Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 25
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 35000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
 • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 8
MOKACCINO

Το νέο franchise project των MOKACCINO, εμπνευσμένο από την ισπανο-καραϊβική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise. Με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, τα MOKACCINO ξεχωρίζουν για το design τους σε χρώματα από τις Φαβέλες της Λατινικής Αμερικής, με δυνατό product mix, καφέδες και ποκιλία συνοδευτικών.

Τα MOKACCINO καθοδηγούνται από μια ομάδα συνεργατών με βαθιά γνώση στην αγορά του καφέ και μπορούν να εγγυηθούν με βεβαιότητα την επιτυχία της επιχείρησής σας. Από την επιλογή των πλέον εξαιρετικών Specialty Coffees, έως την πιστοποιημένη διεθνών προδιαγραφών εκπαίδευσή σας, θα είναι εκεί για εσάς, για οτιδήποτε χρειαστείτε, για να «τρέξετε» μία επιτυχημένη επιχείρηση καφέ... κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από υπόσχεση!

Η αγορά των Specialty Coffees αφορά σε μια δυναμικά ανερχόμενη κατηγορία στον πολύπλευρο και πολύ μεγάλο κλάδο του καφέ. Από το ξεκίνημά τους, τα MOKACCINO καθοδηγούνται από την προσήλωση στην λεπτομέρεια και την συνεχή βελτίωση, που εξασφαλίζει απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Σε αντίθεση με την αντίληψη που επικρατεί στην εγχώρια αγορά, δεν στοχεύουν να οικοδομήσουν μία επαγγελματική σχέση μαζί σας που θα αρχίζει και θα τελειώνει με μία απλή παράδοση καφέ στην πόρτα του καταστήματός σας. Στόχος των MOKACCINO είναι να δημιουργήσουν έναν ισχυρό συνεργατικό δεσμό με κάθε έναν από εσάς, που μέρα με την ημέρα θα εξελίσσεται και θα δυναμώνει πραγματικά.

Τα MOKACCINO αναζητούν εκείνους τους συνεργάτες που ψάχνουν το αυθεντικό, που θέλουν να γίνουν μέλη της ομάδας τους και να επενδύσουν σε ένα διαφορετικό και πρωτοποριακό concept.

Είτε είστε ένας ανήσυχος νέος που αναζητά μία ευκαιρία να ξεχωρίσει από την υπόλοιπη αγορά καφέ, είτε ένας «βετεράνος» του καφέ που θέλει να εξελίξει την υφιστάμενη επιχείρησή του, τα MOKACCINO είναι αυτό που χρειάζεστε.

Η ομάδα των MOKACCINO αισθάνεται μεγάλο ενθουσιασμό όταν συνεργάζεται με ανθρώπους με κοινό τρόπο σκέψης με το δικό της, με ανθρώπους που μπορούν να μοιραστούν τις αξίες των MOKACCINO και να παθιαστούν εξίσου με το πως η προσήλωση στην ποιότητα μπορεί να επηρεάσει τους πάντες στην αλυσίδα του καφέ από τον παραγωγό ως τον τελικό καταναλωτή.

Αν το όραμά μας είναι συμβατό με το αυτό των MOKACCINO, τότε αξίζει να το μοιραστείτε!

The Specialty Coffee Lovers

Λέγοντας Speciality Coffee προσδιορίζουμε εκείνον τον καφέ, που πιστοποιείται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης και παραγωγής του. Είναι υψηλής ποιότητας και διαφέρει από τους κοινούς καφέδες ως προς την ιδιαίτερη γεύση του, αλλά και το οπτικό αποτέλεσμα. Ένας Speciality Coffee γίνεται από εξαιρετικές ποικιλίες καφέ που ευδοκιμούν μόνο σε ιδανικά εδάφη και κλίματα. Τον χαρακτηρίζει η διακριτική γεύση, η οποία διαμορφώνεται από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της γης που τον παράγει. Ο κόκκος ευδοκιμεί σε μεγάλα υψόμετρα και διαθέτει μια ευδιάκριτη γεύση και μια οξύτητα στο φλυτζάνι, λόγω της πιο μεστής και αργής ανάπτυξης των καρπών του.

Οι καρποί από τέτοιες ποικιλίες καφέ μαζεύονται και υποβάλλονται σε ξεχωριστή επεξεργασία για να διατηρήσουν τη μοναδική τους ποιότητα. Η χωριστή επεξεργασία αυτών των ποικιλιών βοηθά στην επεξεργασία της εγγενούς ποιότητάς τους. Τα MOKACCINO έχουν επιλέξει ποικιλίες με ιδιαίτερο ή συγκεκριμένο προφίλ (μονοποικιλιακούς καφέδες) από την Λατινική Αμερική (Βραζιλία, Νικαράγουα, Κόστα Ρίκα, Γουατεμάλα), την Καραϊβική (Τζαμάικα) και την Αφρική (Αιθιοπία, Ρουάντα) δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να νιώσουν καθημερινά την αγάπη τους για αυτό που κάνουν μέσα από μία κούπα αχνιστού φρεσκοψημένου καφέ.

Τα MOKACCINO είναι μία πραγματικά παθιασμένη εταιρεία με τον καφέ! Διαθέτουν έναν αστείρευτο ενθουσιασμό που τα οδηγεί στο να ανακαλύπτουν συνεχώς νέες ποικιλίες καφέ και να προσφέρουν μοναδικά blends στους πελάτες τους.

Τα MOKACCINO είναι γνήσιοι coffee lovers και δεν γνωρίζουν πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά!

THE FRANCHISE PROCESS

Τα MOKACCINO προσφέρουν ένα μοναδικό σύστημα franchise και business know how, το οποίο θα σας οδηγεί σταθερά σε κάθε σας βήμα προς την επιτυχία σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά, όπως αυτή του καφέ. Μαζί τους θα ανακαλύψετε όλα τα «μυστικά» της Specialty Coffee αγοράς, που θα εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες των MOKACCINO (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, λογιστές, marketeers, coffee specialists) σας υποστηρίζουν στο set up της δικής σας επιχείρησης, προσφέροντάς σας μία ολοκληρωμένη turn key λύση.

Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι πάθος για την ποιότητα και την αγάπη για τον καφέ!

THE BENEFITS

 • Turn key solution - παράδοση του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.
 • Εκτεταμένη εκπαίδευση (initial and ongoing) για franchisees και προσωπικό με τις απαραίτητες διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις ποιότητας και coffee brewing.

 • Ολοκληρωμένο pre-opening support

 • Ongoing support – επίλυση προβλημάτων με προσωπικό, προμηθευτές, νομικά και λογιστικά ζητήματα κ.λπ.

 • Τακτικές επισκέψεις και συναντήσεις με κάθε επενδυτή - franchisee

 • Massive online και offline viral campaigns από την inhouse δημιουργική ομάδα

 • Προστασία επένδυσης κάθε franchisee μέσα από την προσεκτική ανάπτυξη του δικτύου franchise

 • Μηδενικά entry fees και royalties

 • Αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ για υφιστάμενα καταστήματα που επιθυμούν να ανακαινισθούν και να μετατραπούν σε MOKACCINO
 • Διαθέσιμες περιοχές ανάπτυξης στην Αθήνα σε προεπιλεγμένους χώρους