ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 50
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 50000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 15000
ROYALTIES: 3%
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
HAPPY BUDDHA, Βαγγέλης Δρίσκας

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Ο πολυβραβευμένος σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, ταξίδεψε σε όλες τις χώρες της Ασίας και δοκίμασε και μας έφερε τα καλύτερα πιάτα από κάθε κουζίνα στο μενού του HAPPY BUDDHA. Με γεύσεις προσιτές και κατανοητές για τους Έλληνες καταναλωτές και με έναν πρωτότυπο τρόπο διαχείρισης που μειώνει σημαντικά τα λειτουργικά κόστη.
Οι βασικές σάλτσες (γλυκόξινη, ασιατική μπάρμπεκιου, κάρυ) που είναι το κύριο συστατικό κάθε πιάτου παραδίδονται έτοιμες μαγειρεμένες από τον Βαγγέλη Δρίσκα, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο το υψηλό επίπεδο γεύσης. Οι τρόποι μαγειρέματος έχουν απλοποιηθεί ώστε να μη χρειάζεται εξιδεικευμένο προσωπικό και οι προμήθειες γίνονται σε συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές. Όλα αυτά συμπιέζουν το food cost προς όφελος του επενδυτή.

Η επένδυση στο HAPPY BUDDHA μπορεί να ξεκινήσει από μικρά καταστήματα των 50 τ.μ. για standup και take away μέχρι μεγαλύτερα από 100 τ.μ. για dine in και φυσικά delivery και στις δύο περιπτώσεις. Οι πελάτες επιλέγουν το μέγεθος της μερίδας και κάνουν τους δικούς τους συνδυασμούς σε γεύσεις.
Ο συνδυασμός των υλικών, και η σταθερότητα στις γεύσεις έχει σαν αποτέλεσμα πιάτα που κερδίζουν τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας και μπορούν με ευκολία να τα λατρέψουν ακόμη και αυτοί́ που δεν έχουν δοκιμάσει ασιατική́ κουζίνα μέχρι σήμερα.

Τα HAPPY BUDDHA είναι η Νο 1 επιλογή για franchise στο ασιατικό φαγητό καθώς προσφέρουν μία αυθεντική εμπειρία ασιατικής κουζίνας με την επιχειρηματική επιτυχία να εκφράζεται στο τρίπτυχο: «Ποιότητα & Γεύση – Ασυναγώνιστες Τιμές – Καταναλωτική Εμπειρία».

review us on google

No Internet Connection