Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 40
  • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 29000
  • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
  • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
  • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
FEMME FATALE

Η πρόταση franchise των FEMME FATALE ανατρέπει ότι γνωρίζαμε έως σήμερα στον κλάδο της ομορφιάς, διαθέτοντας επιλεγμένη γκάμα από χιλιάδες κορυφαία προϊόντα από εκατοντάδες ξεχωριστά brands, διασφαλίζοντας την επιτυχία των συνεργατών – franchisees τους, με εγγύηση την άνω των 40 ετών κορυφαία τεχνογνωσία τους.

Τα FEMME FATALE (φαμ φατάλ), με

  • Πάθος την Ομορφιά και

  • Αποστολή την Εξυπηρέτηση,

δίνουν έμφαση στην ανάδειξη της ομορφιάς και της γοητείας των πελατισσών τους, αναδεικνύοντας ‘τες σε σαγηνευτικές και μαγευτικές «Μοιραίες Γυναίκες», παρέχοντας προϊόντα και συμβουλές που ενισχύουν την εξωτερική τους εμφάνιση και δημιουργούν μια συνολική εμπειρία που αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της γοητείας. – εννοείται ότι η γκάμα τους περιλαμβάνει εξαιρετικά προϊόντα και για «μοιραίους άντρες»!

με Φιλοσοφία την τήρηση του Savoir Se Vendre!

Τα FEMME FATALE εντάσσουν στην γκάμα τους μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και επενδύουν στην εκπαίδευση των ανθρώπων τους, ώστε να διασφαλίζουν ένα άριστο επίπεδο γνώσεων, τόσο σε επίπεδο προϊόντων, τόσο και συμβουλευτικά ως προς τη σωστή εφαρμογή τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των franchise καταστημάτων και στην εδραίωση του brand στον κλάδο της ομορφιάς:

Ποιότητα Προϊόντων: Η επιλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας ενισχύει το κύρος του brand, με τους πελάτες να μένουν ευχαριστημένοι και να επιστρέφουν επανειλημμένα για τις αγορές τους.

Εκπαίδευση Προσωπικού: Η εκπαίδευση του προσωπικού σε σχέση με τα προϊόντα και τη σωστή εφαρμογή τους θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τα FEMME FATALE, καθώς το εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και αποτελεσματικές συμβουλές στους πελάτες.

Επικοινωνία με τους Πελάτες: Η ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων και της εξυπηρέτησης μέσω της ομάδας των FEMME FATALE ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών και λαμβάνοντας προσωπική προσοχή χαρακτηρίζονται από υψηλή πιστότητα, η οποία και ενισχύεται από τα εξειδικευμένα loyalty programs που εφαρμόζει η μητρική εταιρεία.

Διαφοροποίηση από τον Ανταγωνισμό: Η συνδυασμένη προσέγγιση ποιότητας προϊόντων και εξυπηρέτησης αποτελούν το δίπτυχο της επιτυχίας που κάνει τα FEMME FATALE να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και να προσελκύουν όλο και  περισσότερους πελάτες.

με Ιστορία άνω των 40 ετών!

Τα Καλλυντικά και ο χώρος της Ομορφιάς γενικότερα ήταν πάντα το φυσικό περιβάλλον των FEMME FATALE, ο κλάδος που υπηρετούν πιστά για πάνω από 40 χρόνια:

1979 – Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος καλλυντικών (γνωστό με άλλη επωνυμία) στο Κερατσίνι.

1989 – Άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος καλλυντικών (με άλλη επωνυμία) στον Κορυδαλλό.

2001 – Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος FEMME FATALE, στον Κορυδαλλό,

2003 – Άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος FEMME FATALE, στο Κερατσίνι

2011 – Μεταφορά του καταστήματος FEMME FATALE, από τον Κορυδαλλό στην Νίκαια.

2015 – Άνοιγμα του τρίτου καταστήματος FEMME FATALE, στην Καλλιθέα.

2018 – Άνοιγμα του τέταρτου καταστήματος FEMME FATALE, στον Πειραιά.

με προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

Τα FEMME FATALE δεν είναι απλά μια αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών, αλλά παρέχοντας τόσο με προθυμία, όσο και με γνώση, ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις ανάγκες και στις προτιμήσεις κάθε πελάτισσας, καθίστανται ως «ο Προσωπικός σας Σύμβουλος Ομορφιάς», προσφέροντας:

Προσωποποιημένη Συμβουλευτική: Οι σύμβουλοι ομορφιάς των FEMME FATALE αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας ξεχωριστά και προσφέρουν προσαρμοσμένες συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα και την περιποίηση.

Ολοκληρωμένη Δραστηριότητα: Εκτός από τα προϊόντα, τα FEMME FATALE παρέχουν υπηρεσίες καλλυντικών εφαρμογών, όπως μακιγιάζ και σεμινάρια που συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη φροντίδα και ομορφιά των πελατισσών τους.

Συμβουλές για τη Χρήση των Προϊόντων: Οι σύμβουλοι της ομορφιάς των FEMME FATALE αναλύουν πως να χρησιμοποιούν οι πελάτισσές τους σωστά τα προϊόντα και προσφέρουν συμβουλές για την καλύτερη απόδοση αυτών.

Ενημέρωση για Νέες Τάσεις και Προϊόντα: Οι σύμβουλοι της ομορφιάς των FEMME FATALE είναι ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς και να ενημερώνουν τις πελάτισσές τους, ώστε να αξιοποιούν στο έπακρο τις εξελίξεις στα υλικά, στην μόδα και στις τεχνικές.

Προσφορές: Παράλληλα με την ποιότητα των προϊόντων και της εξυπηρέτησης που παρέχουν, τα FEMME FATALE διαθέτουν διαφορετικές προσφορές, όλο τον χρόνο έως και πάνω από 60% και πακέτα προϊόντων σε μοναδικές τιμές.

Πρόγραμμα Πιστότητας: Επίσης, επιβραβεύουν τις πελάτισσές τους, μέσω του FEMME FATALE Bonus, το οποίο προσφέρει επιπλέον κέρδη υπό την μορφή δωροεπιταγών και πολλά άλλα προνόμια.

Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη: Ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι προς το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο, τα FEMME FATALE αναλαμβάνουν δράσεις και ενέργειες που ενισχύουν την προσφορά τους προς το κοινωνικό σύνολο. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς τους, της αποστολής και της εταιρικής φιλοσοφίας τους.

Πέρα από την ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση των πελατών τους, τα FEMME FATALE με στόχο την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας ομορφιάς και περιποίησης, έχουν εδραιώσει σημαντικές συνεργασίες:

Ειδικά Τμήματα για Επαγγελματίες & Σπουδαστές Σχολών: Εντός των FEMME FATALE λειτουργούν τμήματα για τους επαγγελματίες της ομορφιάς (κομμωτικής, μανικιούρ, ονυχοπλαστικής, αποτρίχωσης) και σπουδαστές αντίστοιχων σχολών, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και έξτρα εκπτώσεις.

Συνεργασία με Σχολές στον χώρο της Ομορφιάς: Επίσης, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες, ιδιωτικές σχολές στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης της ομορφιάς, όπως ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ, ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κ.α. όπως και με πολλά δημόσια ΙΕΚ και ΕΠΑΛ, τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επιπλέον παρέχουν δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης σε σπουδαστές της επαγγελματικής εκπαίδευσης μεταφέροντας τις γνώσεις τους στους επαγγελματίες του αύριο! Παράλληλα με την συνεργασία τους με Σχολές Ομορφιάς, διαθέτουν ειδικό Πρόγραμμα Επιβράβευσης σε μαθητές σχολών, το οποίο συνδυάζει ειδικές εκπτώσεις σε προϊόντα και εργαλεία της ειδικότητας τους, αλλά και άλλα προνόμια!

Πρόταση Franchise

Τα FEMME FATALE, αξιοποιώντας την άνω των 40 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία τους, διαθέτοντας άρτιες υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές, όπως και τέσσερα επιτυχημένα εταιρικά καταστήματα σε Πειραιά, Καλλιθέα, Κερατσίνι και Κορυδαλλό - Νίκαια, αποφάσισαν την περαιτέρω ανάπτυξη τους μέσω franchise, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του θεσμού για την επίτευξη αμοιβαία επικερδών συνεργασιών.

Η πρόταση franchise των FEMME FATALE ανατρέπει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις στον κλάδο της ομορφιάς. Αντί να περιορίζεται σε ένα μόνο brand ή συλλογή προϊόντων, προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων από πολλά διακεκριμένα brands, παρέχοντας στους συνεργάτες – franchisees της μια πληθώρα προϊόντων και brands.

Επιπλέον, η άνω των 40 ετών κορυφαία τεχνογνωσία και εκτεταμένη εμπειρία τους αποτελεί εγγύηση για τους συνεργάτες τους και τους παρέχει πρόσβαση στις καλύτερες πρακτικές και γνώσεις για την επίτευξη της επιχειρηματικής επιτυχίας τους στον κλάδο της ομορφιάς.

Προνόμια Franchise

Η στρατηγική ανάπτυξης των FEMME FATALE έχει ως προτεραιότητα να προσφέρει στους συνεργάτες – franchisees τους όλα τα αναγκαία εφόδια και εχέγγυα, ώστε να ξεκινήσουν τη νέα τους επιχείρηση στον κλάδο της ομορφιάς και να την λειτουργήσουν με επιτυχία και με αξιόλογες αποδόσεις, παρέχοντας:

Δυνατό Brand και Εταιρική Ταυτότητα: Το ισχυρό και υψηλής φήμης brand σε συνδυασμό με την ενιαία και σύγχρονη εταιρική ταυτότητα ενισχύει την προσέλκυση πελατών και διαφοροποιεί το κάθε κατάστημα από τον ανταγωνισμό.

Κορυφαία Εμπειρία και Τεχνογνωσία: Η άνω των 40 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία των FEMME FATALE αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για τους συνεργάτες – franchisees της.

Υλικοτεχνικές και Ανθρώπινες Υποδομές: Οι υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές που διαθέτουν τα FEMME FATALE διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία και την ανάπτυξη των νέων καταστημάτων franchise.

Επιτυχημένα Καταστήματα: Η υφιστάμενη παρουσία των FEMME FATALE σε τέσσερα επιτυχημένα πιλοτικά καταστήματα αποδεικνύει την ικανότητά τους να λειτουργήσουν επιτυχημένα σε επίπεδο λιανικής, με συνεχή ανάπτυξη και κερδοφορία.

Μοναδικής Ποιότητας Προϊόντα σε Ανταγωνιστική Γκάμα: Τα περισσότερα από 11,000 μοναδικά προϊόντα από πάνω από 200 ξεχωριστά brands, όπως και οι αποκλειστικές προσφορές, δημιουργούν τις βάσεις για μια εξαιρετικά ανταγωνιστική γκάμα, όπου καμμιά πελάτισσα δεν μπορεί να μην βρεί αυτό που ψάχνει.

Εξαιρετικές Οικονομίες Κλίμακος: Οι συνεργάτες - franchisees επωφελούνται άμεσα από τις οικονομίες κλίμακος που έχει δημιουργήσει η μητρική εταιρεία, αυξάνοντας τα μεικτά κέρδη τους.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη και Εκπαίδευση: Η μητρική εταιρεία παρέχει συνεχή υποστήριξη, πλήρη σουίτα εργαλείων και διαδικασιών για την λειτουργία των καταστημάτων franchise, όπως και ολοκληρωμένη εκπαίδευση που διασφαλίζουν την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατισσών.

Μάρκετινγκ και Διαφήμιση: Η μητρική εταιρεία διενεργεί εθνικές δραστηριότητες μάρκετινγκ και διαφήμισης και παράλληλα καθοδηγεί στην προώθηση του κάθε καταστήματος σε τοπικό επίπεδο.

Υποστήριξη στην Εύρεση Καταστήματος: Εξειδικευμένο τμήμα της μητρικής εταιρείας υποστηρίζει τους νέους συνεργάτες στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και καταστήματος, παρέχοντας και την δυνατότητα για παράδοση με το «κλειδί στο χέρι», εξοικονομώντας χρόνο και πόρους αυτών.

Τα προνόμια franchise των FEMME FATALE διασφαλίζουν όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας και παρέχουν όλα τα αναγκαία εργαλεία και υποστήριξη με στόχο την επίτευξη της επιχειρηματικής επιτυχίας των συνεργατών – franchisees τους στον ανταγωνιστικό κλάδο της ομορφιάς.