Latest Franchises

 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS
 • FAMOUS
 • COFIS
 • BUBBLETALE
 • ΟΛΟΝ

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα
Core Kostas 350

Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μαυροειδάκο Διευθύνοντα Σύμβουλο των CORE NUTS BAR και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των CORE NUTS BAR ξεχωρίζει για την ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια του concept, από την εταιρική εικόνα του καταστήματος μέχρι τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που επιλέγονται ένα – ένα με αυστηρότατα κριτήρια και προδιαγραφές, καλύπτοντας τέσσερεις βασικές κατηγορίες, Ξηρούς Καρπούς, Superfoods, Χειροποίητες Σοκολάτες και Καφέ.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Το πρώτο μας κατάστημα στη Πετρούπολη, επί της 25ης Μαρτίου 84 και Αγίου Δημητρίου, αγγίζοντας πλέον τα δύο χρόνια ζωής του, απέκτησε γρήγορα πιστή πελατεία και καθιερώθηκε ως σημείο αναφοράς της περιοχής, όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά προϊόντα από καφέ και ροφήματα στο χέρι ή στη σάλα, μοναδικές μπάρες δημητριακών, όπως και επιλεγμένα σάντουιτς και ξεχωριστά γλυκά, αλλά και ξηρούς καρπούς, τσάι και βότανα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Τα CORE NUTS BAR εμπνεύστηκαν από τον πυρήνα του καρπού, τη ψίχα του, την καρδιά των προϊόντων που με κέφι και μεράκι προσφέρουν στους πελάτες τους, Ξηρούς Καρπούς, Superfoods, Χειροποίητες Σοκολάτες και Καφέ. Όλα τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τα πάντα είναι προσεγμένα, από τις συσκευασίες των προϊόντων και τις στολές του προσωπικού, μέχρι το food styling και τη μουσική.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Η πρόταση franchise των CORE NUTS BAR αποτελεί μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική κίνηση, ώστε να εξασφαλίσετε άμεση κερδοφορία και απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης, καθώς η μητρική εταιρεία παρέχει:

 • Πολύ δυνατή εταιρική ταυτότητα.

 • Διαφοροποιημένο και υψηλής αισθητικής design καταστημάτων.

 • Άριστη σχέση value for money της αρχικής επένδυσης.

 • Εξαιρετική ποιότητα όλων των προϊόντων.

 • Μεγάλη προϊοντική γκάμα, που εναρμονίζεται πλήρως με την εταιρική ταυτότητα.

 • Υψηλή μέση απόδειξη.

 • Υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους.

 • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες.

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού των καταστημάτων.

 • Συνεχής υποστήριξη.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Επιλέξαμε το franchising διότι αποτελεί μια δυνατή δομή συνεργασιών, μέσω της οποίας διασφαλίζεται η άμεση συνεργασία με τους επιχειρηματίες – υπεύθυνους καταστημάτων, με αποτέλεσμα τα καταστήματά μας να χαρακτηρίζονται από δυνατότερες αποδόσεις.

facebook_page_plugin