Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 80
  • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 45000
  • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 15000
  • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2
  • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 19
THE MR. GADGET

Η µεγαλύτερη αλυσίδα καταστηµάτων αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και gadgets στην Ελλάδα.

Το πρώτο κατάστημα Mr. Gadget άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2015 στη Θεσσαλονίκη και από τότε η ανάπτυξη του δικτύου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς βάζοντας σταθερές βάσεις για το πολλά υποσχόμενο μέλλον. Σήμερα στην οικογένεια της αλυσίδας ανήκουν 21 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τα επόμενα εγκαίνια είναι προ των θυρών. Πρόκειται για ένα concept το οποίο όχι μόνο αντέχει σε δύσκολες εποχές και κρίσεις που επηρεάζουν την αγορά, αλλά καταγράφει και μεγάλες επιτυχίες ακόμη και υπό τις δυσκολότερες συνθήκες, όπως είναι αυτή της πανδημίας.

Tο motto του Mr. Gadget “Be always one step ahead” δεν επιβεβαιώθηκε απλά, αλλά φάνηκε καθοριστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Έχοντας ένα εξελιγμένο E-Shop το τεχνικό know how και μια έμπειρη ομάδα υποστήριξης δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να εμποδίσει την γνωστή αλυσίδα Mr. Gadget στο δρόμο για την επιτυχία.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα καταστήματα Mr. Gadget, όπως και το E-Shop ξεχωρίζουν ακόμη και στον κλάδο τους, παρουσιάζοντας όχι μόνο καινοτόμα προϊόντα, αλλά λύσεις στους καταναλωτές τους στις πιο δύσκολες στιγμές. Το γεγονός ότι προχώρησε στο άνοιγμα τεσσάρων νέων καταστημάτων franchise μέσα στο 2020, όταν στις ειδήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο καθημερινά μονοπωλούσε το κλείσιμο καταστημάτων και οι γενικές ενδείξεις ήταν αποτρεπτικές για νέες επενδύσεις.

Πρόκειται για µια επιχειρηµατική πρόταση µε πολύ δυνατή παρουσία στην αγορά και εξαιρετικά δυνατό µέλλον, προσφέροντας σχεδόν μοναδικό ποσοστό margin, καθώς διαθέτει ένα ήδη εδραιωμένο brandname, ενώ παρουσιάζει συνεχώς αυξανόµενη ζήτηση χάρη στη πολυδιάστατη γκάμα που ανανεώνεται διαρκώς, στις συνεχείς έρευνες αποδοχής κοινού, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική ζωή και στους ενδελεχείς προϊοντικούς και ποιοτικούς ελέγχους. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο έξυπνα και διασκεδαστικά tech προϊόντα της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιµές, είτε από το E-Shop είτε από το φυσικό κατάστηµα. Οι δυναμικές στρατηγικές Marketing σε όλα τα επίπεδα, ενισχύουν το brand και τον κάθε συνεργάτη προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και εναλλακτικές, ενισχύοντας τη μοναδικότητα του brand και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.

Σε μια εποχή όπου οι αλλαγές αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο ο Mr. Gadget προσφέρει τις λύσεις για το σήμερα και το αύριο, τηρώντας την υπόσχεση και τη φιλοσοφία του να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

The Tech concept

H εταιρεία “The Mr. Gadget” που αποτελεί το απόλυτο νέο tech concept στο retail µε δραστηριότητα στην αγορά των mobile accessories & gadgets μετράει χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της που επικεντρώνεται στα χρηστικά αξεσουάρ για κινητά, δώρα και tablets καθώς και το service αυτών, καθιστά την αλυσίδα καταστηµάτων “The Mr. Gadget” κορυφαίο προορισµό των απανταχού tech fans, και όχι μόνο.

Η τεράστια γκάµα προϊόντων, οι προσιτές τιµές, οι συνεχείς προσφορές, η προσωπική εξυπηρέτηση πελατών, το ιδιαίτερο στήσιµο των ραφιών που δεν βρίσκεται σε κανένα άλλο κατάστηµα, αλλά και το “open experience” που επιτρέπει την άµεση επαφή του πελάτη µε κάθε προϊόν είναι µερικά µόνο από τα χαρακτηριστικά της δυναµικής και διαρκώς εξελισσόµενης πορείας του concept στην αγορά των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας/ gadgets/ ηλεκτρονικών συσκευών.

Η εταιρεία μεριμνά για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο των συνεργατών, όσο του προσωπικού του με συνεχές training, αξιολογήσεις, αναλυτικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια, σεμινάρια συμπεριφοράς και πωλήσεων και με κύριο στόχο πάντα την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων και την μέγιστη αξιοποίηση τους.

Έχοντας ως επίκεντρο τον καταναλωτή, το δίκτυο MR. GADGET αφουγκράζεται τις ανάγκες του και προσαρµόζεται σε αυτές. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς προσαρµόζεται, εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Η φιλοσοφία που διέπει την επιχείρηση για το µοντέλο εξυπηρέτησης, αποτελεί ένα από τα σηµαντικότερα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήµατα. Κάθε πελάτης αισθάνεται ότι µπαίνει σε έναν χώρο ενηµέρωσης και ψυχαγωγίας, όχι απλά σε ένα κατάστηµα λιανικής, καθώς όλο το προσωπικό, άριστα εκπαιδευµένο, είναι µια οµάδα µε κοινό στόχο, έτοιμη να εξυπηρετήσει το κοινό για όλα τα προϊόντα. Παρέχουμε ασφάλεια & σιγουριά με σεβασμό και στόχο το κέρδος σας!

Ηλεκτρονικό κατάστηµα

Ηλεκτρονικό σύστηµα πώλησης, παραγγελιών, εφοδιασµού και διαχείρισης αποθεµάτων. Οι πωλήσεις και οι παραγγελίες πραγµατοποιούνται και ηλεκτρονικά, µε την χρήση του E-shop του δικτύου. Πρόκειται για µια εφαρµογή µε την οποία ο εφοδιασµός - διαχείριση των αποθεµάτων του κάθε καταστήµατος, αλλά κυρίως οι πωλήσεις γίνονται µε αυτόµατο ηλεκτρονικό τρόπο, άµεσα και αποτελεσµατικά. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει το οποιοδήποτε προϊόν µέσω του E-Shop και να το αγοράσει από το φυσικό κατάστηµα της περιοχής του. Ο χρόνος που απαιτείται για τη δηµιουργία µιας παραγγελίας µειώνεται και η πληροφόρηση για τις τιµές αγοράς, τις εκπτώσεις των ειδών, τη διαθεσιµότητα, καθώς και το συνολικό κόστος µιας παραγγελίας, είναι άµεση. Η πρόσβαση είναι δυνατή και άμεση από παντού µε µοναδική. Το ηλεκτρονικό κατάστηµα του δικτύου (www.themrgadget.gr) έχει κατά µέσο όρο περισσότερες από 5000 επισκέψεις ηµερησίως.

O Mr.Gadget, µε πολυπροϊοντικό brand που καινοτοµεί στο χώρο του retail, αποτελεί πόλο έλξης για τους καταναλωτές, λόγω της τεράστιας ποικιλίας που διαθέτει.

Το προϊοντικό του µείγµα ανανεώνεται διαρκώς, περιλαµβάνει από θήκες για κινητά και tablets, mobile/tablet accessories & gadgets, κινητά και tablets και άλλα πολλά προϊόντα µέχρι και υπηρεσίες επισκευής και service.

Έτσι, προσελκύει τακτικά τους fans του brand για την ανακάλυψη νέων τεχνολογικών «θησαυρών», οδηγώντας σε υψηλή επαναληψιµότητα πωλήσεων µέσα από πολλαπλές εισροές εισοδήματος.

Στα πλαίσια της δηµιουργίας µίας ενιαίας εικόνας για όλα τα καταστήµατα Mr. Gadget, αποτυπώνουµε την εταιρική µας ταυτότητα σε κάθε δυνατή εφαρµογή, από την εµφάνιση των εργαζοµένων έως τα blisters και τις σακούλες καταστηµάτων. Έτσι, το brand Μr. Gadget αποτυπώνεται εύκολα στη συνείδηση του καταναλωτή και ενισχύει την θέση του στην αγορά.