Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 40
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 30000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 10000
 • ROYALTIES: 4%
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
FRUTTI DI MARE

Το Frutti di Mare είναι μία πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση, που είχε την αφετηρία της στο Βερολίνο από τον πετυχημένο Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Τάσο Ιωσηφίδη, ο οποίος διέκρινε εγκαίρως τόσο την τάση για καλό και προσιτό φαγητό, όσο και αυτή προς την υγιεινή διατροφή, το ψάρι και τα θαλασσινά.

Από το fish & chips και τους παραδοσιακούς μεζέδες, έως και τα πιο εξεζητημένα πιάτα υψηλής μαγειρικής που προσφέρονται στο Frutti di Mare ο στόχος είναι κοινός και συνοψίζεται ως εξής:

Ποιοτικές πρώτες ύλες, δουλεμένες και νόστιμες συνταγές, προσιτές τιμές και μάλιστα με τη πιο φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

CONCEPT

Συνδυάζοντας μοναδικά το fish bar με το take away η Frutti Di Mare δημιουργεί ένα νέο είδος εστιατορίου για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το slow food τρέχει γρήγορα / το ψάρι γίνεται προσιτό σε όλους / το κρασί ξαναγίνεται το απαραίτητο ταίρι του φαγητού / το ούζο και το τσίπουρο ξανασμίγουν με την θάλασσα / το χαμόγελο δεν είναι πολυτέλεια / μα ούτε και η πολυτέλεια είναι πολυτέλεια / είναι απλά ο τρόπος μας.

Στη Frutti Di Mare must αποτελούν το φιλέτο ψαριού, το ριζότο με βανίλια και γαρίδες, το κριθαρώτο γαρίδας καθώς και η μακαρονάδα Ταρτούφο.

Την ίδια στιγμή το ψάρι τυλίγεται γύρω από λαχταριστό φρέσκο ψωμί, διατίθεται με τη μορφή burger και προσφέρεται στη πιο προσιτή gourmet εκδοχή του.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, που βασίζεται στον ιδιαίτερο σχεδιασμό, το μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας, τις αποκλειστικές συνταγές, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

DESIGN

Το πιλοτικό κατάστημα της Frutti Di Mare βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο ιστορικό κέντρο, στην οδό Κομνηνών 20.

Το πάτωμα του καταστήματος έχει επενδυθεί με σκούρο ξύλο και σε συνδυασμό με την ξύλινη επένδυση iroko στον τοίχο θυμίζουν μοντέρνο κατάστρωμα πλοίου.

Ενδιάμεσα στην ξύλινη επένδυση βρίσκονται οι δύο μαυροπίνακες, σήμα κατατεθέν του καταστήματος.

Στους μαυροπίνακες (που με το πέρασμα του χρόνου πλέον μοιάζουν με ταπετσαρία) έχουν υπογράψει όλοι οι επώνυμοι πελάτες – πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, αθλητές αλλά και διάσημοι από όλον τον κόσμο.

Η οροφή της εσωτερικής σάλας αποτελείται από ένα ιδιαίτερο εικαστικό θέμα με ξύλινες δημιουργίες εμπνευσμένο από το βυθό της θάλασσας. Παράλληλα στην οροφή της κουζίνας απεικονίζεται γραφιστικά αυτούσιος ο ναυτικός χάρτης που αναπαριστά το πλεύσιμο τμήμα της επιφάνειας της γης.

Στα τραπέζια και τις καρέκλες κυριαρχεί το χρώμα της λευκής πατίνας, ενώ στο w.c. έχει γίνει επένδυση από βότσαλο. Το παλαιωμένο τούβλο στους υπόλοιπους τοίχους του καταστήματος παραπέμπει σε παλιό λιμάνι. Την εικόνα συμπληρώνουν τα φωτιστικά της σάλας τα οποία είναι εμπνευσμένα από πυροφάνια αλιευτικής τράτας.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η Frutti di Mare µας συστήνει ψάρια και θαλασσινούς µεζέδες µε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και τα βάζει στις καθηµερινές µας προτιµήσεις, για ένα σνακ µε θαλασσινή γεύση, έναν ενδιάµεσο µεζέ, ένα κανονικό γεύµα, έναν καφέ.. κάθε µέρα, κάθε ώρα.

Πάμε Frutti Di Mare… Πάμε θάλασσα!

Αξιοποιήστε τα ισχυρά και διατηρήσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, το µεράκι σας και φυσικά τους “καρπούς” της θάλασσας και γίνετε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ξεκινώντας το δικό σας Frutti Di Mare.

Fish & chips takeaway – Γρήγορο µεν… νόστιµο δε!

Για πρώτη φορά το ψάρι γίνεται Τakeaway… Τυλίγεται γύρω από ένα λαχταριστό φρέσκο ψωµί, διατίθεται µε την µορφή burger και προσφέρεται στην πιο προσιτή gourmet εκδοχή του, σε αποκλειστικές Frutti di Mare συνταγές, µέσα σε έναν all-day χώρο µε minimal διακόσµηση, βασισμένη στην θάλασσα.

Συνδυάζοντας το fish bar με το take away δημιουργεί ένα νέο είδος εστιατορίου για όλες τις ώρες της ημέρας , ένα διαφοροποιημένο concept με πολλαπλά οφέλη για τον υποψήφιο συνεργάτη:

 • Ιδιαίτερος σχεδιασμός

 • Μοναδικό product mix υψηλής θρεπτικής αξίας

 • Αποκλειστικές συνταγές με αποκλειστικά μπαχαρικά, καρυκεύματα και dips

 • Πολλαπλά profit centers (sit in, take away και delivery)

 • Χαμηλό κόστος επένδυσης

 • Καινοτομία

 • Εξειδικευμένα μηχανήματα κουζίνας (φριτέζες τύπου fry master, lava grill με πέτρες από το ηφαίστειο Σαντορίνης, πλάκα χρωμίου, φούρνος τύπου rasional κ.λπ.)

  Burgers, Club Με Ψάρι Και Θαλασσινά Σε Ένα Πρωτοπωριακό Concept Για Να Κατακτήσετε Άμεσα Την Τοπική Αγορά!

Για πρώτη φορά το ψάρι γίνεται Τakeaway!

Άδραξε κι εσύ αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία. Κάνε το δικό σου Franchise Fish & Chips take away και φέρε γαστρονομική επανάσταση στο χώρο της εστίασης. Εξασφάλισε τον εαυτό σου και την οικογένεια σου. Διατήρησε την ανεξαρτησία σου κι επωφελήσου από την εμπειρία και την τεχνογνωσία της μαμάς εταιρίας.

 • Χαµηλό κόστος επένδυσης

 • Υψηλές αποδόσεις

 • Καινοτοµία στο μενού

 • Αποκλειστικές συνταγές

 • Ευρύ πελατειακό κοινό

 • Δυνατότητες TakeAway και Delivery

 • Ιδανικό για Τουριστικές Περιοχές