Latest Franchises

  • FAMOUS
  • COFIS
  • BUBBLETALE
  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Maria Mergoupi Bubbletale

Η επιλογή του να ξεκινήσει κάποιος ενδιαφερόμενος την δική του επιχειρηματική δραστηριότητα, εντός μιας αλυσίδας είναι μια απόφαση η οποία προϋποθέτει έρευνα σε κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να βοηθήσουν στην τελική επιλογή του ποια αλυσίδα θα είναι αυτή. - Μαρια Μεργούπη, bubbletale

Thanos Pitsinis Today

Ο Franchisee, άμεσα έχει στη διάθεσή του:

Οργανωμένη δομή εταιρίας, που διαφορετικά δε θα μπορούσε να είχε. Έχει το Σύμβουλο Λειτουργίας που θα τον συμβουλέψει για την άριστη λειτουργία του καταστήματός του, Εκπαιδευτή να εκπαιδεύσει εκείνον και το προσωπικό του, έχει Marketer να του δώσει λύσεις προβολής & ανάπτυξης, Αναλυτή που θα του δώσει κατευθύνσεις για την κερδοφορία.

Τεχνογνωσία & Ανάπτυξη. Αποκτά πρόσβαση σε γνώσεις που δε διαθέτει. Έχει στη διάθεσή του τμήμα RnD που συνεχώς ψάχνει & δημιουργεί νέα προϊόντα, νέες υπηρεσίες και διαδικασίες, προς όφελός του.

Πρόσβαση σε μία μεγάλη ομάδα & οικογένεια. Γίνεται μέλος μίας ομάδας που, όπως είναι και ο ορισμός της, παράγει έργο μεγαλύτερο από το να λειτουργούσε ως μονάδα. Παράλληλα, επωφελείται από ήδη «χτισμένο» πελατολόγιο και προνομιακές εμπορικές συμφωνίες που επιτυγχάνει η μητρική εταιρεία με επώνυμους προμηθευτές λόγω της ισχυρής διαπραγματευτικής της θέσης.

- Θάνος Πιτσινής (Group Development Director), Όμιλος Today Group

Aggeliki Koskeridou Olon

Το franchising παρέχει εξασφάλιση επιτυχίας, ταχύρρυθμη ανάπτυξη και απόσβεση δαπανών σε συντομότερο χρονικό διάστημα και φυσικά μικρότερο ρίσκο. - Αγγελικη Κοσκεριδου, ΟΛΟΝ by All4Therapy

Dimitris Mavromitros Famous

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναζητήσουν μία αλυσίδα Franchise που θα διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία, όσο και τις οργανωτικές και υλικοτεχνικές υποδομές που θα διασφαλίσουν την επιτυχία των συνεργατών – δικαιοδόχων της. - Δημήτριος Μαυρομήτρος, FAMOUS shoes stores franchise

facebook_page_plugin