ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 80
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 25000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 3000
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: 3% επί των αγορών
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2
BEST FOR...

H «BEST FOR…» αφορά σε μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει την ποιότητα και το έξυπνο design με την προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που δημιουργεί μια απόλυτα ανταγωνιστική αξία (value) στον καταναλωτή, στοχεύοντας σε μεγάλη αύξηση του όγκου των πωλήσεων της και επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά κερδοφορίας, με αποτέλεσμα τη γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης. Η «BEST FOR…» οποία προσανατολίζεται αποκλειστικά σε λιανικές πωλήσεις καινοτόμων προϊόντων υψηλού design και χαμηλού κόστους, κάνοντας προσιτά περισσότερα από 8,000 είδη που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες όλων των ηλικιακών και εισοδηματικών ομάδων.

Η “BEST FOR...” με έδρα την Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα είναι η πρωτοπόρος Ευρωπαϊκή εταιρεία στην δημιουργία και διάθεση καινοτόμων προϊόντων μεγάλης χρηστικότητας.

Η “BEST FOR...” υποστηρίζει την μεγάλη σημασία που έχει η φιλοσοφία του «απλού» και του «φυσικού» στην ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Πιστεύει στις έννοιες «επιστροφή στην Φύση» και «αποκατάσταση της ουσίας του προϊόντος».

Η “BEST FOR...” σέβεται πάντοτε τις ανάγκες των πελατών της και είναι αφοσιωμένη στο να τους παρέχει μοντέρνα προϊόντα υψηλού σχεδιασμού με απλότητα, ποιότητα, μεγάλη χρηστικότητα και σε χαμηλές τιμές. Είναι πολύ δημοφιλής σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε όλες τις ηλικίες και εισοδηματικές ομάδες. Δίνει μεγάλη σημασία στην αγοραστική εμπειρία των πελατών και δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον αγορών έτσι ώστε αυτοί να βιώνουν την χαρά, την ευτυχία, την μόδα και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Βελτιστοποιεί πάντοτε την δομή του προϊόντος και δίνει μεγάλη προσοχή στην διαχείριση του. Επιμένει στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων από όλα τα μέρη της γής και παρέχει πάντοτε προσεγμένες υπηρεσίες.

Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα της “BEST FOR...” στους πολυσύχναστους δρόμους των κεντρικών αγορών των πόλεων και στα εμπορικά κέντρα.

Η “BEST FOR...” είναι ένα εμπορικό σήμα που βρίσκεται κοντά στην ζωή, τις αξίες στον χώρο της μόδας, την τιμή, την ποιότητα και την δημιουργικότητα των πελατών.

Η Ιδέα

Η “BEST FOR…” είναι μια εταιρεία που η ιδέα ξεκίνησε από την Ιαπωνία και αναπτύσσεται με τη μέθοδο Franchise.

H παρούσα παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην λιανική πώληση. Το μοντέλο που κυριαρχεί παγκοσμίως αυτή τη στιγμή αφορά είτε επώνυμα πανάκριβα προϊόντα, είτε πολύ φθηνές απομιμήσεις χαμηλής ποιότητας.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ακραίες τάσεις αναπτύσσεται μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει την ποιότητα και το έξυπνο design με την προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που δημιουργεί μια απόλυτα ανταγωνιστική αξία (value) στον καταναλωτή.

Έτσι γεννήθηκε και εξελίχθηκε η ιδέα της “Best For”, μιας εναλλακτικής φιλοσοφίας. Δημιουργήθηκε για να καλύψει το καταναλωτικό κενό, δημιουργήθηκε για να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να δώσει στους ανθρώπους όλων των ηλικιών, όλων των εισοδημάτων, όλων των φυλών, όλων των κατηγοριών και ιδιαιτεροτήτων, προϊόντα μεγάλης αξίας και χρηστικότητας, προϊόντα καινοτόμα και με σεβασμό στο περιβάλλον, για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Για να βιώσουν την χαρά, την ευτυχία, την μόδα και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Δημιουργήθηκε για να δώσει μια άλλη Φιλοσοφία Ζωής.

Η Φιλοσοφία

“BEST FOR…” Φιλοσοφία Ζωής.

Η Φύση διαθέτει μαγική δύναμη. Εμείς οι άνθρωποι απολαμβάνουμε ότι μας παρέχει, μαθαίνουμε και δημιουργούμε με οδηγό την φύση.

Ακολουθούμε μια απλή και “φυσική” φιλοσοφία ζωής, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα σε ειλικρινείς τιμές, λαμβάνοντας υπόψη τις φυσικές πηγές, το περιβάλλον, την ανακύκλωση και άλλους παράγοντες όλα απόλυτα στοχευμένα στην “επιστροφή στην φύση” και στην “ουσία του προϊόντος”.

Η “BEST FOR…” δεν είναι μόνο εμπορικό σήμα, είναι τρόπος ζωής. Στην “BEST FOR…” δεν τονίζουμε σκόπιμα την εξέλιξη της μόδας, την προσωπικότητα και την αύξηση της δύναμης του εμπορικού σήματος. Η “BEST FOR…” βρίσκεται στην πλευρά των καταναλωτών οι οποίοι είναι το σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη των προϊόντων που βασίζεται στην “Επαναφορά στην ουσία του προϊόντος” και στην “Επιστροφή στην Φύση” αφαιρώντας οτιδήποτε άλλο περιττό.

Η “BEST FOR…” εμπλουτίζει την ζωή μας με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε λογικές τιμές. Είναι μια πυξίδα που επισημαίνει την “βασική” και “φυσική” κατεύθυνση στην ζωή μας παρέχοντας ένα απλό τρόπο για να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα.

Η Ζωή

Είναι σούρουπο, όλη η οικογένεια χαλαρώνει στον γωνιακό καναπέ του σπιτιού της και οι γονείς έρχονται κοντά και συνομιλούν με τα παιδιά τους για την μέρα που πέρασε. Αυτές οι αυθεντικές στιγμές είναι οι θερμότερες και πιο ευχάριστες στην ζωή μας.

Η ζωή δεν βρίσκεται αλλού, το σπίτι και οι στιγμές που ζούμε εκεί θα βρίσκονται πάντα στις καρδιές μας σαν το πιο νοσταλγικό μέρος. Η “BEST FOR…” παίρνει έμπνευση από την “ζωή” και την “οικογένεια” που είναι οι κεντρικοί πυρήνες για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη σειρών προϊόντων της καθημερινότητας.

Η “BEST FOR…” δεν είναι απλά ένα εμπορικό σήμα, είναι ένα κομμάτι του τρόπου ζωής. Βρίσκεται στην πλευρά των καταναλωτών και υλοποιεί την ανάπτυξη των προϊόντων της δίνοντας βάση στην “επαναφορά στην ουσία του προϊόντος” και στην “επιστροφή στην φύση” αφαιρώντας οτιδήποτε βλαβερό και χυδαίο.

Η “BEST FOR…” εμπλουτίζει την ζωή μας με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε λογικές τιμές. Είναι μια πυξίδα που επισημαίνει την “βασική” και “φυσική” κατεύθυνση στην ζωή μας παρέχοντας ένα απλό τρόπο για να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα.

Τα Προϊόντα

Τα προϊόντα που προσφέρει η  “BEST FOR…”  απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και το σπίτι και ειδικότερα  καλύπτουν  λειτουργικές ανάγκες  για το σπίτι, την υγεία και την περιποίηση , την ομορφιά, το γραφείο, τα δώρα, τα εποχιακά προϊόντα κλπ. παρέχοντας και εναλλάσσοντας  περισσότερα από 8.000 είδη στα καταστήματα της.

Στην  “BEST FOR…”   μαθαίνουμε από την φύση και προσφέρουμε υψηλή ποιότητα δίνοντας προσοχή και αξία στις φυσικές πηγές και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η “BEST FOR…”  διερευνά ενεργά την εύλογη σχέση μεταξύ του περιβάλλοντος της Γής και του ανθρώπινου πολιτισμού, ενδιαφέρεται για την υγεία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος και διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που παρέχει είναι ασφαλή.

Πρόταση Franchise

H παρούσα παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στη λιανική πώληση. Το μοντέλο που κυριαρχεί παγκοσμίως αυτή τη στιγμή αφορά είτε επώνυμα πανάκριβα προϊόντα, είτε πολύ φθηνές απομιμήσεις χαμηλής ποιότητας.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ακραίες τάσεις αναπτύσσεται μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει την ποιότητα και το έξυπνο design με την προσιτή τιμή – ένας συνδυασμός που δημιουργεί μια απόλυτα ανταγωνιστική αξία (value) στον καταναλωτή.

Οι επιχειρήσεις που ικανοποιούν την παραπάνω φιλοσοφία απολαμβάνουν μεγάλη αύξηση του όγκου των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά κερδοφορίας, με αποτέλεσμα τη γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Πάνω σε αυτή τη νέα τάση βασίζεται η ιδέα της γέννησης της «BEST FOR…» η οποία προσανατολίζεται αποκλειστικά σε λιανικές πωλήσεις καινοτόμων προϊόντων υψηλού design και χαμηλού κόστους, κάνοντας προσιτά περισσότερα από 8,000 είδη που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες όλων των ηλικιακών και εισοδηματικών ομάδων.

Προνόμια Franchise

  • Αποκλειστικότητα περιοχής

  • Σχεδιασμός καταστήματος

  • Συνεχής μηχανογραφική υποστήριξη

  • Διαφημιστική υποστήριξη

  • Οργάνωση και στήσιμο της επιχείρησης σε όλους τους τομείς. (Παράδοση με το κλειδί στο χέρι)

  • Εκπαίδευση προσωπικού

  • Εξειδικευμένα σεμινάρια πωλήσεων και μάρκετινγκ σε τακτά χρονικά διαστήματα

  • Υψηλό περιθώριο κέρδους

  • Ολοκληρωμένο και υψηλών απαιτήσεων επιχειρησιακό μοντέλο.

  • Εξατομικευμένο μάρκετινγκ και επιχειρησιακό σχέδιο για κάθε περιοχή ξεχωριστά προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της.

review us on google