ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 25
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 25000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 15000
ROYALTIES: Σταθερή μηνιαία χρέωση
MRK FEES: Σταθερή μηνιαία χρέωση
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 10
IRED franchise, repair

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των ired αποτελεί ότι πιο δυναμικό και αξιόπιστο στον χώρο της τεχνολογίας και γενικότερα του επιχειρείν, διασφαλίζοντας υψηλά έσοδα από επισκευές και πωλήσεις, με σημαντικά περιθώρια μεικτού κέρδους και κυρίως διαχρονικότητα σε ένα κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς, με την εγγύηση του αναγνωρισμένου brand ired.

Η εταιρεία ired electronics δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής κινητών τηλεφώνων - smartphones και ηλεκτρονικών υπολογιστών από το 2010. Τα καταστήματα ired είναι πλέον από τα μεγαλύτερα επισκευαστικά κέντρα που έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών, ιδιαίτερα τα τελευταία 4 χρόνια, τόσο για την ποιότητα όσο και για την ταχύτητα στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και αριθμούν σε 10, σε Γλυφάδα, Μαρούσι, Αθήνα, Πειραιά, Ψυχικό, Καλλιθέα, Περιστέρι, Χολαργό, Χαλάνδρι, Πάτρα και σύντομα άλλο ένα στην Θεσσαλονίκη.

Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης πελατών

Όλα τα καταστήματα ired διαθέτουν μοντέρνο και φιλικό σχεδιασμό, και χωρίζονται σε δυο μέρη:

Α) την αίθουσα υποδοχής / αναμονής πελατών και έκθεσης προϊόντων και

Β) το εργαστήριο επισκευών.

Χώρος υποδοχής: Η αίθουσα υποδοχής είναι ειδικά διαμορφωμένη, ώστε να εκτίθενται όλα τα προϊόντα και τα αξεσουάρ στον πελάτη που εισέρχεται μέσα στο κατάστημα.

Εργαστήρια επισκευών: Τα εργαστήρια ired είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία, αντιστατικούς πάγκους εργασίας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διαθέτουν έμπειρο και ικανό τεχνικό προσωπικό, αποτελούμενο από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς.

Προϊόντα και Αξεσουάρ: Ο πελάτης κατά τη διάρκεια που εξυπηρετείται (διαδικασία επισκευής), έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή προϊόντων, όπως θήκες και αξεσουάρ για την αγαπημένη του συσκευή.

Τεχνική Υποστήριξη: Εκτός απτό την άμεση τηλεφωνική υποστήριξη, το δίκτυο καταστημάτων ired παρέχει online εξυπηρέτηση μέσα από το Live Chat της κεντρικής ιστοσελίδας ired.gr. Ο κάθε χρήστης μπορεί να συνομιλήσει απευθείας με έναν από τους τεχνικούς της εταιρείας, χωρίς καμία χρέωση, ώστε να λύσει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα έχει με τη συσκευή του.

Ο τελικός στόχος της ired electronics είναι ο πελάτης να εξέλθει ικανοποιημένος από την συνολική του εμπειρία, μέσα από το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον σε κάθε κατάστημα του δικτύου και κυρίως από το αποτέλεσμα της επισκευής που χρειάσθηκε, σε συνάρτηση πάντα με ένα λογικό κόστος.

Προηγμένες υπηρεσίες επισκευών

Όλα τα υπερσύγχρονα καταστήματα του δικτύου ired αναλαμβάνουν την επισκευή σε iPhone, iPad, iMac και Macbook όπως επίσης και σε άλλα Smartphones, Tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ίδια αξιοπιστία, αμεσότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι έμπειροι τεχνικοί των καταστημάτων (διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί) καταρτίζονται και εκπαιδεύονται διαρκώς στις νέες τεχνολογίες για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε τεχνολογική πρόκληση που θα προκύψει.

Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούνται επιλεγμένα ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής ώστε να εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες. Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές τους, τα καταστήματα ired είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν και στις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες, όπως για παράδειγμα την επισκευή ενός βρεγμένου iPhone.

Όλα τα καταστήματα του δικτύου ired εστιάζουν κυρίως στην ποιότητα της εργασίας και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Επιπροσθέτως, παρέχουν την δυνατότητα δωρεάν αποστολής και παραλαβής για iPhone, iPad και άλλων Smartphones και Tablets, μέσω εταιρείας courier, για την καλύτερη και απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση των πελατών που βρίσκονται εκτός Αττικής (Πανελλαδική Κάλυψη).

Άμεση Τεχνική Υποστήριξη

Η αρχή των ired είναι μια και είναι απλή:

«Θέλουμε να εξυπηρετούμε όσους μας επιλέγουν, όπως ακριβώς θα θέλαμε να μας εξυπηρετήσουν, εάν ήμασταν στην θέση τους».

Βασικό πλεονέκτημα των ired αποτελεί η στρατηγική της επιτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με το κοινό τους μέσα από την κεντρική ιστοσελίδα (www.ired.gr), όπου ο καθένας μπορεί να λάβει άμεση τεχνική υποστήριξη μέσω Live Chat.

Διαδικτυακή παρουσία

Τα ired διαθέτουν ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά Blog στην Ελλάδα! (www.ired.gr/blog)

Στόχος της ιστοσελίδας της ired electronics, πέραν από την ενημέρωση για τις υπηρεσίες επισκευής που παρέχει, είναι κυρίως η συνεχής και αδιάλειπτη επαφή με τους χρήστες του internet. Για να επιτευχθεί αυτό έχει δημιουργηθεί μια επιτυχημένη ενότητα blog όπου σε συνεργασία με όλα τα ενεργά κοινωνικά profiles που διαθέτουν τα ired (Facebook, YouTube, Google+, Twitter και Pinterest) προωθείται καθημερινά μοναδικό περιεχόμενο που ενδιαφέρει απόλυτα τους χρήστες, με μεγάλη απήχηση από τους χρήστες iOS και MacOS.

Μέσα από το ired Blog μπορεί κάποιος να βρει οδηγίες χρήσης iOS και MacOS, συμβουλές και κόλπα, βοηθήματα, video tutorials και όλα τα νέα με τις τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το iPhone και την τεχνολογία γενικότερα.

Επιθυμία των ired είναι η συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη. Σε αυτά τα πλαίσια, η ομάδα του ired.gr, επιμελείται το blog με συνεχή, καθημερινή ενημέρωση για τις αγαπημένες συσκευές του αγοραστικού κοινού, παρουσιάζοντας εφαρμογές (reviews), tips και tricks και καλύπτοντας παράλληλα κάθε τι νέο και ενδιαφέρον από τον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη.

Το blog των ired στοχεύει να γίνει η καθημερινή πηγή ενημέρωσης του κοινού τους. Για αυτό τον λόγο εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα θεματολογία, η οποία και προωθείται στα μέσα, πάντα με γνώμονα την πληρέστερη και πιο αξιόπιστη ενημέρωσή του κοινού.

Με βάσει όλα τα παραπάνω τα ired έχουν καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να εξελίξουν ένα απλό blog στον απόλυτο οδηγό χρήσης smartphone δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα της Apple.

Πρόταση Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των ired αποτελεί ότι πιο δυναμικό και αξιόπιστο στον χώρο της τεχνολογίας και γενικότερα του επιχειρείν, καθώς διασφαλίζει:

 • υψηλά έσοδα από επισκευές και πωλήσεις αξεσουάρ και μεταχειρισμένων συσκευών,

 • σημαντικά περιθώρια μεικτού κέρδους, λόγω της παροχής υπηρεσιών / επισκευών.

Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, χαμηλό ρίσκο και σημαντικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας καθώς αφορά σε ένα κλάδο που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, με κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την κορυφαία φήμη και τεχνογνωσία ired.

Προνόμια Franchise

Η εταιρεία ired electronics έχει σχεδιάσει και δοκιμάσει επιτυχημένα σε 10+ καταστήματα ένα δυνατό, πλήρες και καινοτόμο franchise concept, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια σειρά από προνόμια προς τους συνεργάτες – franchisees, που τους διασφαλίζουν επιτυχία και κερδοφορία:

 • Γνωστό και αναγνωρισμένο brand, με κορυφαίες θέσεις σε όλες τις search engines και social media, υψηλότατες κριτικές/reviews και πλήρως ικανοποιημένους πελάτες, που δημιουργούν ένα ολοένα και μεγαλύτερο πιστό καταναλωτικό κοινό, με υψηλή mouth to mouth απήχηση.

 • Κορυφαία τεχνογνωσία, αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας και της τεχνικής κατάρτισης της ομάδας των ired, όπως και της επιτυχημένης λειτουργίας 10+ καταστημάτων.

 • Δραστηριοποίηση σε έναν τεχνολογικό κλάδο αιχμής, που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, με τα ired να καλύπτουν πλέον βασικές καταναλωτικές ανάγκες.

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους, λόγω της παροχής service/ επισκευών.

 • Επιπλέον έσοδα και κέρδη από πωλήσεις αξεσουάρ και μεταχειρισμένων συσκευών.

 • Μοναδική εταιρική ιστοσελίδα, εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη και συνέχεια ενημερωμένη, η οποία αφενός αποτελεί σημείο αναφοράς για τον υπολογισμό του κόστους της κάθε συσκευής/προβλήματος, αλλά και κορυφαίο blog που ενημερώνει και δημιουργεί διαδραστικές σχέσεις με το κοινό.

 • Πλήρη αρχική εκπαίδευση, όπως και συνεχόμενη εκπαίδευση, αλλά και τεχνική υποστήριξη σε όλα τα καταστήματα, σε επιχειρηματίες και προσωπικό.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Εξελιγμένο erp - σύστημα διαχείρισης.

 • Ανταγωνιστικές τιμές λιανικής / χρεώσεις επισκευών.

 • Αγορές ανταλλακτικών και προϊόντων σε προνομιακές τιμές, λόγω οικονομιών κλίμακος.

 • Χρήση μόνο πρώτης ποιότητας ανταλλακτικών.

 • Αποκλειστικότητες προϊόντων /αξεσουάρ.

 • Δίκτυο διαχείρισης μεταχειρισμένων συσκευών.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

 • Αξιολόγηση και στοχοποίηση καταστημάτων προς ενοικίαση.

 • Δυνατότητα εύρεσης καταστημάτων.

 • Δυνατότητα διαχείρισης του καταστήματος με management fee.

review us on google