τελικούς καταναλωτές

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Η εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι πρωταρχικό στοιχείο για εμάς. Η φιλοσοφία, η αγάπη για την δουλειά μας αλλά και η γνώση για το αντικείμενο και την αγορά είναι κάποια από τα στοιχεία κλειδιά που κατευθύνουν την πορεία της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό δίνουμε σημαντική βαρύτητα στην εκπαίδευση σε όλα τα στάδια. Με την αρχική εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού, βρισκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας οποιαδήποτε στιγμή. Με την συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών αλλά και με εργαλεία που παρέχονται όπως οικονομοτεχνικές μελέτες, αρχιτεκτονικά σχέδια, έρευνα αγοράς αλλά και αποκλειστικότητα ανά περιοχή, δίνεται η δυνατότητα και η υποστήριξη εδραίωσης υγιούς λειτουργίας κάθε καταστήματος.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Μετά την επιτυχή ανάπτυξη του δικτύου σε 9 franchise καταστήματα από το 2015 μέχρι σήμερα, στόχος μας είναι να τα διπλασιάσουμε μέχρι το τέλος του 2019.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Το franchise αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία και μπορεί να προσφέρει γρήγορη ανάπτυξη και εξάπλωση δικτύου. Με τα οφέλη που προσφέρει η Telephone Plus, το franchise γίνεται εργαλείο και καθιερώνει μακροχρόνιες και επιτυχημένες εμπορικές σχέσεις, οδηγώντας σε win-win συνεργασίες. Κάτω από την ίδια ομπρέλα φιλοσοφίας, στόχος μας είναι το όραμα, η γνώση και η εξυπηρέτηση να αναπτυχθούν και να διαδοθούν σε Ελλάδα και Κύπρο.

Review Us On Google