Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 120
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 150000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 18000
 • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • MRK FEES: 1%
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 3
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
DAVRADOS GROUP

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της Davrados Group ξεχωρίζει στην αγορά καθώς τα καταστήματα της αλυσίδας παρέχουν πλήρη γκάμα κορυφαίων και value for money προϊόντων, που καλύπτουν κάθε οικιστική και επαγγελματική ανάγκη σε πλακίδια, ψηφίδες, επενδύσεις τοίχων, σύγχρονα δομικά υλικά, είδη υγιεινής και κουζίνας. Με κορυφαία τεχνογνωσία 50+ ετών, η Davrados Group εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον κλάδο της, με συνεχείς καινοτομίες και πλήρως προσανατολισμένη στην ποιότητα.

Η Davrados Group ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1968 από τον Δημήτριο Δαβράδο. Από το 2005, τα ηνία της εταιρείας έχει αναλάβει ο γιός του Νικόλαος Δαβράδος, διατηρώντας τον οικογενειακό χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. Όλα αυτά και με την αμέριστη συνεργασία της αδελφής του, Άννας Δαβράδου, κατέστησαν την Davrados Group σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της.

Σεβόμενη τη φιλοσοφία που την διέπει από τα πρώτα στάδια της δραστηριοποίησής της και εμπνευσμένη από τη διάλεξη του Martin Heidegger «Χτίζειν – Κατοικείν – Σκέπτεσαι» το 1951, η Davrados Group προσφέρει στον ένοικο την ανάγκη να θέλει να μείνει  και να κατοικήσει ή να εργασθεί στους διαμορφωμένους από την εταιρεία χώρους.

Η Davrados Group, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, με συνεχή ανανέωση της γκάμας της και με καινοτόμα προϊόντα, συνεχίζει την πορεία της, ανοδικά και επιτυχημένα, διαθέτοντας το flagship store στη Νέα Κηφισιά επί της Ελαιών 46 και πλέον με νέα καταστήματα επί της Λ. Κηφισίας (Κηφισιά), Γλυφάδα και Μύκονο, έχοντας διακριθεί και με διεθνείς βραβεύσεις (International Award Leader in Prestige & Quality, International Award Excellent Image of Enterprise)!

Βασικός κορμός πρωτοπορίας της Davrados Group είναι η στενή σχέση και η εν δυνάμει ενσωμάτωσή της με την νεοϊδρυθείσα εργοστασιακή μονάδα της Piano Ceramica. Με άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα του processing και ειδικά στον σχεδιασμό επίπλων κουζίνας - μπάνιου, τραπεζιών κ.λπ., τα νέας τεχνολογίας αξιόπιστα μηχανήματα που έχει στη διάθεση της προσφέρουν γρήγορη και λεπτομερή παραγωγή, όπως και χωρίς όριο αποτέλεσμα και στα πλέον απαιτητικά custom σχέδια. Αξιοποιώντας τα ανωτέρω είναι εφικτή η δυναμική ενσωμάτωσή τους και στα πολλαπλά καταστήματα -franchise.

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Η Davrados Group βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες μας για πάνω από 50 χρόνια!

LIVE THE EXPERIENCE

Με μια παράδοση πάνω από 50 χρόνια στα κεραμικά και συνεργασίες με εταιρίες που διαθέτουν τεχνολογική καινοτομία και κουλτούρα στα κεραμικά, η Davrados Group εστιάζει στο στυλ και κοιτά μπροστά στο μέλλον, πάντα με σεβασμό στη φύση. Η έρευνα υλικών και ο σχεδιασμός είναι οι έννοιες που την οδηγούν να προχωρά μπροστά.

Για την Davrados Group, η έννοια του στυλ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις έννοιες του χώρου και του χρόνου. Δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα, αλλά βασίζεται στη συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση μεταξύ δημιουργικότητας και τεχνολογίας. Κάθε νέα κεραμική υφή είναι κάτι μοναδικό, δημιουργεί ιδέες που εξελίσσονται συνέχεια και μεταμορφώνει κάθε χώρο προσδίδοντας ζωντανά συναισθήματα στο χώρο και στο χρόνο.

Η Davrados Group επιλέγει και προτείνει υλικά που παράγονται μέσα από βελτιωμένες παραγωγικές διαδικασίες, με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων, τη βελτιστοποίηση των ενεργειακών πόρων και την ενίσχυση την έννοιας της "βιώσιμης" ποιότητας, καθώς το κεραμικό είναι μια φυσική και ανθεκτική επιφάνεια, πλήρως πυρίμαχο και καθώς δεν περιέχει πλαστικό είναι ανακυκλώσιμο.

Δημιουργεί επιφάνειες που συνδυάζουν δυναμική και ομορφιά δημιουργώντας ένα νέο όμορφο περιβάλλον για να ζει κανείς. Η ποικιλία στις υφές των κεραμικών δημιουργεί καινοτόμες αντιθέσεις υλικών και σχημάτων διαστάσεων. Οι όψεις τσιμέντου, μετάλλου, μαρμάρου, πέτρας, ξύλου και υφάσματος επιτρέπουν στους χρήστες να επανασχεδιάσουν ένα χώρο σύμφωνα με την προσωπικότητά του, δημιουργώντας ένα μοναδικό, ξεχωριστό στυλ μετατρέποντας κάθε χώρο σε ένα μοναδικό έργο!

Η ολοκληρωμένη γκάμα των κεραμικών της Davrados Group επιτρέπει στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν moodboards - κολάζ έμπνευσης, όπου μπορούν να συνδυαστούν χρώματα και υλικά διαφόρων σειρών.

Σημάδια, γρατζουνιές και ατέλειες κινούνται στις επιφάνειες προσδίδοντας ένα αποτέλεσμα τσιμέντου, σαν να αφηγούνται μια περίπλοκη ιστορία διαχέοντας έναν αισθητικό πλούτο.

Μια κομψή συλλογή των πιο πολύτιμων ποικιλιών μαρμάρου με βελτιωμένα τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά προσδίδει μια μοναδική έλξη σε κάθε σκηνικό. Η συνέχεια των τόνων και οι ισορροπημένες φλέβες σε διάφορες υφές, μετατρέπουν το "μάρμαρο" σε ένα ευέλικτο προϊόν που καλύπτει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου σχεδιασμού.

Η πιστή αναπαραγωγή μιας πέτρας, ως μια αισθητηριακή ερμηνεία του αρχικού υλικού δίνει στις επιφάνειες ένα εξαιρετικό φυσικό αποτέλεσμα ευνοώντας έτσι την ομορφιά της ατέλειας.

Λεπτές φυσικές υφές ενός χειροποίητου λινού, ένα από τα παλαιότερα υφάσματα στον κόσμο, αλλά και μια πιο καλλιτεχνική και απροσδιόριστη έκφραση του χρώματος παίρνουν μορφή σε μια απόλυτα πρωτοποριακή κεραμική επιφάνεια.

Η απομίμησης ξύλου, από τις φλέβες και τους κορμούς που βρίσκονται στο πραγματικό ξύλο, προσφέρει μια αίσθηση έντονης αρμονίας και άνεσης σε διάφορες τονικές αποχρώσεις, με τη φυσική ζεστασιά και την υφή να δημιουργούν έναν σύγχρονο μινιμαλισμό και μια αυστηρότητα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Davrados Group διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ποικιλία σχεδίων και σε άριστη σχέση value for money, όπως πλακίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ψηφίδες, επενδύσεις τοίχων, είδη υγιεινής, είδη κουζίνας, σύγχρονα δομικά υλικά, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη οικιακού και επαγγελματικού χώρου.

Η πλούσια παλέτα υλικών, αντικειμένων  και χρωμάτων που διαθέτει υποστηρίζει τον ανεξάντλητα ευέλικτο  και πολυποίκιλο σχεδιασμό κάθε χώρου, μεταμορφώνοντάς ‘τον σε ένα ευχάριστο και βιώσιμο περιβάλλον που σέβεται τον άνθρωπο και τις εκάστοτε ανάγκες του.

Επιπλέον, προσφέρει συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της και εξειδικευμένες λύσεις για κάθε χώρο, όπως και Προ-Μέτρηση και Επιμέτρηση των χώρων τους, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα ρεαλιστικής απεικόνισης των σχεδιαστικών προτάσεων και των εναλλακτικών διακοσμητικών λύσεων.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η εμπειρία της Davrados Group σεβόμενη την εμπιστοσύνη που δέχεται πανελλαδικά, δε θα μπορούσε να παραμείνει με φυσικό κατάστημα μόνο στο εκπληκτικό χώρο της Νέας Κηφισιάς. Πλέον, ο Νικόλαος και η Άννα Δαβράδου αποφάσισαν από κοινού να δημιουργήσουν νέους θύλακες δημιουργίας με δυνατότητα ανάπτυξης δικτύου franchise ανά την Ελλάδα, και μετά την Κηφισιά, Γλυφάδα, Λ.Κηφισίας,  ξεκινούν νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη - τους πρώτους μήνες του 2023 και στη Μύκονο – με το πρώτο Casa Ceramica, που θα καταστήσει την ιδέα του Davrados Experience εφικτή προς όλους.

Το σύστημα franchise της Davrados Group αφορά σε δύο τύπους καταστημάτων:

DAVRADOS monobrand: Περιλαμβάνει όλη τη σειρά των προϊόντων ενός ιταλικού οίκου παγκοσμίου φήμης, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για κάλυψη επιφανειών κάθε τύπου και για κάθε χώρο.

DAVRADOS GROUP: Περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων γνωστών και επώνυμων οίκων, καλύπτοντας επιφάνειες XXL, πλακάκια κάθε είδους, ψηφίδες, τα πάντα σε είδη υγιεινής, είδη κουζίνας από πάγκους και νεροχύτες μέχρι εστίες και απορροφητήρες, πατητή τσιμεντοκονία, δάπεδα, βιομηχανικά μάρμαρα, τραπέζια και διαχωριστικά χώρων.

Η μητρική εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες – franchisees της, τόσο ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όσο και συνεχή υποστήριξη, ώστε να διακριθούν και να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στις τοπικές αγορές τους:

 • Γνωστό και καταξιωμένο brand

 • Εμπειρία μισού αιώνα

 • Κορυφαία τεχνογνωσία

 • Τεράστια γκάμα προϊόντων

 • Είδη που καλύπτουν κάθε σχεδιαστική ανάγκη, οικιακών και επαγγελματικών χώρων

 • Είδη που καλύπτουν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας

 • Είδη σε άριστο value for money

 • Αποκλειστικές αντιπροσωπείες επώνυμων οίκων

 • Αδιάλειπτη έρευνα τάσεων αγοράς και νέων τεχνολογιών

 • Συνεχής ανανέωση και εμπλουτισμός γκάμας προϊόντων

 • Επιτυχημένο πιλοτικό κατάστημα

 • Συνεχής ανάπτυξη της μητρικής εταιρείας, με τρία νέα καταστήματα

 • Άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές

 • Δυνατό πλάνο marketing

 • Έσοδα από πωλήσεις τόσο σε ιδιώτες και επαγγελματίες, αλλά και από ειδικά projects (π.χ. ξενοδοχεία, πισίνες)

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση

 • Αρχική και συνεχής υποστήριξη, σε κάθε επίπεδο λειτουργίας

 • Υποστήριξη στην εύρεση και αξιολόγηση καταστημάτων