ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 40
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 20000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 7
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 46
WATT+VOLT

Η WATT+VOLT, ως ο κορυφαίος πάροχος ενέργειας με το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, μετρά πάνω από 200.000 πελάτες και 64 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Οι Financial Times την κατέταξαν στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, δίνοντάς της την 1η θέση ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και την 204η θέση συνολικά στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της ενίσχυσης της φυσικής της παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, η WATT+VOLT αναζητά νέους συνεργάτες οι οποίοι χρειάζεται να διαθέτουν γνώσεις λιανικής επιχείρησης, παροχής υπηρεσιών, καθώς και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο franchise καταστημάτων. Επίσης, να διαθέτουν ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο κίνησης, προθυμία αυτό-απασχόλησης και καλές επικοινωνιακές ικανότητες.

Το δίκτυο franchise καταστημάτων παίζει στρατηγικό ρόλο στην ανάδειξη της παρουσίας της WATT+VOLT σε όλη τη χώρα. Με εφόδια το δημοφιλές και αξιόπιστο όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία και την άρτια οργάνωση και με σύμμαχο την καινοτομία και την πρωτιά στις ιδέες και λύσεις του μέλλοντος η WATT+VOLT, προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να επιτύχουν τους στόχους τους με μία συνεχή παροχή υποστήριξης, η οποία ξεκινά από τα πρώτα στάδια δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματος και εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του. Τέλος, η εταιρεία σέβεται την έννοια της τοπικής κοινότητας και έχει ενεργό ρόλο στις τοπικές δράσεις ενδυναμώνοντας και τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει με τους ανθρώπους της.

Πιο αναλυτικά το πακέτο franchise περιλαμβάνει:

 • Ισχυρό Brand Name
 • Εξελιγμένη Τεχνογνωσία – Know-how
 • Ενιαία εταιρική εικόνα καταστήματος
 • Ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση προσωπικού
 • Πρόσβαση σε E-learning Platform
 • Συνεχή υποστήριξη από την ομάδα Πωλήσεων και Marketing
 • Χρηστικά εγχειρίδια λειτουργίας

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνεργασία είναι πολυάριθμα:

 • Χαμηλό κόστος συνεργασίας
 • Μηδενική συμμετοχή στο εταιρικό διαφημιστικό κόστος
 • Μηδενικό Entry Fee
 • Μηδενικά Royalty Fees

Τα καταστήματα της WATT+VOLT βρίσκονται κοντά στους ρυθμούς της εποχής, τον τόπο, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των πελατών της. Ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design τους, διαθέτουν το χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο σήμα WATT+VOLT, βάζοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και προσφέροντάς του μια νέα, μοναδική εμπειρία ενέργειας, με καινοτόμες υπηρεσίες παρακολούθησης και διαχείρισης ενέργειας.
Σπουδαίος παράγοντας ανάπτυξης του δικτύου της WATT+VOLT είναι η προσοχή που δείχνει στους ίδιους τους ανθρώπους της, επενδύοντας στις δεξιότητες τους προσφέροντάς τους συνεχή εκπαίδευση, ώστε να ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών.

FRANCHISE INFO

Μάθε περισσότερα στο: www.watt-volt.gr/customers-support/stores

Συμπλήρωση φόρμας ενδιαφέροντος: https://www.watt-volt.gr/customers-support/stores/become-our-partner/partners-form/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές του μοντέλου franchise μπορείτε να επισκεφθείτε το: https://www.watt-volt.gr/customers-support/stores/become-our-partner/

review us on google

No Internet Connection