Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 40
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 15000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 10000
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
LE-LAshes, Extensions Βλεφαρίδων franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς και μετά από πλήθος σεμιναρίων και πιστοποιήσεων η Lenia Lamnatou ξεκίνησε την ανάπτυξη των LE-LAshes studios, δημιουργώντας ένα απόλυτα εξειδικευμένο concept Extension Βλεφαρίδων, τη νέα μόδα που λατρεύουν οι γυναίκες, με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend.

Τα Extensions Βλεφαρίδων αναδεικνύουν το βλέμμα σου πιο μαγευτικό από ποτέ και τουλάχιστον το 1/3 του γυναικείου πληθυσμού είτε τα χρησιμοποιεί, είτε έχει προγραμματίσει στο άμεσο μέλλον να τοποθετήσει ψεύτικες βλεφαρίδες. Άλλωστε οι πλούσιες και έντονες βλεφαρίδες είναι επιθυμία κάθε γυναίκας, αφού τα μάτια αποτελούν το πιο εκφραστικό στοιχείο του προσώπου μας.

Οι επαγγελματικοί χώροι είναι ελάχιστοι στην χώρα μας και εδώ είναι που τα LE-LAshes studios κάνουν την διαφορά, αφού παρέχουν πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες μόνο για Extensions Βλεφαρίδων.

Extensions Βλεφαρίδων

Τα Extensions Βλεφαρίδων αποτελούν μια ασφαλή και καινοτόμο μέθοδο ενίσχυσης του μήκους και της πυκνότητας των βλεφαρίδων μας. Αναλόγως με το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα των ματιών, ο πιστοποιημένος professional extesionist των LE-LAshes studios σας συστήνει τι σας ταιριάζει για τη μέθοδο και το μήκος των βλεφαρίδων που πρέπει να τοποθετηθούν.

Η πλέον διαδεδομένη τεχνική τοποθέτησης βλεφαρίδων, είναι one by one. Τα extensions τοποθετούνται ένα – ένα πάνω στις φυσικές βλεφαρίδες και αποτελούν προέκταση των υφισταμένων. Ωστόσο, μπορούν να τοποθετηθούν και 3 ή περισσότερες βλεφαρίδες πάνω σε κάθε φυσική, με αποτέλεσμα πάντα να φαίνονται απολύτως φυσικές πάνω στο μάτι.

Με την επίσκεψή σας σε ένα LE-LAshes studio πετυχαίνετε ένα άκρως εντυπωσιακό και σαγηνευτικό βλέμμα. Κατά την διαδικασία τοποθέτησης, βρίσκεστε ξαπλωμένη αναπαυτικά και χαλαρώνετε. Όλη η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη και ιδιαίτερα λεπτομερής, με την αρχική τοποθέτηση να διαρκεί δύο ώρες.

Τα Extensions Βλεφαρίδων είναι ανθεκτικά και μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες που αγαπάτε και διαρκούν συνήθως τρεις μήνες, να και προτείνεται μηνιαία συντήρηση, καθώς στον μήνα χάνεται περίπου το 30% - 35% των φυσικών τριχών που συγκρατούν τις ψεύτικες.

Μη ξεχνάτε ότι πρόκειται για ό,τι πολυτιμότερο έχετε, τα μάτια σας. Γι’ αυτό εμπιστευτείτε την τοποθέτηση Extensions Βλεφαρίδων μόνο σε πιστοποιημένους extesionists των LE-LAshes studio.

Ωστόσο, όσες δεν επιθυμούν την τοποθέτηση extensions στην περιοχή των ματιών, τα LE-LAshes studios παρέχουν μία επιπλέον επιλογή, μια βελτιωμένη τεχνική όπου ένα μαξιλαράκι σιλικόνης επιτρέπει το lifting της κάθε βλεφαρίδας ξεχωριστά, δίνοντας έτσι μία αίσθηση όγκου. Η θεραπεία διαρκεί μόλις 45 λεπτά, ενώ το αποτέλεσμα 6 - 8 εβδομάδες. Το εκπληκτικό είναι πως μετά την θεραπεία δεν χρειάζεται καμία επιπλέον φροντίδα.

Πρόταση Franchise

Το σύστημα franchise των LE-LAshes ξεχωρίζει στην αγορά καθώς τα LE-Lashes εξειδικεύονται απόλυτα στα Extensions Βλεφαρίδων και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με την συνεργασία της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, σε συνδυασμό με τη χαμηλή αρχική επένδυση, διαμορφώνουν μια άκρως αποδοτική επιχειρηματική πρόταση, σε έναν ανερχόμενο κλάδο.

Προνόμια Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των LE-LAshes παρέχει μια σειρά από προνόμια που την αναδεικνύουν ως ένα μοναδικό concept στον κλάδο της ομορφιάς:

 • Κορυφαία τεχνογνωσία μητρικής εταιρείας

 • Συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Lash extend

 • Ολοκληρωμένο και πλήρως εξειδικευμένο concept

 • Εξαιρετικό design καταστημάτων

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους

 • Επιπλέον έσοδα από πωλήσεις προϊόντων

 • Χαμηλή επένδυση

 • Πλήρης αρχική εκπαίδευση

 • Συνεχής ανανέωση υπηρεσιών, με νέα σχέδια και υλικά

 • Αυξημένη πιστότητα πελατών