Latest Franchises

  • TYCO
  • WATT+VOLT
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
  • SO EASY
  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

Ο CEO & Founder στην εταιρεία Espresso Davinci Speciality Coffee, Ανδρέας Φασούλης, είναι ένας επαγγελματίας που δεν κάθεται… ήσυχα. Ξέρει τα πάντα για τον καφέ espresso και οι εμφανίσεις της εταιρείας του στις μεγάλες διοργανώσεις ξεχωρίζουν.

«Η Espresso Da Vinci είναι για μένα το σημαντικότερο πράγμα poy έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του καφέ. Είμαι ιδρυτής και έχω μετοχές στην ιταλική εταιρία καθώς και μέτοχος στην ελληνική εταιρία που τον αντιπροσωπεύει».

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στο Άργος και από μικρός έχει δουλέψει πολύ σε μαγαζιά μαζικής εστίασης. Ουζερί, εστιατόρια, ψαροταβέρνες και φυσικά καφετέριες.

Πιστεύεις ότι ξέρουμε να διακρίνουμε τον καλό καφέ;

«Πλέον όλο και περισσότεροι Έλληνες έχουν αρχίσει να διακρίνουν τον καλό καφέ, η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη σαν λαός».

Μέχρι πριν από μία δεκαετία και βάλε ο εθνικός μας καφές ήταν ο νες καφέ. Τώρα είναι ο espresso. Γιατί αυτό;

«Ξεκίνησε σα μόδα και πάνω στη μόδα βρέθηκε ο Freddo espresso να κάνει την διαφορά, παρόμοια εικόνα αλλά τελείως διαφορετική αίσθηση και γεύση, επίσης μπορείς να πίνεις περισσότερους από έναν καφέ σε λίγη ώρα χωρίς πόνο στο στομάχι, ούτε νεύρα. Όποτε ήταν εύκολη η αλλαγή!!! Το περίεργο όλων είναι ότι πλέον είναι ο αγαπημένος καφές και των γονιών μας που ήταν ελληνικό καφέ κ μόνο… πλέον espresso, cappuccino και freddo!!!»

Γιατί πρέπει να ξεχωρίζουμε τον DaVinci;

«Γιατί χρησιμοποιεί μόνο υψηλή ποιότητα πρώτων υλών. Μπορείς να πιεις ελεύθερα όσους θέλεις χωρίς παρενέργειες!»

Τι σου πρήζει το συκώτι;

«Κυριολεκτικά: η κακή διατροφή, η μολυσμένες τροφές ή το μολυσμένο νερό, τα πολλά φάρμακα, το πολύ αλκοόλ, τα λίπη! Μεταφορικά: ο οποιοσδήποτε σου σπάει τα νεύρα με την συμπεριφορά του… (Γέλια) αν και επιστημονικά δεν είναι τεκμηριωμένο…»

Τι σημαίνει για σένα Kill Bad Food;

«Κάνε πέρα το κακό φαγητό…. μέσα από αληθινές ιστορίες κ από ανθρώπους που σε βοηθούν να σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι πάνω στη διατροφή!!!»

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος αλλά και η ισχυρότερη σου ελπίδα;

«Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να σταματήσω να ονειρεύομαι!!! Η ισχυρότερη μου ελπίδα είναι ότι μπορώ και ονειρεύομαι πολύ συχνά κάτι μικρό και μπορώ εύκολα να το πραγματοποιώ, αυτό μου δίνει δύναμη και πάθος για ζωή».

ΠΗΓΗ: https://killbadfoodgr

Review Us On Google