Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 200
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 80000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 30000
 • ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 5
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2
BEAUTY FREE

Το BEAUTY FREE είναι πολυχώροι ομορφιάς και ξεχωρίζουν στην αγορά των καλλυντικών και ειδών προσωπικής περιποίησης, με διαφοροποίηση ως προς το στήσιμο των ραφιών τους, την καθετοποίηση ανά κατηγορίες και την τεράστια ποικιλία των προϊόντων τους, και ξεχωρίζουν για τις χαμηλές τιμές τους, τις συνεχόμενες καθημερινές προσφορές και τα δώρα που προσφέρουν στους πελάτες τους, με τους οποίους διατηρούν χρόνια τώρα μια ιδιαίτερη σχέση. Η πρόταση franchise των BEAUTY FREE διασφαλίζει αφενός ιδιαίτερα υψηλό κύκλο εργασιών και αφετέρου εγγυάται 100% επιστροφή της αρχικής επένδυσης.

Το BEAUTY FREE ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λάρισα το 2010. Από την πρώτη στιγμή ακολούθησε τη σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς των καλλυντικών, επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Είναι συνέχεια της επιτυχημένης επιχείρησης καλλυντικών SOULA που δραστηριοποείται στη συγκεκριμμένη αγορά εδώ και 40 χρόνια. Ιδιοκτήτης ο κ. Δημήτρης Γκισάκης, γιός της κας Σούλας Γκισάκη, που βάσισε την επιχείρηση στις ίδιες αρχές προσθέτοντας τη δική του νεανική πινελιά. Η 10ετής εμπειρία του στην Αθήνα, όπου παρακολουθούσε τις σπουδές του καθώς και όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της χοντρικής και λιανικής πώλησης καλλυντικών σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την παρουσία του σε διεθνείς εκθέσεις καλλυντικών, τον οδήγησαν στη δημιουργία μιας επιχείρησης πρωτοποριακής όχι μόνο για την τοπική αγορά της πόλης του αλλά και για τα ελληνικά δεδομένα.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων των BEAUTY FREE περιλαμβάνει:

 • Επώνυμα αρώματα όλων των μεγάλων οίκων του εξωτερικού σε τιμές "FREE"

 • Ευρεία ποικιλία οικονομικών αρωμάτων συσκευασμένων και χύμα

 • Είδη περιποίησης προσώπου (κρέμες, καθαρισμός κ.ά.)

 • Κρέμες σώματος και αποσμητικά

 • Προϊόντα μακιγιάζ

 • Επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου

 • Ευρεία ποικιλία σε βαφές και χρωμοσαμπουάν μαλλιών

 • Μάσκες, μαλακτικές, σιλικόνες, κρέμες κ.λπ. προϊόντα μαλλιών

 • Προϊόντα styling

 • Σαμπουάν και αφρόλουτρα

 • Προϊόντα υγιεινής και συναφή είδη

 • Αξεσουάρ μαλλιών και ειδών κομμωτηρίου

 • Προϊόντα αποτρίχωσης και συναφή είδη

 • Κοσμήματα - μπιζού προσανατολισμένα στο νεανικό κοινό

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η μοναδικότητα του είναι αυτή που καθίστα τα BEAUTY FREE ελκυστικά. Το BEAUTY FREE δεν είναι άλλο ένα τυποποιημένο κατάστημα καλλυντικών, όπως μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε που δεν το έχει επισκεφτεί, αλλά όσο και να σας φαίνεται περίεργο, το BEAUTY FREE είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρόνια με τα χρόνια μεγαλώνει, εξελίσσεται, ωριμάζει, προσαρμόζεται με την αγορά και την μόδα και φυσικά επικοινωνεί με το καταναλωτικό κοινό και δένετε μαζί του. Η επιτυχία του BEAUTY FREE βασίζεται στο γεγονός ότι ξεχωρίσει με την πρώτη ματιά ότι είναι κάτι το διαφορετικό, πρωτότυπο και νεανικό που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τίποτα άλλο στην αγορά και αυτή η διαφορετικότητα είναι η ταυτότητα του.

Τόσο η λέξη FREE στο όνομα μας που σημαίνει ελευθερία-δωρεάν, όσο και η πεταλούδα στο λογότυπο μας υποδηλώνουν ακριβώς ποιοί είμαστε. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε την πεταλούδα ως σύμβολο του BEAUTY FREE καθώς είναι ένα από τα πιο εμβληματικά τοτέμ και σε συνδυασμό με το όνομα μας δεν περνάει απαρατήρητο. Και αυτό διότι η πεταλούδα όντας ένα ιδιαίτερα ενεργητικό πλάσμα συμβολίζει την προσωπική μεταμόρφωση, την ανανέωση και την αναγέννηση, την ζωή, το όνειρο, την ομορφιά, την αθανασία αλλά και την πνευματικότητα. Η πεταλούδα συμβολίζει επίσης την κομψότητα, την αισθητική, την λάμψη, την κίνηση, την ελευθερία, την αλλαγή, την αγάπη, την χαρά, την ευημερία, την αγνότητα και την φυσικότητα όλα όσα θέλει δηλαδή να πετύχει τόσο μια γυναίκα όσο και ένας άντρας που έρχεται στο BEAUTY FREE.
Το BEAUTY FREE, εκτός από το πρωτότυπο και ιδιαίτερο εμπορικό όνομα του, είναι ξεχωριστό σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα καλλυντικών όχι μόνο ως το στήσιμο των ραφιών του, την καθετοποίηση ανά κατηγορίες και την τεράστια ποικιλία των προϊόντων του, αλλά πάνω απ’ όλα ξεχωρίζει για τις χαμηλές τιμές του, τις συνεχόμενες προσφορές και τα δώρα που προσφέρει στους πελάτες του καθημερινά με τους οποίους διατηρεί χρόνια τώρα μια ιδιαίτερη σχέση.

Το σημαντικότερο όμως προτέρημα του BEAUTY FREE είναι το προσωπικό και οι συνεργάτες του. Και αυτό γιατί εμείς στο BEAUTY FREE πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης μας δεν αποτελεί μισθοδοτικό έξοδο, αλλά περιουσιακό στοιχείο της. Νέοι άνθρωποι όλοι τους με οράματα, απόφοιτοι σχολών αισθητικής, κομμωτικής , ονυχοπλαστικής αλλά και συναφών σχολών μάρκετινγκ και διαφήμισης, διοίκησης επιχειρήσεων και άλλων πανεπιστημίων άριστα εκπαιδευμένοι από την εταιρεία μας όχι να πουλήσουν απλά, αλλά να εξ-υπηρετήσουν τον πελάτη. Πάντοτε όμως όλοι τους με χαμόγελο και καλή διάθεση με αποτέλεσμα μπαίνοντας ο οποιοσδήποτε στο BEAUTY FREE να αισθάνεται αμέσως ότι δεν μπαίνει σε ένα κατάστημα καλλυντικών ή σουπερ μάρκετ αλλά σε ένα χώρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με αποτέλεσμα να μην θέλει απλά να ψωνίσει και να φύγει αλλά να απολαμβάνει το χρόνο που βρίσκεται μαζί μας. Σε αυτό το κλίμα συμβάλει το γεγονός ότι όλο το προσωπικό του BEAUTY FREE είναι μια ομάδα που φοράει την ίδια φανέλα, μια ομάδα με κοινό στόχο, πάντα πρόθυμη να ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταστήματος, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό μας που το προσωπικό τους έχει διαφορετικούς στόχους, είναι διαφορετικών εταιριών και συμφερόντων, δεν εξυπηρετεί σε όλο το κατάστημα αλλά μόνο στον πάγκο του, κοινός δεν έχει την ίδια φανέλα, διαφορά η οποία γίνεται αντιληπτή αμέσως από οποιοσδήποτε μπαίνει στο κατάστημα μας.