ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 30
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 18000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: 3% επί των αγορών
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 10
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 50
ALTEREGO

Η alterego, με ένα ισχυρό δίκτυο 50+ καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλυτα εναρμονισμένη τόσο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και με την ελληνική νομοθεσία, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, έχει εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο brand και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise. Η εταιρεία διαθέτει εξαίρετα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, συσκευές alterego, αλλά και επώνυμες συσκευές όλων των γνωστών οίκων, όπως και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, με σειρές που παράγονται στην Ελλάδα και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα.

Η alterego αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, καθώς ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2009 με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματός της, διαθέτοντας σταθερό αναπτυξιακό προσανατολισμό με ένα ισχυρό δίκτυο 50+ καταστημάτων και υλοποιώντας συνεχείς επενδύσεις που έχουν ξεπεράσει πλέον τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το δίκτυο καταστημάτων alterego χαρακτηρίζεται από σύγχρονη φιλοσοφία, τόσο σχεδιασμού, όσο και εξυπηρέτησης:

 • Όλα τα καταστήματα alterego ακολουθούν πρωτοποριακό design, σε απαλά χρώματα και προσεκτική εργονομία που διασφαλίζουν οικεία ατμόσφαιρα και αναδεικνύουν τα brands, με κυλινδρικά stands που υποστηρίζουν την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών και την έκθεση των προϊόντων.

 • Ταυτόχρονα, όλο το προσωπικό των καταστημάτων λαμβάνει πλήρη και συνεχή εκπαίδευση, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η απόλυτη ενημέρωση των πελατών, με στόχο την μύησή τους στα μυστικά του ατμίσματος.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η φιλοσοφία της alterego αφορά στην διάθεση προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, σε προσιτές και δίκαιες τιμές, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Η εταιρεία διαθέτει τα δικά της προϊόντα, δηλαδή προϊόντα με το κορυφαίο brand της alterego και συνεργάζεται με τους πλέον γνωστούς κατασκευαστές προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου στον κόσμο. Ταυτόχρονα διαθέτει ηλεκτρονικές συσκευές όλων των επώνυμων οίκων της αγοράς. Επίσης, έχει μια μεγάλη σειρά υγρών αναπλήρωσης που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ατμιστή, σε διάφορες γεύσεις.

Η alterego, ιδρυτικό μέλος του ελληνικού συνδέσμου εμπόρων ηλεκτρονικού τσιγάρου ΣΕΕΗΤ, συμμετέχει στο πληρέστερο και πλέον εμπεριστατωμένο παγκοσμίως, πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου (e-liquids), από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης. Με την συμμετοχή της στο πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζει διαχρονικά την παροχή ασφαλών προϊόντων ηλεκτρονικού καπνίσματος στους καταναλωτές, προσφέροντας ποιοτική και γευστική σταθερότητα.

ΚΛΑΔΟΣ

Η έκρηξη της αγοράς του ηλεκτρονικού τσιγάρου οφείλεται τόσο στην τεχνολογική εξέλιξη των συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου και στην ανάπτυξη των υγρών αναπλήρωσης, όσο και στην συνειδητοποίηση από τους καπνιστές των εξαιρετικών ωφελειών που κερδίζουν όταν επιλέγουν το άτμισμα έναντι του παραδοσιακού καπνίσματος. Ταυτόχρονα, το marketing και η διάσταση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ένα τεχνολογικό gadget, του έχει προσδώσει χαρακτήρα lifestyle, γεγονός που ενισχύει την παρουσία του στην αγορά.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μόλις το 5% των καπνιστών στην Ελλάδα χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό τσιγάρο, σε σύγκριση για παράδειγμα με το 20% της Αγγλίας. Βάση, δε, διεθνών μελετών σε λιγότερο από 10 έτη το ποσοστό των ατμιστών θα ξεπεράσει αυτό των καπνιστών. Επομένως, ο κλάδος του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να αναπτύσσεται ραγδαία στη διεθνή κοινότητα.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το 2009, η alterego ξεκίνησε το πρώτο εταιρικό κατάστημά της στο Μαρούσι Αττικής και μέχρι σήμερα διαθέτει 9 εταιρικά καταστήματα. Το Νοέμβριο του 2011 ξεκίνησε το πρώτο franchise κατάστημά της και έκτοτε συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της, με 50+ καταστήματα μέχρι σήμερα.

Η alterego αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την ανάπτυξή της μέσω franchise. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η επιτυχία κάθε καταστήματος είναι συνάρτηση της σταθερής ποιότητας, του σωστού marketing και της εικόνας του προς τα έξω, δίνει την απαραίτητη έμφαση:

 • στην υψηλή ποιότητα προϊόντων

 • στην επικοινωνία του brand και των προϊόντων

 • στην επιλογή κατάλληλων καταστημάτων

 • στον καινοτόμο και λειτουργικό σχεδιασμό των καταστημάτων

Με σκοπό την διασφάλιση των ανωτέρω έχει δημιουργήσει υψηλού επιπέδου υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές, που υποστηρίζουν την πλήρη καθετοποίηση των διαδικασιών λειτουργίας της και προσφέρει στους συνεργάτες της ένα πρωτοποριακό για τον κλάδο concept.

Ο αναπτυξιακός στόχος της αφορά στην τοποθέτησή της σε όλες τις εμπορικές αγορές της χώρας, με μεσοπρόθεσμο στόχο τα 100 καταστήματα alterego σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise της alterego ξεχωρίζει στην αγορά, καθώς διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που την αναδεικνύουν ως μία σίγουρη και αποδοτική επιχειρηματική και επενδυτική επιλογή:

 • Κορυφαίο brand.

 • Μοναδική τεχνογνωσία.

 • Δραστηριοποίηση σε ένα κλάδο με ραγδαία ανάπτυξη.

 • Προϊόντα πλήρως εναρμονισμένα τόσο με τις νέες κανονιστικές αποφάσεις τις ΕΕ περί διακίνησης των προϊόντων, όσο και με την ελληνικής νομοθεσίας, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές.

 • Υγρά αναπλήρωσης που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

 • Υγρά αναπλήρωσης που παρασκευάζονται στην Ελλάδα, όπως και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα.

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους.

 • Εξαιρετικές υποδομές που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη υποστήριξη του δικτύου καταστημάτων.

 • Πλήρης εκπαίδευση συνεργατών, η οποία πραγματοποιείται ένα μήνα πριν από την έναρξη λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος, σε πρότυπο εταιρικό κατάστημα.

 • Έπιπλα και λοιπό εξοπλισμό που κατασκευάζονται στην Ελλάδα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, με εγγυημένο όφελος άνω του 50%.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση.

 • Παράδοση καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Η αξιοπιστία, η συνέπεια, η οικονομική ευρωστία και η σοβαρότητα της alterego αποτελούν τα εχέγγυα της συνεργασίας της με τους δικαιοδόχους της, καθώς η εταιρεία διαθέτει:

 • Σταθερό αναπτυξιακό προσανατολισμό, με επενδύσεις ύψους 2 εκατ. Ευρώ από το 2009 έως σήμερα.

 • Περισσότερους από 30.000 πελάτες.

 • Περισσότερα από 30 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.

 • Σύγχρονη οργανωτική δομή, με τμήματα στρατηγικής, marketing, media, δημιουργικό, επεξεργασίας δεδομένων (data mining), εταιρικών συνεργασιών, logistics, quality control, λειτουργίας και ανάπτυξης.

 • Μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης πιστότητας πελατών (loyalty card) με πάνω από 20.000 εγγεγραμμένους πελάτες.

review us on google

No Internet Connection