Latest Franchises

 • TYCO
 • WATT+VOLT
 • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
 • SO EASY
 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Core Kostas 350

Συζητάμε με τον κο Κωνσταντίνο Μαυροειδάκο Διευθύνοντα Σύμβουλο των CORE NUTS BAR και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των CORE NUTS BAR ξεχωρίζει για την ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια του concept, από την εταιρική εικόνα του καταστήματος μέχρι τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που επιλέγονται ένα – ένα με αυστηρότατα κριτήρια και προδιαγραφές, καλύπτοντας τέσσερεις βασικές κατηγορίες, Ξηρούς Καρπούς, Superfoods, Χειροποίητες Σοκολάτες και Καφέ.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Το πρώτο μας κατάστημα στη Πετρούπολη, επί της 25ης Μαρτίου 84 και Αγίου Δημητρίου, αγγίζοντας πλέον τα δύο χρόνια ζωής του, απέκτησε γρήγορα πιστή πελατεία και καθιερώθηκε ως σημείο αναφοράς της περιοχής, όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά προϊόντα από καφέ και ροφήματα στο χέρι ή στη σάλα, μοναδικές μπάρες δημητριακών, όπως και επιλεγμένα σάντουιτς και ξεχωριστά γλυκά, αλλά και ξηρούς καρπούς, τσάι και βότανα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Τα CORE NUTS BAR εμπνεύστηκαν από τον πυρήνα του καρπού, τη ψίχα του, την καρδιά των προϊόντων που με κέφι και μεράκι προσφέρουν στους πελάτες τους, Ξηρούς Καρπούς, Superfoods, Χειροποίητες Σοκολάτες και Καφέ. Όλα τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τα πάντα είναι προσεγμένα, από τις συσκευασίες των προϊόντων και τις στολές του προσωπικού, μέχρι το food styling και τη μουσική.

Τι προσφέρετε και πως υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Η πρόταση franchise των CORE NUTS BAR αποτελεί μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική κίνηση, ώστε να εξασφαλίσετε άμεση κερδοφορία και απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης, καθώς η μητρική εταιρεία παρέχει:

 • Πολύ δυνατή εταιρική ταυτότητα.

 • Διαφοροποιημένο και υψηλής αισθητικής design καταστημάτων.

 • Άριστη σχέση value for money της αρχικής επένδυσης.

 • Εξαιρετική ποιότητα όλων των προϊόντων.

 • Μεγάλη προϊοντική γκάμα, που εναρμονίζεται πλήρως με την εταιρική ταυτότητα.

 • Υψηλή μέση απόδειξη.

 • Υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους.

 • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες.

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού των καταστημάτων.

 • Συνεχής υποστήριξη.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Επιλέξαμε το franchising διότι αποτελεί μια δυνατή δομή συνεργασιών, μέσω της οποίας διασφαλίζεται η άμεση συνεργασία με τους επιχειρηματίες – υπεύθυνους καταστημάτων, με αποτέλεσμα τα καταστήματά μας να χαρακτηρίζονται από δυνατότερες αποδόσεις.

Review Us On Google