Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 40
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 30000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 30000
 • ROYALTIES: 4%
 • MRK FEES: 3%
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 3
CRAZY FEAT

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Crazy Feat διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά και ανταποκρίνεται απόλυτα στις σημερινές συνθήκες της αγοράς. Με λειτουργικά, ευχάριστα και εργονομικά καταστήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προσφέρουν μια μεγάλη και εκλεκτή ποικιλία από υψηλής ποιότητας επώνυμα παιδικά υποδήματα και αξεσουάρ, εκπροσωπώντας περισσότερα από 35 παγκόσμια Βrands.

Το ίδιο το όνομα των Crazy Feat υποδηλώνει και την φιλοσοφία τους, με κοινή βάση τόσο για τους μικρούς πελάτες τους, όσο και για τους συνεργάτες – franchisees τους, ένα παιχνίδι ανάμεσα στα παιχνιδιάρικα παπούτσια και στην επιτυχία (feet - feat), με το feat σημαίνει επίτευγμα, κατάκτηση ή θρίαμβος.

Ο Feat (Θριαμβούλης) είναι ο ήρωας των Crazy Feat, ο οποίος συμβολίζει το παιδί που μέσα από τις καθημερινές του περιπέτειες προοδεύει και εξελίσσεται.

Είναι ο μικρός σας ήρωας!

Είναι το παιδί σας, ο «Θριαμβούλης» σας!

Στόχος των Crazy Feat είναι να διασφαλίσει την αυθεντικότητα των αγαπημένων μας Βrands, τα οποία εισάγουν κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση (EU) και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (USA).

Παράλληλα, η Αποστολή τους είναι να προσφέρουν, σε εμάς και στα παιδιά μας, μια μοναδική εμπειρία αγορών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στα Crazy Feat.

Ορισμένες από αυτές τις εμπειρίες μπορεί να περιλαμβάνουν μια διασκεδαστική διαδικασία για να βρούμε το σωστό μέγεθος παπουτσιών ή μια παρουσίαση του ιστορικού της αγαπημένης μας μάρκας ή ακόμα και μερικές ενδιαφέρουσες ειδικές πληροφορίες προϊόντων που περιμένουν να ανακαλυφθούν...

Με κάθε τρόπο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας θα βιώσουμε το Σύνθημα των Crazy Feat, το οποίο είναι «ποιότητα παντού», δίνοντας σημασία σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τελικά τη μεγάλη διαφορά!

Η υψηλή τεχνογνωσία  και η δέσμευση της διοικητικής ομάδας των Crazy Feat στην αποστολή τους οδηγεί σε μια πλήρη γκάμα παιδικών υποδημάτων και συναφών ειδών στην υψηλότερη ποιότητα, τηρώντας πιστά τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής, με στόχο τη σωστή ανάπτυξη και υγεία των παιδιών, σε συνδυασμό με μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ανάπτυξης, τα Crazy Feat προσφέρουν παιδικά υποδήματα ικανά να τις αντιμετωπίσουν, με απόλυτη γνώση, εξειδίκευση αλλά και σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας σε σχέδια, χρώματα και υλικά.

Η φιλοσοφία των Crazy Feat εκφράζεται μέσα από την εστίαση στο προϊόν, στην ποιότητα, στο φιλικό περιβάλλον και στη μοναδική εξυπηρέτηση, πάντα τηρώντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής, υλικών και ανατομίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η επιτυχία του πιλοτικού καταστήματος των Crazy Feat στο Παλαιό Φάληρο, επί της Αγίου Αλεξάνδρου 33, οδήγησε τη μητρική εταιρεία να ξεκινήσει την ανάπτυξή της μέσω franchise, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο multi brand κατάστημα παιδικών υποδημάτων & αξεσουάρ στον κλάδο, που πέρα από τα κορυφαία προϊόντα δίνει εξέχουσα σημασία στη συνολική εμπειρία αγορών και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών του.

Τα Crazy Feat έχουν σχεδιάσει και δοκιμάσει επιτυχημένα ένα σύστημα franchise, συμπιεσμένης αρχικής επένδυσης και ελαχιστοποιημένου ρίσκου, με υψηλές αποδόσεις, παρέχοντας μια σειρά από τα παρακάτω ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που σας οδηγούν γρήγορα στην κερδοφορία.

 • Αξιοποιείτε την ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα των Crazy Feat.

 • Έχετε στην διάθεσή σας τα μικρά μυστικά των Crazy Feat, και ακολουθώντας το συνιστώμενο τρόπο λειτουργίας τους, προσφέρετε στους πελάτες σας μοναδική εμπειρία παράλληλα με την επιτυχή πώληση.

 • Αποκτάτε ένα κατάστημα σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξειδικευμένο αποκλειστικά στο Επώνυμο Παιδικό Υπόδημα και Αξεσουάρ, σχεδιασμένο με γνώμονα το Παιδί.

 • Έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 35 Παγκόσμια Brands, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Μulti-Βrand κατάστημα με τα ποιοτικότερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς, από τα οποία θα επιλέγονται οι καλύτερες σχεδιαστικές προτάσεις μέσω της εξειδικευμένης ομάδας (Κοινωνιολόγος-Εκπαιδευτικός, Εμπορικός Διευθυντής, Οικονομολόγος) της μητρικής εταιρείας.

 • Αγοράζετε αυθεντικά επώνυμα ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, στις επίσημες τιμές χονδρικής των κεντρικών εργοστασίων.

 • Απολαμβάνετε τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, πουλώντας τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα, μέσω του δίγλωσσου ηλεκτρονικού καταστήματος www.crazyfeat.com, χωρίς να χρειαστεί να το διαχειρίζεστε εσείς ή να έχετε δικό σας e-shop.

 • Αποκτάτε δομημένα πιστό πελατειακό κοινό, μέσω ενός γεναιόδωρου προγράμματος πιστότητας πελατών.

 • Συμμετέχετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, επιβραβεύοντας παράλληλα τα παιδιά για την επιλογή τους αυτή της ανακύκλωσης ή της διαθεσής των υποδημάτων τους σε ιδρύματα.

 • Έχετε πάντα διαθέσιμη την τεχνογνωσία και την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, ακόμη και για την μικρότερη λεπτομέρεια.

 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την συνεργασία σας με το δίκτυο για οποιοδήποτε λόγο, είσαστε ελεύθεροι να αποχωρήσετε όποτε το επιθυμείτε.

Τα Crazy Feat είναι δίπλα σας και όχι απέναντί σας, για όσο διάστημα Εσείς επιθυμείτε!

(κάντε κλικ για φωτογραφικό υλικό)

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Το σύστημα franchise των Crazy Feat προβλέπει όλες τις αναγκαίες ενέργειες που απαιτούνται για την απρόσκοπτη έναρξη και λειτουργία των καταστημάτων:

 • Εύρεση και αξιολόγηση διαθέσιμων προς μίσθωση καταστημάτων.

 • Πλήρη Υποστήριξη (χωρίς υποχρέωση δικών μας συνεργείων) κατά την κατασκευή και διαμόρφωση του καταστήματός σας, με στόχο την δημιουργία ενός λειτουργικού και παράλληλα εντυπωσιακού καταστήματος, με γνώμονα πάντα το συμπιεσμένο κόστος.

 • Συγκροτημένη αρχική παραγγελία μετά από μελέτη της τοπικής αγοραστικής συμπεριφοράς και συνεχή ανανέωση των προϊόντων καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

 • Υποστήριξη μέσω συστήματος ERP (σύστημα λογισμικού, επιφορτισμένο με το να διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης με σκοπό την αύξηση της επιχειρηματικής απόδοσης) για τον προγραμματισμό των παραγγελιών, λειτουργώντας καινοτομικά, δίνοντας την δυνατότητα στους συνεργάτες να προγραμματίζουν τις παραγγελίες τους σύμφωνα με τις ανάγκες του καταστήματος τους, ελεγχόμενες και στοχευμένες, με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται stock.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα και προστασία γεωγραφικής περιοχής, με πλήρη υποστήριξη για τοπικές προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικές συνέργειες.

 • Μειωμένο (έως μηδενικό) ρίσκο, με ελεγχόμενο stock, προστασία στην αρχική παραγγελία και σωστή καθοδήγηση κατά τις επαναληπτικές.

 • Μεγάλη συλλογή, με σχέδια που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού αγοραστή, μέσα από περισσότερα από 35 παγκόσμια brands.

 • Μεγάλη γκάμα από εξαιρετικά αξεσουάρ, αποκλειστικής εισαγωγής, με υψηλό περιθώριο κέρδους.

 • Συνεχή υποστήριξη, με παροχή σχεδίου λιανικής πώλησης για κάθε κατάστημα, με επίβλεψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διαχείριση του stock, προωθητικές ενέργειες κ.λπ.

 • Συνεχή εκπαίδευση, μέσω σεμιναρίων και εγχειρίδιων λειτουργίας.

 • Εξειδικευμένη εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης παιδιών.

 • Σύγχρονες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου από τη μητρική εταιρεία, χωρίς να χρειαστείτε Eshop ή διαχειριστή.

 • Σύγχρονες υπηρεσίες digital marketing, προωθώντας τα προϊόντα σας, χωρίς να χρειαστείτε διαφημιστική εταιρεία.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα Crazy Feat έχουν ενσωματώσει στο επιχειρηματικό τους σύστημα franchise μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά με στόχο τη δημιουργία μιας συνολικής αγοραστικής εμπειρίας:

Μεγεθολόγιο - Fitting tool

Το ειδικά διαμορφωμένο μεγεθολόγιο συμπληρώνεται από το κάθε παιδί, γεγονός που το κρατά απασχολημένο, το διασκεδάζει, δημιουργεί διάδραση, το κρατά μαζί του και το αγαπά, αφού το έφτιαξε το ίδιο και αν μη τι άλλο καθορίζει και το νούμερο που φορά.

Try & Play with your Shoes

Τα παιδιά δοκιμάζουν τα υποδήματα που έχουν διαλέξει τόσο διασκεδαστικά, όσο και διεξοδικά, και έτσι είμαστε όλοι σίγουροι ότι είναι άνετα.

Μπαλόνια-Αυτοκόλλητα

Όλοι οι πελάτες παραλαμβάνουν τα προϊόντα σε υψηλής ποιότητας τσάντες δώρου που συνοδεύονται από μπαλόνια Crazy Feat, τα οποία τα χαρίζουμε και χωρίς να αγοράσει κάποιος, αποτελώντας διαφήμιση και δημιουργώντας σχέσεις με γονείς και παιδιά.

Απολαυστική εμπειρία αγορών μέσω των Αισθήσεων

24ωρη προβολή επιλεγμένων ενημερωτικών και διαφημιστικών βίντεο. Παρουσίαση προϊόντων με προτροπή αφής με σκοπό τη διαπίστωση της ποιότητας των υλικών. Επιλεγμένη λίστα έντεχνης μουσικής, ειδικά για παιδιά. Διακριτικό αλλά χαρακτηριστικό άρωμα στο χώρο, επιλεγμένο από τα Crazy Feat για την πιο δυνατή ανθρώπινη αίσθηση.

Train the trainer & trainee courses

Αρχική εκπαίδευση δια ζώσης και στη συνέχεια συνεχή επιμορφωτικά σεμινάρια, μέσω τηλε-εκπαίδευσης και εγχειρίδιων λειτουργίας. Εξειδικευμένη εκπαίδευση από κοινωνιολόγο-εκπαιδευτικό, σε θέματα διαχείρισης παιδιών.

Ιστολόγιο – Crazy Feat Blog

Τα Crazy Feat έχουν δημιουργήσει στην ιστοσελίδα τους ένα ιστολόγιο – blog όπου δημοσιεύονται ενδιαφέροντα επιστημονικά και κοινωνικά άρθρα που αφορούν τα προϊόντα και απευθύνονται στους καταναλωτές.

Δωροεπιταγές

Τα καταστήματα Crazy Feat προσφέρουν σε νονούς ή σε οποιοδήποτε θέλει να κάνει ένα δώρο και δεν ξέρει το νούμερο του υποδήματος που φορά το παιδί που γιορτάζει μια εξαιρετική λύση με μια ιδιαίτερα προσεγμένη δωροεπιταγή.

Παιχνίδια στη πρασιά!

Τα παιχνίδια με κέρμα που βρίσκονται έξω από κάθε Crazy Feat αποτελούν τόσο μια σταθερή πηγή εσόδων για τους franchisees, αλλά δημιουργούν και κίνηση έξω από το κατάστημα, το οποίο ανάγεται πλέον σε προορισμό.


ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα Crazy Feat στηρίζουν τα παιδιά που μας χρειάζονται και προστατεύουν το περιβάλλον, παραλαμβάνοντας τα παλιά σας παπούτσια σε ότι νούμερο και από οποιαδήποτε μάρκα και σε συνεργασία με την RECYCOM φροντίζουν για την επαναχρησιμοποίηση τους, χαρίζοντάς τα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη μέσω φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, ΜΚΟ και φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης.

Tα Crazy Feat επιβραβεύουν την προσπάθειά σας και σας επιστρέφουν μέσω έκπτωσης 3 Ευρώ (Green Feat*) για κάθε ζευγάρι χρησιμοποιημένα παπούτσια.

(*) Το Green Feat  ισχύει για αγορές αξίας 50,00 ευρώ και άνω και για οποιοδήποτε προϊόν.

ΟΦΕΛΗ

 • Καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου και της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα για αντιμετώπιση της απειλής της κλιματικής αλλαγής.

 • Προστασία, διατήρηση και αποκατάσταση του πρασίνου και των ελεύθερων χώρων σε πόλεις, δάση, παραλίες και γενικά του φυσικού περιβάλλοντος.

 • Αντί να θάβουμε ή να καίμε τα παλιά παπούτσια, τα μετατρέπουμε σε χρήσιμα υλικά. Η απόρριψη σκουπιδιών στις χωματερές είναι η τελευταία λύση ανάγκης και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.

 • Μειώνοντας τον όγκο των σκουπιδιών που καταλήγουν στις χωματερές, εξοικονομούμε πόρους και ενέργεια. Συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καθαρότερου και υγιεινότερου περιβάλλοντος.

 • Διαμορφώνουμε μαζί στη νέα γενιά μία κουλτούρα περί της βιώσιμης διαχείρισης όλων των πρώτων και επεξεργασμένων βιομηχανικά υλών, υπό το πρίσμα της αλληλεγγύης, της φροντίδας προς τον άνθρωπο, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τα Crazy Feat δημιούργησαν ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα επιβράβευσης για το σύνολο των πελατών που εμπιστεύονται τα Crazy Feat για τις αγορές τους, με στόχο να προσθέσουν στη διασφάλιση της αυθεντικότητας των αγαπημένων σας brands και ένα δεύτερο όφελος μετά τις αγορές σας, ώστε να εμπλουτίσουν την μοναδική εμπειρία αγορών των νεότερων φίλων μας και να ανταποδώσουν την πιστότητα των πελατών τους.

Πώς λειτουργεί;

Ανά 1 Ευρώ αγορών κερδίζετε αυτόματα 1 πόντο. Με τη συμπλήρωση 200 πόντων, απολαμβάνετε έκπτωση 15 Ευρώ στην επόμενη αγορά σας, ανεξαρτήτως του ύψους ή της περιόδου πραγματοποίησής της.