Latest Franchises

  • ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • THE BIG KAHUNA
  • FRUTTI DI MARE
  • ΠΙ & ΦΙ
  • ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS
  • BRAINOBRAIN
  • KAFO

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Περισσότερα

Τα THE BIG KAHUNA ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της burgerικής κοινότητας... Μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζούν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι, και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Περισσότερα

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Περισσότερα

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

Περισσότερα

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Περισσότερα

Το Brainobrain είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα για παιδιά, το οποίο διαμορφώνει τις ζωές τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Περισσότερα

Τα KAFO coffee & snacks αποτελούν μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο των street coffee shops και ξεχωρίζουν για την ανταγωνιστικότητά τους σε όλα τα επίπεδα, από το σύγχρονο, μινιμαλιστικό και νεανικό design, την κορυφαία ποιότητα καφέ, την πλήρη εκπαίδευση, μέχρι το υψηλό μεικτό κέρδος και τη συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στους franchisees τους, με αρχική επένδυση μικρότερη από 20,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Ο CEO & Founder στην εταιρεία Espresso Davinci Speciality Coffee, Ανδρέας Φασούλης, είναι ένας επαγγελματίας που δεν κάθεται… ήσυχα. Ξέρει τα πάντα για τον καφέ espresso και οι εμφανίσεις της εταιρείας του στις μεγάλες διοργανώσεις ξεχωρίζουν.

«Η Espresso Da Vinci είναι για μένα το σημαντικότερο πράγμα poy έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του καφέ. Είμαι ιδρυτής και έχω μετοχές στην ιταλική εταιρία καθώς και μέτοχος στην ελληνική εταιρία που τον αντιπροσωπεύει».

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στο Άργος και από μικρός έχει δουλέψει πολύ σε μαγαζιά μαζικής εστίασης. Ουζερί, εστιατόρια, ψαροταβέρνες και φυσικά καφετέριες.

Πιστεύεις ότι ξέρουμε να διακρίνουμε τον καλό καφέ;

«Πλέον όλο και περισσότεροι Έλληνες έχουν αρχίσει να διακρίνουν τον καλό καφέ, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη σαν λαός».

Μέχρι πριν από μία δεκαετία και βάλε ο εθνικός μας καφές ήταν ο νες καφέ. Τώρα είναι ο espresso. Γιατί αυτό;

«Ξεκίνησε σα μόδα και πάνω στη μόδα βρέθηκε ο Freddo espresso να κάνει την διαφορά, παρόμοια εικόνα αλλά τελείως διαφορετική αίσθηση και γεύση, επίσης μπορείς να πίνεις περισσότερους από έναν καφέ σε λίγη ώρα χωρίς πόνο στο στομάχι, ούτε νεύρα. Όποτε ήταν εύκολη η αλλαγή!!! Το περίεργο όλων είναι ότι πλέον είναι ο αγαπημένος καφές και των γονιών μας που ήταν ελληνικό καφέ κ μόνο… πλέον espresso, cappuccino και freddo!!!»

Γιατί πρέπει να ξεχωρίζουμε τον DaVinci;

«Γιατί χρησιμοποιεί μόνο υψηλή ποιότητα πρώτων υλών. Μπορείς να πιεις ελεύθερα όσους θέλεις χωρίς παρενέργειες!»

Τι σου πρήζει το συκώτι;

«Κυριολεκτικά: η κακή διατροφή, η μολυσμένες τροφές ή το μολυσμένο νερό, τα πολλά φάρμακα, το πολύ αλκοόλ, τα λίπη! Μεταφορικά: ο οποιοσδήποτε σου σπάει τα νεύρα με την συμπεριφορά του… (Γέλια) αν και επιστημονικά δεν είναι τεκμηριωμένο…»

Τι σημαίνει για σένα Kill Bad Food;

«Κάνε πέρα το κακό φαγητό…. μέσα από αληθινές ιστορίες κ από ανθρώπους που σε βοηθούν να σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι πάνω στη διατροφή!!!»

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος αλλά και η ισχυρότερη σου ελπίδα;

«Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να σταματήσω να ονειρεύομαι!!! Η ισχυρότερη μου ελπίδα είναι ότι μπορώ και ονειρεύομαι πολύ συχνά κάτι μικρό και μπορώ εύκολα να το πραγματοποιώ, αυτό μου δίνει δύναμη και πάθος για ζωή».

ΠΗΓΗ: https://killbadfoodgr

Review Us On Google