Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Ο CEO & Founder στην εταιρεία Espresso Davinci Speciality Coffee, Ανδρέας Φασούλης, είναι ένας επαγγελματίας που δεν κάθεται… ήσυχα. Ξέρει τα πάντα για τον καφέ espresso και οι εμφανίσεις της εταιρείας του στις μεγάλες διοργανώσεις ξεχωρίζουν.

«Η Espresso Da Vinci είναι για μένα το σημαντικότερο πράγμα poy έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του καφέ. Είμαι ιδρυτής και έχω μετοχές στην ιταλική εταιρία καθώς και μέτοχος στην ελληνική εταιρία που τον αντιπροσωπεύει».

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στο Άργος και από μικρός έχει δουλέψει πολύ σε μαγαζιά μαζικής εστίασης. Ουζερί, εστιατόρια, ψαροταβέρνες και φυσικά καφετέριες.

Πιστεύεις ότι ξέρουμε να διακρίνουμε τον καλό καφέ;

«Πλέον όλο και περισσότεροι Έλληνες έχουν αρχίσει να διακρίνουν τον καλό καφέ, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη σαν λαός».

Μέχρι πριν από μία δεκαετία και βάλε ο εθνικός μας καφές ήταν ο νες καφέ. Τώρα είναι ο espresso. Γιατί αυτό;

«Ξεκίνησε σα μόδα και πάνω στη μόδα βρέθηκε ο Freddo espresso να κάνει την διαφορά, παρόμοια εικόνα αλλά τελείως διαφορετική αίσθηση και γεύση, επίσης μπορείς να πίνεις περισσότερους από έναν καφέ σε λίγη ώρα χωρίς πόνο στο στομάχι, ούτε νεύρα. Όποτε ήταν εύκολη η αλλαγή!!! Το περίεργο όλων είναι ότι πλέον είναι ο αγαπημένος καφές και των γονιών μας που ήταν ελληνικό καφέ κ μόνο… πλέον espresso, cappuccino και freddo!!!»

Γιατί πρέπει να ξεχωρίζουμε τον DaVinci;

«Γιατί χρησιμοποιεί μόνο υψηλή ποιότητα πρώτων υλών. Μπορείς να πιεις ελεύθερα όσους θέλεις χωρίς παρενέργειες!»

Τι σου πρήζει το συκώτι;

«Κυριολεκτικά: η κακή διατροφή, η μολυσμένες τροφές ή το μολυσμένο νερό, τα πολλά φάρμακα, το πολύ αλκοόλ, τα λίπη! Μεταφορικά: ο οποιοσδήποτε σου σπάει τα νεύρα με την συμπεριφορά του… (Γέλια) αν και επιστημονικά δεν είναι τεκμηριωμένο…»

Τι σημαίνει για σένα Kill Bad Food;

«Κάνε πέρα το κακό φαγητό…. μέσα από αληθινές ιστορίες κ από ανθρώπους που σε βοηθούν να σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι πάνω στη διατροφή!!!»

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος αλλά και η ισχυρότερη σου ελπίδα;

«Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να σταματήσω να ονειρεύομαι!!! Η ισχυρότερη μου ελπίδα είναι ότι μπορώ και ονειρεύομαι πολύ συχνά κάτι μικρό και μπορώ εύκολα να το πραγματοποιώ, αυτό μου δίνει δύναμη και πάθος για ζωή».

ΠΗΓΗ: https://killbadfoodgr

facebook_page_plugin