Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 30
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 33000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 7000
 • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 92
COFFEEBRANDS espresso specialist franchise

Τα Coffeebrands προσφέρουν ολοκληρωμένο, εξαιρετικής ποιότητας, full branded, portfolio προϊόντων (premium espresso, super premium organic χαρμάνι εσπρεσσο, ροφήματα σοκολάτας, signature ροφήματα, γάλα, κρέμα, καφές φίλτρου, στιγμιαίος καφές, φυσικοί χυμοί σε σηματοποιημένες φιάλες, σνακ, frozen yogurt και παγωτά σε σηματοποιημένα κύπελα με συσκευασμένα toppings κ.ά.), υψηλή τεχνογνωσία και πλήρης υποστήριξη των franchisees, σε όλα τα επίπεδα, στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς.

Το όραμα των Coffeebrands ήταν εξαρχής και παραμένει απλό και σαφές:

Η προσφορά του καλύτερου ροφήματος espresso, με έμφαση στην πλούσια γεύση και το δυνατό άρωμα, με στόχο να καταστεί η Coffeebrands “o ειδικός του espresso worldwide”, με έντονη παρουσία τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Τα Coffeebrands ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2009 με κύριο σκοπό να μυήσει τους καταναλωτές στον κόσμο του ποιοτικού espresso. Η εταιρεία έδωσε έμφαση στην πρώτη ύλη προκειμένου να εξασφαλίσει την παρασκευή άρτιων ροφημάτων με γεμάτη γεύση και έντονο άρωμα, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην εφαρμογή κατάλληλων μεθόδων παραγωγής.

Σήμερα, τα Coffeebrands έχουν μία δυναμική παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (παρουσία σε ακόμα 6 χώρες – Κύπρο, Γερμανία, Καναδά, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σερβία) με διαρκή αύξηση του αριθμού των καταστημάτων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και σε τρίτες χώρες.

Τα Coffeebrands καλύπτουν τις ανάγκες ενός πιο απαιτητικού καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας πλήρη γκάμα καφέδων, ροφημάτων και σνακς, μεγάλη ποικιλία μοναδικών συνταγών χυμών, μέσω του brand “Juice Spot”, αλλά και μία ακόμη εναλλακτική πρόταση παγωμένου σνακ, με frozen yogurt και παγωτό, με την προσθήκη του brand “Chillcup”.

Η αγορά της καφεστίασης διευρύνεται συνεχώς και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πολύ σημαντική ανάπτυξη. Οι αλλαγές της καθημερινότητας βρίσκει τους καταναλωτές σε μία διαρκή κίνηση, με τις καταναλωτικές τους ανάγκες να κλίνουν περισσότερο προς το γρήγορο, αλλά ποιοτικό ρόφημα ή σνάκ.  Παράλληλα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο σύγχρονος πλέον καταναλωτής επιλέγει να καλύψει αυτές του τις ανάγκες επιλέγοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα σε μία «τίμια» τιμή.

Συνεπώς, όλα δείχνουν, ότι ο κλάδος θα συνεχίσει να έχει αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης παρουσιάζοντας πιο έντονες ανταγωνιστικές πιέσεις, όλα δείχνουν, όμως, ότι οι οργανωμένες αλυσίδες του κλάδου θα είναι αυτές που θα οφεληθούν περισσότερο μεριδιακά.

Έχοντας κατά νου αυτές τις εξελίξεις και μία έντονη πλέον παρουσία στο σύνολο της χώρας, αλλά και με ένα πλήρες, υψηλής ποιότητας,  προϊοντικό μέιγμα από καφέδες, ροφήματα, σνακ - αλμυρά και γλυκά - μεγάλη ποικιλία χυμών και frozen frozen yogurt και ice cream, τα Coffeebrands διαθέτουν τις βάσεις και το όραμα να πρωτοστατήσουν.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise των Coffeebrands διαθέτει ξεκάθαρα και σημαντικά προνόμια προς τους συνεργάτες - δικαιούχους τους, καθώς δημιουργούν ένα παγκόσμιο brand, το οποίο ισχυροποιούν συνέχεια:

 • Απολαμβάνετε την αναγνωρισιμότητα και την υπεραξία ενός διεθνούς brand.

 • Παρέχουν αποκλειστικότητες, το Megisto cafe, την σοκολάτα Chocolatina, το γάλα Milkme και άλλα επώνυμα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες.

 • Διαφοροποιούνται και ξεχωρίζουν με το Megisto Bio cafe (βιολογικό καφέ), το Juice Spot (φυσικοί χυμοί) και το Chillcup (frozen frozen yogurt και ice cream).

 • Εξασφαλίζουν ταχεία και σίγουρη απόσβεση της επένδυσής σας.

 • Μέσω της μοναδικής τεχνογνωσίας τους και της εκπαίδευσης που παρέχουν, γίνεστε οι ειδικοί του espresso.

 • Σας υποστηρίζουν ολοκληρωμένα, διαθέτοντας εξαιρετικές υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές.

 • Αναλαμβάνουν την εύρεση και αξιολόγηση καταστημάτων, μετά από εκτενή εμπορική μελέτη.

 • Παρέχουν τη δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος “με το κλειδί στο χέρι”