Latest Franchises

 • ΟΛΟΝ
 • TETZERIS
 • ZHIDOU
 • OJO SUNGLASSES
 • NINE GRAMS
 • CULTIVOS COFFEE
 • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness - spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees). Ο στόχος των Cultivos Coffee είναι να μυήσουν το ευρύ κοινό σε καφέδες ξεχωριστής και υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω επιτυχημένων καταστημάτων που εδραιώνονται μέσω της κορυφαίας τεχνογνωσίας και των υποδομών της taf.

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Core Kostas 350

Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μαυροειδάκο Διευθύνοντα Σύμβουλο των CORE NUTS BAR και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των CORE NUTS BAR ξεχωρίζει για την ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια του concept, από την εταιρική εικόνα του καταστήματος μέχρι τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που επιλέγονται ένα – ένα με αυστηρότατα κριτήρια και προδιαγραφές, καλύπτοντας τέσσερεις βασικές κατηγορίες, Ξηρούς Καρπούς, Superfoods, Χειροποίητες Σοκολάτες και Καφέ.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Το πρώτο μας κατάστημα στη Πετρούπολη, επί της 25ης Μαρτίου 84 και Αγίου Δημητρίου, αγγίζοντας πλέον τα δύο χρόνια ζωής του, απέκτησε γρήγορα πιστή πελατεία και καθιερώθηκε ως σημείο αναφοράς της περιοχής, όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά προϊόντα από καφέ και ροφήματα στο χέρι ή στη σάλα, μοναδικές μπάρες δημητριακών, όπως και επιλεγμένα σάντουιτς και ξεχωριστά γλυκά, αλλά και ξηρούς καρπούς, τσάι και βότανα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Τα CORE NUTS BAR εμπνεύστηκαν από τον πυρήνα του καρπού, τη ψίχα του, την καρδιά των προϊόντων που με κέφι και μεράκι προσφέρουν στους πελάτες τους, Ξηρούς Καρπούς, Superfoods, Χειροποίητες Σοκολάτες και Καφέ. Όλα τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τα πάντα είναι προσεγμένα, από τις συσκευασίες των προϊόντων και τις στολές του προσωπικού, μέχρι το food styling και τη μουσική.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Η πρόταση franchise των CORE NUTS BAR αποτελεί μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική κίνηση, ώστε να εξασφαλίσετε άμεση κερδοφορία και απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης, καθώς η μητρική εταιρεία παρέχει:

 • Πολύ δυνατή εταιρική ταυτότητα.

 • Διαφοροποιημένο και υψηλής αισθητικής design καταστημάτων.

 • Άριστη σχέση value for money της αρχικής επένδυσης.

 • Εξαιρετική ποιότητα όλων των προϊόντων.

 • Μεγάλη προϊοντική γκάμα, που εναρμονίζεται πλήρως με την εταιρική ταυτότητα.

 • Υψηλή μέση απόδειξη.

 • Υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους.

 • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες.

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού των καταστημάτων.

 • Συνεχής υποστήριξη.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Επιλέξαμε το franchising διότι αποτελεί μια δυνατή δομή συνεργασιών, μέσω της οποίας διασφαλίζεται η άμεση συνεργασία με τους επιχειρηματίες – υπεύθυνους καταστημάτων, με αποτέλεσμα τα καταστήματά μας να χαρακτηρίζονται από δυνατότερες αποδόσεις.

facebook_page_plugin