Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 35
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 34000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 10000
 • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
DALI COFFEE STORES

Τα Dali Coffee Stores αφορούν σε ένα πρωτότυπο και καλοστήμενο concept, που ξεκινώντας από το Βόλο έχουν σκοπό να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, ως σε πρεσβευτές του σουρεαλισμού, της τέχνης, αλλά και της διατροφικής μας παράδοσης.

 

ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ΌΤΑΝ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ!!!

Με τον αέρα ενός fashionable hotspot, το Dali Coffee Stores ξεχώρισε αμέσως με το design του. Ακολουθώντας το μινιμαλιστικό ύφος των ευρωπαϊκών coffee shops, το Dali Coffee Stores αποπνέει μια βιομηχανική αισθητική η οποία ενισχύεται από την παρουσία του σίδηρου. Μέσα από σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης (κόκκινο και μαύρο), κάποια τμήματα της αρχικής τοιχοποιίας και ορισμένα vintage στοιχεία, προσδίδει στο βιομηχανικό σφρίγος του καταστήματος, μια νοσταλγική εμπειρία που οδηγεί πίσω στο παρελθόν, σε μια εποχή απλούστερων απολαύσεων. Αυτός ο συνδυασμός μοντέρνου, μινιμαλιστικού και νοσταλγικού ύφους, μέσα από τη χρήση διαφορετικών στοιχείων, υλικών και χρωμάτων δίνει μια αισθητική εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρεται. Στο εσωτερικό του καταστήματος κυριαρχεί το κόκκινο και σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα κάνουν την αισθητική του classy και χαρίζουν μια ευχάριστη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα.

Από πολύ νωρίς το πρωί το Dali Coffee Stores ανoίγει τις πόρτες του και προσφέρει εξαιρετικό καφέ και πλούσιες επιλογές προϊόντων, τα οποία είναι όλα επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς από την Ελλάδα. To τρίπτυχο «διαφοροποίηση - εξαιρετικές πρώτες ύλες - σεβασμός στον καταναλωτή» συνδυάζεται αρμονικά στα καταστήματα, καθώς εξαιρετικά ροφήματα, εκλεκτά εδέσματα, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των baristas αλλά και του delivery, τα οποία συνθέτουν ένα πλήρες επιχειρηματικό concept, που σε συνδυασμό με τα χαμηλά λειτουργικά κόστη, τις ιδιαίτερες ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και την διαλλακτικότητα του ιδρυτή, δημιουργούν μια άκρως ελκυστική πρόταση συνεργασίας.

Κάθε πρωί, μόλις ξυπνάω έχω μια εμπειρία υπέρτατης ευχαρίστησης, όταν συνειδητοποιώ ότι είμαι ο Σαλβαντόρ Νταλί.

Τα Dali Coffee Stores, έχουν επιφάνεια από 35-50 τ.μ., εξυπηρετούν κυρίως παραγγελίες on the go και διακρίνονται για το πρωτότυπο design.

Κατά τη διάρκεια παραμονής στο κατάστημα η διάθεση ενισχύεται από μουσικά ακούσματα που στόχο έχουν να σου προσδώσουν μια ποιοτική παραμονή. Το Dali Coffee Stores, είναι ένα concept που ξεχώρισε στον Νομό Μαγνησίας για το ατμοσφαιρικό του design, για τον ποιοτικό του καφέ, καθώς και για τις λαχταριστές και γευστικές του προτάσεις.

«Η διάρκεια και η επανάληψη επηρεάζεται από την ποιότητα του προϊόντος, καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών», μας αναφέρει ο κος Φίλιππος Ρουκάς, «συνεπώς η εμμονή της μνήμης, του Dali είναι πολύ σημαντικό έργο για εμάς».

Η ΑΓΟΡΑ: ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ

Εμπνευστής και ιδρυτής του Dali Coffee Stores είναι ένας νέος επιχειρηματίας ο κος Φίλιππος Ρουκάς. Συνομιλώντας μαζί του, μας ανέφερε χαρακτηριστικά, πως για ένα κατάστημα που εξυπηρετεί κατά βάση παραγγελίες σε πακέτο, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και της παράδοσης αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα και αυτό είναι κάτι το οποίο κάνει το Dali Coffee Stores να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Επίσης, απευθύνεται σε κοινό το οποίο είναι ιδιαίτερα επιλεκτικό, απαιτητικό και αρκετά ώριμο ώστε να αναγνωρίζει και να τιμά με τις αγορές του, προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία βρίσκονται εντός του καταστήματος.

Σήμερα, τα Dali Coffee Stores έχουν πλέον καθιερωθεί στην αγορά του Βόλου και προσπαθούν να επικρατήσουν σε ένα χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό με το τρίπτυχο: Αισθητική - Ποιότητα - Εξυπηρέτηση.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ PRODUCT MIX

Στα Dali Coffee Stores θα βρείτε ένα πλούσιο product mix που δίνει μια νέα απολαυστική διάσταση στις καθημερινές συνήθειες του κοινού και αποκτά μια νέα ταυτότητα που διαφοροποιεί το brand και το κάνει ανταγωνιστικό σε σύγκριση με τα άλλα concept στην αγορά. Το προιοντικό μείγμα των καταστημάτων περιλαμβάνει καφέ ανωτέρας ποιότητας, λαχταριστά ροφήματα (τσάι, σοκολάτες, χυμούς) φρέσκα σνακς, αλλά και stand με τσιγάρα παραδοσιακά, αλλά και ηλεκτρονικά. Στόχο έχει να ικανοποιήσει πολλαπλά κοινά και να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των πηγών εσόδων και της κερδοφορίας. Χάρη στο πλεονέκτημα αυτό τα Dali Coffee Stores, ανεβάζουν τις πωλήσεις τους και ενισχύουν το Brand Awareness, προς όφελος όλων των υποψήφιων συνεργατών τους.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Στόχος τους, η προσεκτική αλλά κ η επιλεκτική ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα, αναζητώντας συνεργάτες με την μορφή του Franchise οι οποίοι θα ασχοληθούν ενεργά με την λειτουργία του καταστήματος και θα προσδώσουν στον τελικό καταναλωτή μια ολική ποιότητα. Ο franchisee πρέπει να είναι η πρωταρχική, ηγετική μορφή κάθε καταστήματος, να δείχνει την καλή εικόνα προς το προσωπικό και να αντακλά όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το concept. Από την μητρική εταιρία θα εξασφαλιστεί μια ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής, εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού, αλλά και πλήρη λίστα των προμηθευτών. Καθώς η ειλικρινή και ουσιαστική σχέση με τους συνεργάτες, είναι αποκλειστικός παράγοντας για την επιτυχία του concept, τα καταστήματα μπορούν να παραδοθούν με την λογική του turn key solution, ή να δοθεί η αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη και να φτιαχτεί το κατάστημα με συνεργεία του Franchisee.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

 • Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Κορυφαίο design καταστήματος.

 • Σχεδιασμός καταστήματος - Οργάνωση και στήσιμο της επιχείρησης σε όλους τους τομείς. (Παράδοση με το κλειδί στο χέρι).

 • Αξιολόγηση και εμπορική μελέτη καταστήματος.

 • Συνεχής και άμεση υποστήριξη από την μητρική εταιρία.

 • Εκπαίδευση προσωπικού.

 • Υψηλό περιθώριο κέρδους.

 • Επιτυχημένο Product Mix.

 • Υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.