Latest Franchises

  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES
  • NINE GRAMS
  • CULTIVOS COFFEE
  • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness - spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees). Ο στόχος των Cultivos Coffee είναι να μυήσουν το ευρύ κοινό σε καφέδες ξεχωριστής και υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω επιτυχημένων καταστημάτων που εδραιώνονται μέσω της κορυφαίας τεχνογνωσίας και των υποδομών της taf.

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα

Ο CEO & Founder στην εταιρεία Espresso Davinci Speciality Coffee, Ανδρέας Φασούλης, είναι ένας επαγγελματίας που δεν κάθεται… ήσυχα. Ξέρει τα πάντα για τον καφέ espresso και οι εμφανίσεις της εταιρείας του στις μεγάλες διοργανώσεις ξεχωρίζουν.

«Η Espresso Da Vinci είναι για μένα το σημαντικότερο πράγμα poy έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του καφέ. Είμαι ιδρυτής και έχω μετοχές στην ιταλική εταιρία καθώς και μέτοχος στην ελληνική εταιρία που τον αντιπροσωπεύει».

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στο Άργος και από μικρός έχει δουλέψει πολύ σε μαγαζιά μαζικής εστίασης. Ουζερί, εστιατόρια, ψαροταβέρνες και φυσικά καφετέριες.

Πιστεύεις ότι ξέρουμε να διακρίνουμε τον καλό καφέ;

«Πλέον όλο και περισσότεροι Έλληνες έχουν αρχίσει να διακρίνουν τον καλό καφέ, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη σαν λαός».

Μέχρι πριν από μία δεκαετία και βάλε ο εθνικός μας καφές ήταν ο νες καφέ. Τώρα είναι ο espresso. Γιατί αυτό;

«Ξεκίνησε σα μόδα και πάνω στη μόδα βρέθηκε ο Freddo espresso να κάνει την διαφορά, παρόμοια εικόνα αλλά τελείως διαφορετική αίσθηση και γεύση, επίσης μπορείς να πίνεις περισσότερους από έναν καφέ σε λίγη ώρα χωρίς πόνο στο στομάχι, ούτε νεύρα. Όποτε ήταν εύκολη η αλλαγή!!! Το περίεργο όλων είναι ότι πλέον είναι ο αγαπημένος καφές και των γονιών μας που ήταν ελληνικό καφέ κ μόνο… πλέον espresso, cappuccino και freddo!!!»

Γιατί πρέπει να ξεχωρίζουμε τον DaVinci;

«Γιατί χρησιμοποιεί μόνο υψηλή ποιότητα πρώτων υλών. Μπορείς να πιεις ελεύθερα όσους θέλεις χωρίς παρενέργειες!»

Τι σου πρήζει το συκώτι;

«Κυριολεκτικά: η κακή διατροφή, η μολυσμένες τροφές ή το μολυσμένο νερό, τα πολλά φάρμακα, το πολύ αλκοόλ, τα λίπη! Μεταφορικά: ο οποιοσδήποτε σου σπάει τα νεύρα με την συμπεριφορά του… (Γέλια) αν και επιστημονικά δεν είναι τεκμηριωμένο…»

Τι σημαίνει για σένα Kill Bad Food;

«Κάνε πέρα το κακό φαγητό…. μέσα από αληθινές ιστορίες κ από ανθρώπους που σε βοηθούν να σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι πάνω στη διατροφή!!!»

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος αλλά και η ισχυρότερη σου ελπίδα;

«Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να σταματήσω να ονειρεύομαι!!! Η ισχυρότερη μου ελπίδα είναι ότι μπορώ και ονειρεύομαι πολύ συχνά κάτι μικρό και μπορώ εύκολα να το πραγματοποιώ, αυτό μου δίνει δύναμη και πάθος για ζωή».

ΠΗΓΗ: https://killbadfoodgr

facebook_page_plugin