ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 0
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 12000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 160
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 340
AVIN OIL

Η AVIN OIL είναι μια ελληνική εταιρεία που διαχειρίζεται 500 πρατήρια υγρών καυσίμων. Πέρα από τα καύσιμα υψηλής ποιότητας προσφέρει επίσης και μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Ως εταιρεία, η AVIN OIL αναζητά συνεχώς τρόπους να γίνεται καλύτερη. Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί για την AVIN OIL δέσμευση και ψάχνει συνεχώς για φιλόδοξους επιχειρηματίες για να την βοηθήσουν να το πετύχει. Συνδυάζοντας την εμπειρία, τους πόρους και την υποστήριξή της, με το ταλέντο σας, την θετική διάθεση και το πάθος για το λιανικό εμπόριο δημιουργείτε μια ισχυρή συμμαχία.

Εσείς ως επιχειρηματίας, θα συμβάλετε με τις ικανότητες σας και την δέσμευσή σας για την επιτυχία, και η AVIN OIL θα σας παρέχει το πρατήριο και τον βασικό εξοπλισμό του, την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη. Η AVIN OIL δίνει έμφαση στον τρόπο που δουλεύετε μαζί για να αναπτύξετε την επιχείρηση μέσα σε ένα ειλικρινές και ανοιχτό πλαίσιο συνεργασίας.

Η συνεργασία σας επικυρώνεται με μία σύμβαση έργου, με συγκεκριμένους όρους και συνθήκες, που εν συντομία αναφέρει ότι:

  • Εσείς διαχειρίζεστε την δική σας επιχείρηση ως νέος επιχειρηματίας. Λαμβάνετε κάθε μήνα μία σταθερή συμφωνημένη πάγια αμοιβή για την μερική κάλυψη των λειτουργικών σας εξόδων. Ταυτόχρονα λαμβάνετε προμήθεια από τις πωλήσεις των καυσίμων και λιπαντικών καθώς επίσης και προμήθεια από τα πρόσθετα κέρδη από τις πωλήσεις της αίθουσας και του πλυντηρίου.

  • Αν αναπτύξετε την επιχείρησή σας πέρα από τις εκτιμώμενες πωλήσεις τότε και τα δικά σας κέρδη θα αυξηθούν.

  • Εσείς είστε ο εργοδότης και διαχειριστής του προσωπικού της επιχείρησής σας.

  • Η Avin καθορίζει την γκάμα των προϊόντων της αίθουσας.

  • Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνεται επισκόπηση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας από τον Επιθεωρητή Πωλήσεων της περιοχής σας, για να σας δίνεται υποστήριξη και να διασφαλίσουμε ότι μεγιστοποιείται η αξιοποίηση όλων των ευκαιριών για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Ξεκινώντας την συνεργασία θα χρειαστεί να καταβάλετε στην AVIN μια εγγύηση για το πρατήριο και να διαθέτετε ένα κεφάλαιο κίνησης για τον πλήρη εφοδιασμό της αίθουσας. Το ύψος και των δύο εξαρτάται από το μέγεθος του πρατηρίου που θα αναλάβετε να διαχειρίζεστε. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ελάχιστο κεφάλαιο κίνησης ξεκινά από τα 12,000 Ευρώ και η εγγύηση από τα 15,000 Ευρώ. Σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας, τόσο η εγγύηση όσο και το κεφάλαιο κίνησης που θα καταβάλετε επιστρέφονται σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που υπογράφετε.

Τα κέρδη σας εξαρτώνται σε ένα βαθμό από το μέγεθος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της AVIN που θα αναλάβετε και ανάλογα με την απόδοση σας υπάρχει πάντα η δυνατότητα για αύξηση του εισοδήματός σας, για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες του πλάνου.

Η AVIN OIL σας βοηθά επίσης στην προετοιμασία του επιχειρηματικού σας πλάνου, παρέχοντάς σας μια αναλυτική πρόβλεψη πωλήσεων, καθώς και των αντίστοιχων προσδοκώμενων κερδών, όπως και με εκπαιευτικό πρόγραμμα διάρκειας 10 εβδομάδων σε ένα πρότυπο πρατήριο / εκπαιδευτικό κέντρο.

Η αρχική επένδυση 12,000 - 15,000 Ευρώ αφορά στο αναγκαίο κεφάλαιο κίνησης.

Το πρατήριο παρέχεται από την εταιρεία.

review us on google

No Internet Connection