Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 40
  • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 30000
  • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 7000
  • ROYALTIES: 5%
  • MRK FEES: 2%
  • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
  • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 6
UNIQUE BEAUTY LOUNGE

Τα UNIQUE BEAUTY LOUNGE ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, με την εγγύηση της UNIQUE NAILS, η οποία αποτελεί μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο της αισθητικής άνω και κάτω άκρων παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η UNIQUE NAILS είναι μία οικογενειακή, αμιγώς αυτοχρηματοδοτούμενη επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της αισθητικής άνω και κάτω άκρων παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την είσοδό της στον κλάδο, έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να καθιερωθεί ως μία εταιρεία το όνομα της οποίας είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την εγγύηση.

Βασικός βραχίονας της εταιρείας είναι η UNIQUE NAILS - Angelina Iosifidou ACADEMY με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης ανωτάτου επιπέδου. Η φιλοσοφία της μοναδικής, κατά τα ρωσικά πρότυπα, ακαδημίας έχει βασιστεί στις αρχές της διά βίου εκπαίδευσης.

Σε ένα περιβάλλον όπου η εκπαίδευση είναι προσβάσιμη από όλους και όπου νέες τεχνικές αναπτύσσονται διαρκώς η Αγγελίνα Ιωσηφίδου διαπρέπει καθώς αποτελεί μία από τις πολύ ελάχιστες πηγές παραγωγής γνώσης και νέων τεχνικών.

Ο δεύτερος βραχίονας της εταιρείας είναι η UNIQUE NAILS COSMETICS, με αντικείμενο την παραγωγή, εισαγωγή και εμπορία επαγγελματικών καλλυντικών, εργαλείων, ειδών και εξοπλισμού ονυχοπλαστικής.

Τα προϊόντα παράγονται σε Ελλάδα, Αμερική, Ρωσία, Ουκρανία, Λιθουανία, Γερμανία και Κορέα και όλα επιλέγονται και σχεδιάζονται με γνώμονα την εξειδίκευση και την ποιότητά τους.

Η εταιρεία διαθέτει, δε, πάνω από 10 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, αποτελώντας την επιλογή των περισσότερων εκπαιδευτριών του κλάδου και εξάγει τα προϊόντα της σε 6 ευρωπαϊκές χώρες.

Το 2022 ξεκίνησε την ανάπτυξή της μέσω franchise των UNIQUE BEAUTY LOUNGE και εντός 2 μηνών πραγματοποιήθηκαν συμφωνίες για 6 νέα καταστήματα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της εταιρείας καθορίζεται από τις αρχές που την διέπουν. Η ηθική, η ειλικρίνεια, η σοβαρότητα και ο σεβασμός είναι οι άξονες επάνω στους οποίους κινείται.

Όσον αφορά στις υπηρεσίες και στα προϊόντα της είναι πάντοτε συνεπέστατη σε ό,τι προσφέρει και δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα.

Αυτοσκοπός της είναι η ατομική και ομαδική βελτίωση και η αναζήτηση νέων προϊόντων, επαγγελματικών εργαλείων, λύσεων και τεχνικών που προάγουν το επάγγελμα και το αναδεικνύουν ως τέχνη. Αυτό το αποδεικνύει με τις πράξεις της καθημερινά και δηλώνει απολύτως υπερήφανη!

Το όραμά της είναι η διαρκής εξέλιξη και η ανάδειξη του επαγγέλματος ως τέχνη.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η οικογένεια της UNIQUE NAILS μεγαλώνει σταθερά και εδραιώνεται με τις πλέον γερές βάσεις στον διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο της αισθητικής. Όλες οι συνεργασίες της, οι αντιπροσωπείες της και τα προϊόντα που παράγει ή εισάγει είναι εγγυημένα αρίστης ποιότητος και αποτελούν σημαντικά εργαλεία και συμμάχους για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι πάντοτε δίπλα στον τεχνίτη, τον οποίο δεν αντιμετωπίζουν ποτέ ως πελάτη, αλλά ως έναν σημαντικό συνάδελφο. Για την εταιρεία, κάθε συνάδελφος είναι ξεχωριστός και πολύ σημαντικός. Η στάση αυτή έχει διαφοροποιήσει την εταιρεία και έτσι συνεχίζει να λειτουργεί, πάντοτε δίπλα στους πελάτες της, σε συμβουλευτικό, συνεργατικό και εκπαιδευτικό επίπεδο, και αυτό είναι δέσμευση!

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

H UNIQUE NAILS επενδύει στον άνθρωπο. Είναι ανοιχτή σε όλες τις υγιείς και ειλικρινείς προτάσεις, αναζητώντας ανθρώπους με όραμα, με σεβασμό στον συνάνθρωπο, σοβαρούς και συνεπείς.

Επιθυμεί κοντά της άτομα με ανοιχτούς ορίζοντες, επαγγελματική νοοτροπία και δίψα για μάθηση.

Δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο!