Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 90
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 54000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 5000
 • ROYALTIES: 3%
 • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 6
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
WOMEN’SECRET fashion franchise

Η πρόταση franchise της women’secret χαρακτηρίζεται από την ασφάλεια και τη δυναμική ενός διεθνούς brand με πάνω από 718 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες, με τη μητρική εταιρεία να παρέχει κορυφαίο know how, πλήρη υποστήριξη και διαφημιστική προώθηση σε εθνικό επίπεδο.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η women’secret είναι η εξειδικευμένη μάρκα στο εσώρουχο, την πιτζάμα και το μαγιό. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για διαφορετικές χρήσεις, με μοντέρνες και σύγχρονες επιλογές. Δίνει σημασία στην ποιότητα και την τέλεια εφαρμογή. Το brand women’ secret έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η women' secret φιλοδοξεί να είναι η μόνη εταιρία που προσφέρει προσιτή πολυτέλεια σε ανταγωνιστικές τιμές αγοράς.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το brand women’secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2000 πραγματοποίησε την επέκτασή του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του ομίλου TENDAM SA, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 718 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα women'secret online store. Στην Ελλάδα, εκπροσωπείται από την εταιρία ΑΛΙΜΑΡ ΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ ΑΕ, μέλος του ομίλου Κωνσταντίνου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η women’secret απευθύνεται σε γυναίκες 25 – 45 ετών, με βασικές κατηγορίες προϊόντων, Εσώρουχα, Πιτζάμες, Μαγιό & Ρούχα Παραλίας, Αξεσουάρ, Κάλτσες & Καλσόν και με ειδικές κατηγορίες προϊόντων, Νυφική συλλογή, Ρούχα Μητρότητας, Homewear, GYM συλλογή, Ανδρική συλλογή.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα λειτουργούν καταστήματα στις εξής περιοχές:

Αττική:

Άγιος Δημήτριος (εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall),

Αιγάλεω (εμπορικό κέντρο River West),

Καλλιθέα,

Νέα Ιωνία (shop in shop εντός της Galerie de Beaute)

Υπόλοιπη Ελλάδα:

Κόρινθο (εμπορικό κέντρο Mare West)

Χανιά Κρήτης

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise της women’secret προσφέρει την δυνατότητα στον υποψήφιο franchisee να δημιουργήσει την δική του επιχειρηματική μονάδα με μειωμένο κίνδυνο, χρησιμοποιώντας ένα αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα σε παγκόσμιο επίπεδο όπως και το know-how της μητρικής εταιρίας.

Επιπλέον παρέχεται διαφήμιση σε εθνικό επίπεδο, αλλά και η συνεχής υποστήριξη από την ΑΛΙΜΑΡ ΝΤΙΒΕΛΟΠΜΕΝΤ.

Υπάρχει συνεχής βελτίωση και ανανέωση των προϊόντων και το πρόγραμμα παραγγελιών παρέχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης μεγεθολογίου και συλλογών.

Επίσης προσφέρεται εκπαίδευση στο Μηχανογραφικό Σύστημα, στην παρακολούθηση πωλήσεων και στην έκδοση παραστατικών, στο Visual Merchandising, στη Διαχείριση Εμπορευμάτων, στις Πωλήσεις και στα Reports.

Οι υποψήφιοι franchisees θα πρέπει να διαθέτουν επιχειρηματικό πνεύμα και διοικητικές ικανότητες, να ακολουθούν τις διαδικασίες και τις οδηγίες του brand και να χαρακτηρίζονται από πνεύμα συνεργασίας, ώστε να αξιοποιηθεί η δυναμική και η φήμη του brand και να επιτευχθούν ταχέως οι επιχειρηματικοί στόχοι τους.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 1. Αττική (Κηφισιά, Περιστέρι, Πειραιάς, Κέντρο, Γλυφάδα)

 2. Θεσσαλονίκη

 3. Λάρισα

 4. Βόλος

 5. Καλαμάτα

 6. Ηράκλειο

 7. Ρόδος

 8. Κέρκυρα