ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 50
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 20000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 15000
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 7
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
Nuts Factory Franchising Banner

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Nuts Factory αφορά σε ιδιαίτερα σημεία πώλησης που μοιάζουν με μικρά εργοστάσια και διαθέτουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και κυρίως πάντα φρέσκα, σε μεγάλη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές.

Τα καταστήματα διάθεσης ξηρών καρπών έχουν δημιουργήσει μια νέα, διαρκώς αναπτυσσόμενη, αγορά, και η αλυσίδα καταστημάτων Nuts Factory απευθύνεται σε αυτή τη νέα δυναμική αγορά, ως η έμπειρη, η αξιόπιστη, η πρωτοπόρος, η φιλική και η προσιτή πρόταση.

Ο όμιλος Nuts Factory με την πολύχρονη εμπειρία του, βασιζόμενος στη πεποίθηση ότι ο καταναλωτής έχει ανάγκη από καταστήματα, που μπορούν να του προσφέρουν μία πρόταση που χαρακτηρίζεται από ευχάριστο και μοναδικό αισθητικά περιβάλλον, καλή εξυπηρέτηση, αλλά και άριστη ποιότητα προϊόντων, δημιούργησε μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση.

Η μητρική εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας και του λιανικού εμπορίου ξηρών καρπών και έχει δημιουργήσει μια νέα επιχειρηματική πρόταση που βασίζεται αποκλειστικά στην ποιότητα των καρπών και στα ιδιαίτερα σημεία πώλησης που μοιάζουν με μικρά εργοστάσια, με 5 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και 2 στην Αθήνα

Στα σημεία πώλησης Nuts Factory, εξασφαλίζεται η φρεσκάδα, παρέχοντας γνώσεις για την επεξεργασία των ξηρών καρπών.

Στόχος των Nuts Factory είναι να μας παρέχουν ποιοτικά προϊόντα και άψογη εξυπηρέτηση.

Aποστολή των Nuts Factory είναι να παρέχουνε αξιοπιστία και ποιότητα, μια ιδέα που αγκαλιάζει το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουνε στους πελάτες τους. Όπως σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια, έτσι και στα Nuts Factory απαιτούνται να επενδυθούν ικανότητες, προσπάθεια, ενέργεια, κέφι και μεράκι, επαγγελματισμός, χρόνος και χρήμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το σύστημα franchise της Nuts Factory δημιουργεί εκείνο το επιχειρηματικό περιβάλλον που αναδεικνύει και αξιοποιεί το δυναμικό που επενδύεται, διασφαλίζοντας την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Άξονες επιτυχίας

Οι άξονες που διασφαλίζουν την απόλυτη ποιότητα στους ξηρούς καρπούς των Nuts Factory είναι δύο:

Η προμήθεια: Η μητρική εταιρεία έχει συνάψει συνεργασίες με σοβαρές και ελεγμένες εταιρείες -παραγωγούς, ελέγχοντας εξονυχιστικά την κάθε παρτίδα.

Πέρα από τα αυστηρά στάδια ποιοτικού  ελέγχου που έχει εφαρμόσει , η εταιρεία ελέγχει σύμφωνα με τα δικά της αυστηρά κριτήρια τους καρπούς αναφορικά με όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής των προιόντων , μέχρι αυτά να φθάσουν σε άριστη ποιότητα στον τελικό καταναλλωτή.

Ο ορισμός των σταδίων παραγωγής σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται στα στελέχη των καταστημάτων, εξασφαλίζουν στο τελικό προιόν προς διάθεση την άριστη εικόνα και ποιότητα.

Μοναδική Αισθητική

Η ιδιαιτερότητα στην αισθητική των καταστημάτων Nuts Factory είναι ότι σας βάζουν τον καταναλωτή μέσα στον κόσμο της επεξεργασίας και του ψησίματος των καρπών. Μέσα από παρουσίαση μηχανών επεξεργασίας, ήχους και μυρωδιές φρέσκων καρπών μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αυτήν την διαδικασία απολαμβάνοντας τους φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς τους.

Review Us On Google