Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 35
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 30000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 8000
 • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 5
NINE GRAMS franchise

Το πάθος των NINE GRAMS να ανακαλύψουν το καλύτερο χαρμάνι, να δημιουργήσουν τις τέλειες αναλογίες μεταξύ διάφορων coffee blends και να επιλέξουν την ιδανική καμπύλη καβουρδίσματος, αποτύπωσαν την φιλοσοφία που διέπει κάθε προσπάθεια τους και αυτή είναι «Να επιτύχουν την υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες τους, χαρίζοντάς μας μια απολαυστική εμπειρία μέσα από μια κούπα άριστης ποιότητας καφέ. Να αφιερώσουν όσο χρόνο χρειαστεί, ώστε να μας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους, με άριστη ποιότητα καφέ».

9 γραμμάρια, όσο και η τέλεια αναλογία ενός καφέ espresso! Γιατί στο ‘χαρμάνι’ της προσπάθειας μας βάζουμε όλη την ψυχή μας για να πετύχουμε την τελειότητα στον καφέ...

NINE GRAMS γιατί και η πορεία μας στην γνώση και την εξειδίκευση του καφέ πέρασε από 9 βήματα...

Ο Jose Manuel και η τέχνη του καφέ

Ο Jose Manuel ένας βραζιλιάνος παραγωγός κόκκων καφέ, ξεκινώντας με μεράκι την παραγωγή του καφέ, αποτελεί τον πιο πολύτιμο συνεργάτη των NINE GRAMS για να φτάσει στην κούπα σας ένας γλυκόπιοτος, γεμάτος αρώματα και γεύση καφές.

Ο Jose Manuel κατέχει άριστα την τέχνη της συγκομιδής και επεξεργασίας του καφέ και σέβεται όλα τα στάδια της προετοιμασίας του πριν το καβούρδισμα:

GROWING

Ο Jose θα επιλέξει αρχικά τους καλύτερους σπόρους καφέ και θα τους φυτεύσει με τον σωστό τρόπο για την επίτευξη ενός τέλειου καφέ στο φλιτζάνι σας.

HARVESTING

Στο δεύτερο στάδιο ο Jose θα συλλέξει από το φυτό επιλεκτικά την συγκομιδή του καρπού με την απαραίτητη φροντίδα δίνοντας στον καφέ μια προστιθέμενη αξία!

PROCESSING

Η φροντίδα του Jose στην πρώτη ύλη φθάνει στην μέση της διαδρομής της. Τώρα, στο τρίτο βήμα γίνεται η  επεξεργασία του καφέ με την μέθοδο του στεγνώματος και με την μέθοδο του πλυσίματος.

HULLING

Πλέον ο καφές μας με την φροντίδα του Jose, φθάνει στο στάδιο του ξεφλουδίσματος με ειδικά μηχανήματα, ξεχωρίζοντας το ενδοκάρπιο από το υγρό μέρος του καρπού.

SORTING

O Jose Manuel φθάνει πλέον στο τέλος του ταξιδιού του για να ξεκινήσει ξανά από την αρχή και να προσφέρει το τέλειο κόκκο καφέ. Στο τελικό στάδιο λοιπόν ξεχωρίζεται ο κόκκος ανάλογα με το μέγεθος, το βάρος, το χρώμα και αν υπάρχουν κάποιες άλλες ατέλειες με ειδικά μηχανήματα.

ROASTING

Έχει φτάσει ο καφές στο στάδιο που από πράσινος(ωμός) θα γίνει καφέ και θα μπορείς να τον δοκιμάσεις…

Εδώ πλέον ο κόκκος καφέ έχει κάνει ένα όμορφο ταξίδι μέχρι να φτάσει μαζί με όλα τα αρώματα του στην χώρα μας… Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα στο καβούρδισμα του καφέ της NINE GRAMS ξεκινάνε το δικό τους γευστικό ταξίδι και με όλη τους την γνώση για τον καφέ σας προσφέρουν το καλύτερο καβούρδισμα με τα τέλεια αρώματα να ‘κυριεύουν’ τον χώρο της NINE GRAMS!

BLENDING

Πλέον, ο καβουρδισμένος κόκκος καφέ προχωρά στο επόμενο στάδιο, αυτό της ανάμειξης των καφέδων που έχουν ψηθεί για να γίνει το σωστό χαρμάνι με την τέλεια γεύση, επίγευση και οξύτητα.

GRINDING

Με το σωστό άλεσμα του καφέ που τα NINE GRAMS έχουν επιλέξει με φροντίδα και γνώση, μας προσφέρουν το χαρμάνι της επιλογής μας.

BREWING

Φτάνοντας στο τέλος του γευστικού μας ταξιδιού, η NINEGRAMS μας δίνει δύο επιλογές, την παρασκευή και την απόλαυση του ροφήματος που επιλέξαμε με τα κατάλληλα εργαλεία στο σπίτι ή το γραφείο ή να γευθούμε τα μοναδικά αρώματα του φρεσκοκαβουρδισμένου και φρεσκολαλεσμένου καφέ, από τους εκπαιδευμένους baristi της NINEGRAMS.

Πρόταση Franchise

Το project των NINE GRAMS αποτελεί μία νέα πρόταση premium coffee shops, η οποία εστιάζει στη διαφορετικότητα και την ευελιξία.

Κάθε νέο κατάστημα NINE GRAMS έχει τη δική του ξεχωριστή ονομασία και τον δικό του χαρακτήρα, ανάλογα την περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται ο κάθε συνεργάτης - επενδυτής.

Διατηρώντας κάποιες βασικές αρχές σχεδιασμού και αισθητικής, η NINE GRAMS προσαρμόζει κάποιες λεπτομέρειες του concept, κάνοντας το πιο οικείο και πιο φιλικό για το κοινό κάθε περιοχής.

Ταυτόχρονα, οι θεμελιώδεις αρχές των NINE GRAMS, η ανώτερη εμπειρία για κάθε καταναλωτή, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και η εστίαση στην ανώτερη ποιότητα των ροφημάτων καφέ, παραμένουν και χαρακτηρίζουν κάθε κατάστημα της αλυσίδας, σε κάθε γειτονιά.

Όλα τα NINE GRAMS  διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, εξυπηρέτηση από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ανεπιτήδευτη αισθητική, με μίνιμαλ λεπτομέρειες που αποπνέουν καθαρότητα.

Tα NINE GRAMS χαρακτηρίζονται ως premium street coffee shop και απευθύνονται σε μία ευρύτερη ηλικιακή ομάδα η οποία αναζητά λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το project των NINE GRAMS προσφέρει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο με βασικά σημεία:

 • Επιλογή κεντρικών σημείων στην πόλη.

 • Στοιχεία branding μέσα στο κατάστημα και σε είδη retail.

 • Συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού, αρχική και συνεχής.

 • Αποκλειστικότητα συνεργασίας, με ευρεία γεωγραφική κάλυψη.

Η επιτυχία των καταστημάτων NINE GRAMS στηρίζεται στην ευθυγράμμισή τους με τις σύγχρονες τάσεις και καταναλωτικές συνήθειες, αλλά και στην συνεχή αναζήτηση νέων καινοτόμων στοιχείων που πλαισιώσουν και αναβαθμίζουν συνέχεια το project.