Find a Franchise

Αναζητείστε με βάση τα δικά σας κριτήρια τα franchise concepts σας ενδιαφέρουν!

Search your concept!

 • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 120
 • ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 100000
 • ENTRY FEES (σε Ευρώ): 3000
 • ROYALTIES: 0,2% (από το 2ο χρόνο)
 • MRK FEES: χρέωση ανά δραστηριότητα (από το 2ο χρόνο)
 • # ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 405
 • # FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 150
AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ franchise

Η ΑΒ προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία, να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα στην επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας το δικό τους κατάστημα ΑΒ. Tα καταστήματα ΑΒ Shop&Go αποτελούν μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές προσφέροντας ταχύτητα και ευκολία αγορών.

Από το 2012, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνώρισε ότι το franchise αποτελεί ένα ανερχόμενο επιχειρηματικό πεδίο με εξαιρετική δυναμική. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιούργησε έναν νέο τύπο καταστήματος ευκολίας, το AB Shop & Go, που προσανατολίζεται στην εξυπηρέτηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών, προσφέροντας πολλές επιλογές μαζί με ταχύτητα αγορών και φιλική εξυπηρέτηση, και όλα αυτά στο πλαίσιο της γειτονιάς.

Το AB Shop & Go, αποτελεί μια ελκυστική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο επιχειρηματία που θέλει να κάνει το δικό του ξεκίνημα, έχοντας ως σύμμαχό του την εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική στήριξη μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το Kατάστημα ΑΒ Shop & Go

Τι ακριβώς είναι; Είναι ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις συμπληρωματικές και έκτακτες καθημερινές ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης μακριά από το σπίτι και λειτουργεί ακόμη και Κυριακές.

Που βρίσκεται; Βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός κόσμου, κοντά σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τ.μ. και, συνήθως, περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

Επιχείρησε το κι εσύ! (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη)

Στήριξη στον νέο επιχειρηματία

Η ΑΒ παρέχει ουσιαστική στήριξη στο νέο συνεργάτη.

Συγκεκριμένα η ΑΒ αναλαμβάνει:

 • Όλη την απαιτούμενη μελέτη, για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλόλητας ακινήτου, λοιπές διαδικασίες)

 • Να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου

 • Την δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου καθώς και την αγορά του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού, παρέχοντας ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα αποπληρωμής, με την καταβολή μηνιαίων άτοκων δόσεων

 • Την εκπαίδευση από στελέχη της ΑΒ, πριν το άνοιγμα του καταστήματος, για την διασφάλιση της ορθής λειτουργίας αυτού

 • Την συνεχή υποστήριξη του συνεργάτη σε θέματα καθημερινής λειτουργίας

Η επιτυχία μιας συνεργασίας Franchise

Το Franchise αποτελεί ένα ανερχόμενο επιχειρηματικό πεδίο με εξαιρετική δυναμική. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα, με την αξιοπιστία μια μεγάλης εταιρείας, με προοπτική και οικονομική ασφάλεια. Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι μαζί με τον ενδιαφερόμενο από την στιγμή συμπλήρωσης της αίτησης, επικοινωνώντας άμεσα και ουσιαστικά όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός νέου καταστήματος, αλλά και κατά τη διάρκεια λειτουργίας σε ό,τι χρειαστεί.

Ο τύπος καταστήματος ΑΒ Shop&Go έχει μεγάλη ανάπτυξη

Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση στη ζήτηση των ΑΒ Shop & Go. Η «τάση» αυτή σίγουρα προκύπτει από το πρόγραμμα υποστήριξης της ΑΒ. Με ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ο franchisee έχει «πρόσβαση» σε μια ελκυστική πρόταση για την πόλη -εκεί όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων πανελλαδικά.

Συνδέεται, όμως, άμεσα και με τις αλλαγές και τις νέες ανάγκες που «έφερε» η εξέλιξη των αναγκών. Οι πελάτες πλέον προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, από μικρότερα καταστήματα που προσφέρουν οικονομία χρόνου αλλά και την «αίσθηση της ασφάλειας», λόγω του μικρότερου αριθμού πελατών.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πανελλαδικά με νέα σημεία πώλησης επενδύοντας συνεχώς στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα franchise καθώς και την αύξηση των πωλήσεων τους. Στόχος της ΑΒ, η ανάπτυξη της πάντα μαζί με τους συνεργάτες της για την επίτευξη της απόλυτης αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες της.

Κάνε το πρώτο βήμα που πάντα ονειρευόσουν!