ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 80
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 70000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 15000
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2
BRIDGE COFFEE ROASTERS franchise

Η Bridge Coffee Roasters έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο statement στα 3rd wave street café της πόλης. Η φιλοσοφία των Bridge είναι αντισυμβατική, εστιάζει αποκλειστικά στο προϊόν, παρέχει στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα στη σωστή τιμή και προσφέρει πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση σε φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον.

Το πρώτο κατάστημα Bridge, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 στα σύνορα του Πειραιά με τη Δραπετσώνα στην ιστορική γέφυρα του Ρεμπέτη, επί της Αγίου Δημητρίου 2 και Εθνικής Αντιστάσεως και πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού της περιοχής. Πλέον, έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά και φημισμένα speciality café στην Ελλάδα.

Σήμερα, τα Bridge υιοθετούν την στρατηγική του franchising για την ανάπτυξήτους, παρέχοντας ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα λειτουργίας και ολοκληρωμένη υποστήριξη, διαθέτοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες οργανωτικές και υλικοτεχνικές υποδομές, με σύγχρονη παραγωγική μονάδα και εκπαιδευτικό κέντρο, όπως και call center επί της Πειραιώς 2 στο Μοσχάτο.

Επιχειρηματική Πρόταση

Τα Bridge έχουν σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικόσύστημα, το οποίο αφορά στη λειτουργία σύγχρονων street café, με κύριοπροϊόν μονοποικιλιακούς και specialty καφέδες ανώτερης ποιότητας (βραβευμένους από το cup of excellence), όπως και μια σειρά από ροφήματα,γλυκά, αλμυρά εδέσματα και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο.

Η σύγχρονη παραγωγική μονάδα της μητρικής εταιρείας, η οποία διαθέτει εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, εργαστήριο ελέγχου ποιότητας και συσκευαστήριο, αποτελεί εγγύηση αναφορικά με την υποστήριξη και εφοδιασμό του δικτύου των καταστημάτων.

Κατάστημα Bridge

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Bridge Coffee Roasters αφορά στη δημιουργία σύγχρονων καφέ με αισθητική βγαλμένη από street art. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα είναι φυσικά (ξύλο, σίδερο) και όλα τα έπιπλα ή διακοσμητικά στοιχεία είναι φτιαγμένα στο χέρι χωρίς τπτ να θυμίζει μαζική παραγωγή. Η τέχνη του καφέ συνδυάζεται με την τέχνη και στην αισθητική αφού μία ομάδα μηχανικών και διακοσμητών υπό την εικαστική επίβλεψη του Κ. Γιώργου Μυλωνά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα κατάστημα στο οποίο μπαίνοντας όλες οι αισθήσεις συμμετέχουν, λαμβάνοντας πληροφορίες και δημιουργώντας μία εμπειρία που μένει αξέχαστη. Η μητρική εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας καφέ με πιστοποιημένη τεχνογνωσία υπό την καθοδήγηση του Κ. Φώτη Βλαχάκη, εκπαιδευτή SCA και μέλος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού chapter και την οικογένεια του να ολοκληρώνουν την ομάδα που τρέχει το project.

Προϊόντα Bridge

Τα Bridge προσφέρουν εμπειρία καφέ, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλίααπό μονοποικιλιακούς καφέδες από Κολομβία, Γουατεμάλα. Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα,αλλά και το blend Μanhattan από εκλεκτές single origin ποικιλίες, τόσο για όλα ταγνωστά ροφήματα καφέ, espresso και capuccino, όπως και Flat White ή καφέδες φίλτρου Chemex, Aeropress, V60, Syphon για τους πιο μυημένους Cold Brew.

Επιχειρηματική Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία των Bridge είναι αντισυμβατική, δίνοντας βάρος στο προϊόν και μόνο, προσφέροντας στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα, στη σωστή τιμή, με σωστή εξυπηρέτηση, σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον.

Η ίδια λογική αφορά και στην ανάπτυξή τους μέσω franchise, όπου έχοντας σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα, υποστηρίζουν πλήρως τους συνεργάτες – δικαιοδόχους τους, μέσω υψηλού επιπέδου πιστοποιημένης εκπαίδευσης από τον κ. Φώτη Βλαχάκη, συνεχής υποστήριξης σε θέματα οργάνωσης και marketing, ανανέωσης της προϊοντικής γκάμας και ανελλιπούς τροφοδοσίας σε πρώτες ύλες.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Η επιχειρηματική πρόταση των Bridge χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία οδηγούν κάθε κατάστημα της αλυσίδας στην επιτυχία και το θωρακίζουν έναντι του ανταγωνισμού:

 • Δραστηριοποίηση στον κλάδο του 3rd wave coffee movement, που χαρακτηρίζεται από αυξητικές τάσεις και γρήγορη διείσδυση στην αγορά.

 • Προϊόντα εξαίρετης ποιότητας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που προσδιορίζουν υψηλό περιθώριο κέρδους για κάθε κατάστημα franchise, μέσω της παραγωγικής μονάδας της μητρικής εταιρείας.

 • Πιστοποιημένη εκπαίδευση δικαιοδόχων και προσωπικού τους, που εγγυάται την παρασκευή και διάθεση μοναδικών σε ποιότητα προϊόντων, καφέδων και άλλων ροφημάτων.

 • Κορυφαία, ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική καταστημάτων, γεγονός που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά πόλο έλξης των καταναλωτών και σημείο συνάντησης.

 • Προσεγμένη εργονομία καταστημάτων, που τα καθιστά πλήρως λειτουργικά με υψηλή παραγωγικότητα, συμπιέζοντας το λειτουργικό κόστος.

 • Σωστή γκάμα προϊόντων, που καλύπτει όλες τις καταναλωτικές ανάγκες, σε άριστη ποιότητα και με συνεχή ανανέωση.

 • Λογική επένδυση, με ταχεία απόσβεση.

Υποστήριξη & Εκπαίδευση

Βασικό συστατικό της επιτυχίας των Bridge αποτελεί το άριστο προϊόν, το οποίο προϋποθέτει τον σωστό τρόπο παρασκευής, και γι αυτό το λόγο όλοι οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι των καταστημάτων εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται υπό την καθοδήγηση του κ. Φώτη Βλαχάκη (SCAE Trainer), έτσι ώστε να είναι ικανοί να αποδώσουν σε κάθε καφέ το 100% των γευστικών και αρωματικών χαρακτηριστικών του. Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στο εκπαιδευτικό κέντρο στο Ν. Φάληρο και ταυτόχρονα, έμπειρο καθοδηγητικό προσωπικό της μητρικής εταιρείας παραμένει σε κάθε κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του. Επιπλέον, διενεργούνται σε τακτική βάση σεμινάρια τόσο για τις νέες τεχνικές, αλλά και τις τάσεις στον κλάδο.

Marketing

Η μητρική εταιρεία διενεργεί στοχευμένες ενέργειες marketing με στόχο να δημιουργήσει συνειδητοποιημένους καταναλωτές, μέσω αρθρογραφίας σε περιοδικά και blogs, σεμιναρίων και ενημερωτικών φυλλαδίων, τα οποία διανέμονται δωρεάν στο κοινό της εκάστοτε περιοχής, με άρθρα για τον καφέ, αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την κάθε περιοχή.

Προνόμια Franchise

Το Σύστημα Franchise των Bridge παρέχει μια σειρά από μοναδικά προνόμια, τα οποία αφενός τα διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και αφετέρου διασφαλίζουν τα εχέγγυα της επιτυχίας προς τους συνεργάτες – δικαιοδόχους τους και εκμηδενίζουν κάθε επιχειρηματικό ρίσκο:

 • Συνεργασία με ένα brand που είναι ήδη γνωστό και έχει δημιουργήσει σημαντική φήμη.

 • Διενέργεια έρευνας αγοράς και μελέτη σκοπιμότητας για κάθε υποψήφιο κατάστημα και περιοχή.

 • Προκοστολόγηση του καταστήματος, πριν την υπογραφή της σύμβασης δικαιόχρησης.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι και ταυτόχρονα ευελιξία αν ο συνεργάτης επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος τη διαμόρφωση του καταστήματός του, παραδίδοντάς του πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη.

 • Εκτενής και πιστοποιημένη κατά SCAE εκπαίδευση συνεργάτη και προσωπικού του, στο εκπαιδευτικό κέντρο της μητρικής εταιρείας στο Ν. Φάληρο.

 • Καθοδήγηση κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, από έμπειρο προσωπικό της μητρικής εταιρείας με φυσική και ενεργή παρουσία στο κάθε κατάστημα.

 • Συνεχής εκπαίδευση σε νέες τεχνικές και τάσεις του κλάδου.

 • Τροφοδοσία με προϊόντα από τη παραγωγική μονάδα της εταιρείας, χωρίς μεσάζοντες, σε χαμηλό κόστος και με κορυφαία ποιότητα.

 • Συνεχής ανανέωση της προϊοντικής γκάμας, δυο φορές κατ’ έτος.

 • Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, παρακολούθηση κάθε καταστήματος με στόχο τη συνεχή βελτίωσή του και αύξηση της κερδοφορίας του.

 • Υποστήριξη σε τοπικές προωθητικές ενέργειες, με πλήρη κάλυψη σε θέματα δημιουργικού.

 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες σε social media και σε άλλα μέσα.

review us on google

No Internet Connection