Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

ΟΛΟΝ by All4Therapy

Συζητάμε με την κα Αγγελική Κοσκερίδου, Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΟΛΟΝ by All4Therapy και μας αναλύει το franchise project της εταιρείας.

Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

H πρότασή μας για franchise περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise μας αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness-spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Πότε ξεκινήσατε την ανάπτυξή σας μέσω franchise και ποιά είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση από την αγορά;

Η ανάπτυξή μας μέσω franschise έχει αρχίσει να αναπτύσσετε δυναμικά τον τελευταίο χρόνο και η ανταπόκριση στα προγράμματα που προτείνουμε είναι παραπάνω από θετική. Οι πρώτες συμφωνίες- συνεργασίες Franchise έχουν οριστεί τον τελευταίο μήνα και βρισκόμαστε στην διαδικασία διαμόρφωσης αυτών σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αγορά έχει υποδεχτεί με ενθουσιασμό τις υπηρεσίες που παρέχουμε και έχει κατανοήσει τη καινοτόμα πολλά υποσχόμενη φιλοσοφία του ΌΛΟΝ.

Πώς ξεχωρίζει η επιχειρηματική πρότασή σας από τον ανταγωνισμό;

Ο κλάδος των εναλλακτικών θεραπειών στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy αποτελεί έναν από τους ελάχιστους κλάδους που παρουσιάζουν συνεχή ανοδική πορεία. Η διαρκής και ραγδαία αύξηση του καταναλωτικού κοινού στον τομέα της Υγείας & Ευεξίας δημιουργεί μοναδικά πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Ως πρωτοπόρος στον κλάδο, η εταιρεία μας, σας παρέχει τον μοναδικό συνδυασμό της τεχνογνωσίας (know-how) και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, η πρότασή μας για την εξέλιξη του spa σε wellness αποτελεί ένα καινοτόμο project που έχει κατοχυρωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την OLONΤΜ και έχει βραβευτεί με Bronze Award υγείας και ευεξίας στα βραβεία Tourism Awards 2018.

Τέλος, λόγω της πληθώρας των επαγγελματιών που συνεργαζόμαστε και τη σχολή που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε τους καλύτερους θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές και ολιστικούς ιατρούς στους συνεργάτες μας.

Τι προσφέρετε και πώς υποστηρίζετε τους franchisees σας;

Οι συνεργάτες μας θα υποστηριχθούν από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο στο know how προσωπικό, υπό την αιγίδα του ισχυρού και αναπτυσσόμενου brand μας με διοργάνωση συνεδρίων και σεμιναρίων σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας και συνεχή εκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού.

Ποιοί είναι οι στόχοι για την ανάπτυξή σας;

Η εταιρεία μας σκοπεύει να γνωστοποιήσει ευρέως τα οφέλη της ολιστικής θεραπευτικής πρακτικής αναπτύσσοντας μια πολυδύναμη αλυσίδα με κέντρα υγείας και ευεξίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είτε για ξενοδοχεία και ιδιωτικά κέντρα παρέχοντας σταθερά retreats all year round για τους πελάτες είτε παρέχοντας μεμονωμένες υπηρεσίες ολιστικής υγείας και διατροφής.

Γιατί επιλέξατε το franchising για την ανάπτυξη της εταιρείας σας;

Το Franchise είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτυχθεί άμεσα η καινοτόμα πρόταση Υγείας και Ευεξίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε ιδιώτες, ξενοδόχους, επιχειρηματίες ή ειδικούς του χώρου να αποκτήσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν επαγγελματικά μέσα σε μία αλυσίδα που έχει απώτερο στόχο τη θεραπεία του ανθρώπου με ηθικές αξίες και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.