Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

Πώς «τρέχει» μέχρι στιγμής το 2017 για την Nobacco; Πόσα καταστήματα αριθμεί αυτή την στιγμή το δίκτυό σας και ποιά είναι η θέση της εταιρείας στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου;

Η ΝΟΒΑCCO είναι η πρώτη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα από το 2008 και πλέον διαθέτει ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και περισσότερα από 300 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Τον Ιούλιο του 2016 τολμήσαμε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυό μας στη Ρουμανία. Η αρχή έγινε με ένα pavilion σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Βουκουρέστι, ενώ αργότερα άνοιξαν δύο καταστήματα NOBACCO, στα εμπορικά κέντρα PARKLAKE και BANEASA SHOPPING CITY.

21 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζοντας το αναπτυξιακό μας πλάνο επεκταθήκαμε και ανοίξαμε το πρώτο NOBACCO Shop στη Γερμανία. Παράλληλα σχεδιάζουμε τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων στις 2 χώρες.

Η πορεία της NOBACCO είναι σταθερά ανοδική τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν στηρίζεται σε συγκυρίες αλλά σε αποτελεσματική και σκληρή δουλειά.

Στην NOBACCO είμαστε περήφανοι, γιατί σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον εμείς επενδύσαμε στρατηγικά στη φιλοσοφία και τα ιδεώδη μας προσφέροντας ακόμη πιο ποιοτικά προϊόντα με γνώμονα τον καταναλωτή μας.

Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία μας τιμήθηκε με 2 βραβεία Mobile Excellence Awards, ένα χρυσό και ένα ασημένιο για το πρόγραμμα πιστότητας πελατών το PRIVILEGE CLUB. Τα βραβεία διοργανώνονται σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Πριν από λίγο καιρό η Nobacco παρουσίασε το =ISSON. Ποια είναι μέχρι στιγμής η υποδοχή, της οποίας έχει τύχει από το κοινό;

Το =ISSON αποτελεί το επόμενο βήμα στο άτμισμα, αφού σηματοδοτεί την εξέλιξη στα αυτόματα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Είναι μια νέα πρωτοποριακή συσκευή, προηγμένη τεχνολογικά και ταυτόχρονα πολύ κομψή. Σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου, από το NOBACCO Design Center και χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης και αυτονομία, Το κοινό υποδέχτηκε θερμά το =ISSON της NOBACCO, καθώς πρόκειται για μία μικρή μεν συσκευή που όμως με τον πλούσιο εξοπλισμό της, την απόλυτη εργονομία και την οικονομική τιμή της καθιστά το άτμισμα ευκολότερο από ποτέ, για όλους τους ατμιστές. Μια συσκευή που ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση και επιτρέπει το άτμισμα ακόμα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Ποιές είναι οι στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει η NOBACCO όλα αυτά τα χρόνια;

H πολιτική ποιότητας της NOBACCO αποσκοπεί στην προσφορά υψηλότατης ποιότητας προϊόντων ατμίσματος ακολουθώντας την παράδοση και τις αρχές της εταιρείας.

Παραμένοντας πιστοί στη δέσμευση μας απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές, σήμερα επενδύουμε σε ένα επιπλέον πρόγραμμα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας των Υγρών Αναπλήρωσης από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η NOBACCO εξασφαλίζει στον καταναλωτή ότι είναι η μοναδική εταιρεία που τα προϊόντα της ελέγχονται από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και πληρούν προδιαγραφές αυστηρότερες ακόμα και από εκείνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα συνεχίζεται η συνεργασία μας με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με στόχο τη ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. Η σειρά Υγρών Αναπλήρωσης NOBACCO PREMIUM που είναι διαθέσιμη μόνο στο δίκτυο της NOBACCO παράγεται από το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στη νομοθεσία πως σας επηρέασαν;

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η NOBACCΟ είναι μια από τις πέντε εταιρείες ηλεκτρονικού τσιγάρου σε ολόκληρη την Ευρώπη που κλήθηκαν από την Κομισιόν ώστε να συμμετέχει στην συνδιαμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου για την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/40/ΕΕ (Tobacco Products Directive) που θέτει όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας για τα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου. Η ΝΟΒΑCCO καλωσόρισε τις διατάξεις του νομοσχεδίου, αφού αυτό συμβάλλει στην θεμελίωση ενός πλαισίου που εγγυάται την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των ατμιστών.

Η διαπραγματευτική δύναμη και οι πολύ καλές σχέσεις που έχει χτίσει η εταιρεία με τους συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια, μας έδωσαν τη δυνατότητα να συγκρατήσουμε τις τιμές των προϊόντων και ιδιαίτερα των υγρών αναπλήρωσης στα οποία επιβλήθηκε Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που οι καταναλωτές της εταιρείας μας μπορούν να απολαμβάνουν τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να μας παρουσιάσετε συνοπτικά το σύστημα franchise που προσφέρετε και τα οφέλη του για τους συνεργάτες σας;

Η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει αποδείξει ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα προϊόν που απαιτεί εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του κάθε καταναλωτή. Έτσι οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε καταστήματα υψηλής αισθητικής και ταυτότητας στα οποία ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το Ηλ. Τσιγάρο, να γνωρίσει και να δοκιμάσει τα προϊόντα και με βάση το μοναδικό του προφίλ να επιλέξει εκείνα τα προϊόντα που θα καλύψουν απόλυτα τις δικές του ανάγκες.

Ο πολιτισμός εξυπηρέτησης, η βαθιά γνώση που διαθέτουμε για το προϊόν, ο σεβασμός στις ανάγκες των ατμιστών, αλλά και τα πιστοποιημένα και ασφαλή προϊόντα αποτελούν τα βασικά συστατικά της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας μας και αυτά που μας διαφοροποιούν ξεκάθαρα από τον ανταγωνισμό.

Η ανάπτυξη των καταστημάτων μας γίνεται με στρατηγική και στόχευση και ανταποκρίνεται στην ζήτηση της αγοράς.

Κύριο μέλημα μας είναι ο σεβασμός και η προσήλωση στις αξίες του brand name ΝΟΒΑCCO.

Η NOBACCO, είναι πρωτοπόρα στο σύστημα franchise που εφαρμόζει, ενώ έχει τιμηθεί και με το βραβείο BEST USE OF TECHNOLOGY, από το Franchise Business.

Οι επιχειρησιακές πρακτικές της NOBACCO στην εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν πάντα ως στόχο τον εξορθολογισμό ή και τη μείωση κόστους αλλά και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας προς τον πελάτη μας.

Οι συνεργάτες μας μέσα από το franchising κερδίζουν αναγνωρισιμότητα, ασφάλεια, καθώς ο καταναλωτής γνωρίζει ότι ως εταιρεία μέσα στο χρόνο έχουμε επιδείξει γνώση της αγοράς και αξιοπιστία.

Τέλος το μεγάλο μας όπλο είναι η τεχνογνωσία που διαθέτουμε. Η συνεχής υποστήριξη, η διαρκής εκπαίδευση και η ενημέρωση των συνεργατών μας, η παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος, η παροχή κατευθυντήριων οδηγιών για την αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας (με άμεση παράδοση προϊόντων, σταθερές τιμές κ.α.), αλλά και το after sales service (η NOBACCO είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει τεχνική υποστήριξη στους καταναλωτές και στους συνεργάτες της), είναι σημεία στα οποία επικεντρώνουμε την προσοχή μας.