Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 35
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 48000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 12000
 • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
COFFEE THEORY

Τα COFFEE THEORY μας συστήνουν μια ολοκαίνουρια και ξεχωριστή εμπειρία, σε γεύση, ποιότητα και εξυπηρέτηση. Με την κορυφαία τεχνογνωσία και τις υποδομές της μητρικής εταιρείας Delmocca, το νέο brand, βασισμένο στην πολυδιάστατη καινοτομία, στην ολική ποιότητα και στη συνεχή βελτίωση, αλλάζει ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για τα καταστήματα λιανικής πώλησης καφέ.

Τα COFFEE THEORY, με αφετηρία την πολυετή εμπειρία τους, μας προσφέρουν μια εξατομικευμένη καταναλωτική εμπειρία, που αλλάζει ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για τα καταστήματα λιανικής πώλησης καφέ.

 

Έχοντας καθορίσει πλέον την «θεωρία τους πάνω στον καφέ», µε συνοδοιπόρο την εταιρεία Delmocca, που ήδη μετρά 17 χρόνια στην αγορά του Speciality Coffee, θέτουν ισχυρές βάσεις για την ανάπτυξη ενός δυνατού δικτύου καταστημάτων, που θα γίνει η καθημερινή μας συνήθεια, βασισμένου στην πολυδιάστατη καινοτομία, στην ολική ποιότητα και στη συνεχή βελτίωση.

Τα COFFEE THEORY βασισμένα απόλυτα στις αρχές του 5ου κύματος του καφέ, του μέλλοντος στα καταστήματα λιανικής πώλησης καφέ, ξεκινάνε τη δική τους ιστορία µε πρωταγωνιστή εσένα!

Στόχος των COFFEE THEORY είναι να μοιραστούν μαζί μας όλη τη γνώση που διαθέτουν, την κορυφαία ποιότητα, τα σύγχρονα εργαλεία management και τις κορυφαίες μεθόδους παρασκευής, προσφέροντάς μας διαρκώς νέες επιλογές σε γευστικές ποικιλίες καφέ, ροφήματα, healthy και vegan snacks, στο πιο σύγχρονο και οικολογικό Coffee Shop 5ης γενιάς, με το κοσμοπολίτικο ύφος που απαντά κανείς στις παγκόσμιες μητροπόλεις, που κρατούν τα σκήπτρα στον κλάδο της καφεστίασης.

 Ακολούθησέ μας σε αυτό το ταξίδι κάνοντας τις αισθήσεις σου πιο ενεργές.

ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Delmocca, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελληνική αγορά. Από την ίδρυση μας το 2003, η προϊοντική γκάμα της έχει επεκταθεί και έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα ισχυρό brand. Η εταιρεία προσφέρει ένα καινοτόμο και πολύπλοκο σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της καφεστίασης.

Η Delmocca ήταν από τις πρώτες εταιρίες στην Ελληνική Αγορά που ενστερνίστηκε την φιλοσοφία του 3ου Κύματος και της νέας κουλτούρας στον καφέ, επιλέγοντας να επικοινωνεί απευθείας με τους παραγωγούς καφέ, ανά τον κόσμο.

Αποστολή

Για εμάς, ο καφές είναι μια μορφή τέχνης.

Αναζητούμε και καβουρδίζουμε μερικούς από τους κορυφαίους παγκοσμίως πράσινους (ωμούς) καφέδες. Στόχος μας είναι η έρευνα και η ανάδειξη όλων των γευστικών χαρακτηριστικών τους.

Όραμα

Να παραμείνουμε ως μία από τις αναγνωρισμένες εταιρίες στην Ευρώπη στους ανώτερης ποιότητας καφέδες (Speciality Coffee).

5th WAVE COFFEE MOVEMENT

Η ιστορία του καφέ ξεκινά με το μύθο του βοσκού που ανακάλυψε τον καρπό του καφέ, το 850 μ.Χ., παρατηρώντας στο κοπάδι του μία ασυνήθιστη ενεργητικότητα όταν έτρωγε κάποιους συγκεκριμένους καρπούς που έμοιαζαν με κεράσια…

Η βιομηχανία του καφέ εξελίσσεται συνέχεια, με την ανάπτυξή της να σηματοδοτείται σε «κύματα». Από τον 17ο αιώνα που ξεκίνησε η χρήση του καφέ ως ρόφημα, μέχρι και σήμερα, το εκάστοτε κύμα χαρακτηρίζεται από τα δικά του μοναδικά στοιχεία, που αφενός το καθιστούν μοναδικό και ξεχωριστό, και αφετέρου αναβαθμίζει τόσο το ίδιο το προϊόν όσο και τις καταναλωτικές εμπειρίες μας.

Ξεκινώντας από το πρώτο κύμα, που αφορά στην παραδοσιακή καλλιέργεια καφέ, στην μαζική κατανάλωση και στην κυριαρχία του στιγμιαίου καφέ και του καφέ φίλτρου, περνάμε στο δεύτερο κύμα με τις επώνυμες αλυσίδες και την κατανάλωση espresso, cappuccino, frappuccino, macchiato κ.ο.κ. εκτός σπιτιού, στα Starbucks και στα Dunkin’ Donuts.

Το τρίτο κύμα, με εστίαση στην ποιότητα και στο micro–roasting και με απευθείας αγορές (direct trade) από τις φάρμες, έφερε στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, διαφορετικά αρώματα και ποικιλία γεύσεων, με έμφαση στην πρώτη ύλη, με σκοπό την απόλαυση, μας γνώρισε το cold brew και το latte art και καθιέρωσε το specialty coffee.

Το τέταρτο κύμα εστιάζει στην επιστήμη του καφέ, στις χημικές συνιστώσες που καθορίζουν την παραγωγή και παρασκευή του, όπως και στην τέχνη του barista και στον καινοτόμο εξοπλισμό, με τους καταναλωτές να διαθέτουν πλέον εμπειρία και γνώση και να αναζητούν άψογα γευστικά προφίλ.

Το πέμπτο κύμα - το μέλλον στα καταστήματα λιανικής πώλησης καφέ, σηματοδοτεί μια νέα εποχή αέναης βελτίωσης και ολικής ποιότητας, προς αναζήτηση της τελειότητας. Ως αποκορύφωμα της εξέλιξης της βιομηχανίας του καφέ, προσφέρει μοναδική και προσιτή απόλαυση, όπως και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καταναλωτική εμπειρία, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και κορυφαίο εξοπλισμό, σε συνδυασμό με συνεχή εκπαίδευση και business oriented διαδικασίες.

Οι εκπρόσωποι του πέμπτου κύματος είναι μικρές coffee boutiques, που χαρακτηρίζονται από εστίαση στην εμπειρία του πελάτη, δέσμευση στην τελειότητα, κορυφαίο εξοπλισμό, ανεπιτήδευτο αλλά και καθορισμένο τελετουργικό διαδικασιών, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και περιβαλλοντική συνείδηση.

Τα COFFEE THEORY - βασισμένα απόλυτα στις αρχές του πέμπτου κύματος του καφέ, παρουσιάζουν το μέλλον στα καταστήματα λιανικής πώλησης καφέ!

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα COFFEE THEORY αποφάσισαν την ανάπτυξή τους, με τον ερχομό του πέμπτου κύματος του καφέ στη χώρα μας, παρουσιάζοντας ένα concept που αφορά σε προσεγμένες coffee boutiques, που αποπνέουν την πολυτέλεια και το ύφος των πλέον κοσμοπολίτικων μητροπόλεων του κόσμου.

Έχοντας σχεδιάσει ιδιαίτερα αναλυτικά και μελετήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια, η μητρική εταιρεία Delmocca, με εχέγγυα την επιτυχημένη πορεία της, την εμπειρία, τις ανθρώπινες και υλικοτεχνικές υποδομές της και την τεχνογνωσία της, δεν διασφαλίζει απλά την κερδοφορία των συνεργατών – franchisees της, αλλά τους παρέχει τα εχέγγυα μιας συνεχούς και δυναμικής ανάπτυξης, ώστε πάντα να πρωτοστατούν.

Με το αναπτυξιακό πλάνο να περιλαμβάνει σε αρκετά εταιρικά καταστήματα (3 - 4 μέχρι τέλος του έτους) και καταστήματα franchise σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας και της επαρχίας, τα COFFEE THEORY έχουν ως στόχο να προσφέρουν στην αγορά κορυφαίο Total Customer Experience, εναρμονισμένα απόλυτα στις αρχές του πέμπτου κύματος του καφέ.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η μητρική εταιρεία Delmocca, κατανοώντας τις ανάγκες των franchisees και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο υφιστάμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον, σχεδίασε την πρόταση franchise των COFFEE THEORY, ώστε να διαφοροποιηθούν και να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, παρέχοντας μια σειρά από σημαντικά προνόμια προς τους συνεργάτες της, όπως:

 • Εξαιρετικό design καταστημάτων, από άποψη αισθητικής, υλικών και εργονομίας.

 • Πλήρη, ουσιαστική και συνεχής υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, η οποία διαθέτει κορυφαίες υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές και ακολουθεί το motto «Πάντα δίπλα στους Συνεργάτες μας».

 • Συνεχή εκπαίδευση από Authorized SCAE Trainer, που καλύπτει όλους τους τομείς, με σκοπό την διασφάλιση της άψογης εξυπηρέτησης των πελατών.

 • Ευρύ και ιδιαίτερα προσεγμένο product mix με ανώτερης και σταθερής ποιότητας προϊόντα, βασισμένο σε μοναδικές συνταγές και κορυφαίες πρώτες ύλες.

 • Υψηλή κερδοφορία, λόγω τόσο του συμπιεσμένου food cost, όσο και των διαδικασιών λειτουργίας που μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα.

 • Συμπιεσμένη αρχική επένδυση, λόγω της μεγάλης τεχνογνωσίας και εμπειρίας της μητρικής εταιρείας.

 • Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών κατά τη λειτουργία των καταστημάτων, e-order, loyalty platform κ.ο.κ.

 • Άμεση υποστήριξη σε θέματα εξοπλισμού, ποιοτικός έλεγχος, συντήρηση μηχανών, επισκευές, αντικαταστάσεις κ.λπ.

 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες.

 • Εύρεση και αξιολόγηση καταστημάτων, με τη μητρική εταιρεία να διαθέτει ειδικό τμήμα real estate που εκπονεί εμπορικές μελέτες.