ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 40
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 45000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 12000
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 67
Coffeebrands Header

H εταιρεία Coffeebrands ήρθε για να σας ταξιδέψει στον κόσμο του καλού espresso και να σας αποκαλύψει τις μυστικές συνταγές του, που αποκλειστικά προσφέρονται στα Μπλέ Καταστήματα Coffeebrands.

Το όραμα της Coffeebrands έχει ξεκάθαρους στόχους, την δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων που θα σερβίρουν υψηλής ποιότητας ροφήματα σε ανταγωνιστικές τιμές και την καθιέρωση των “μπλε καφέ” ως τους ειδικούς του espresso διεθνώς.

Η Coffeebrands ξεκίνησε την λειτουργία της το 2009 με κύριο σκοπό να μυήσει τους καταναλωτές στον κόσμο του ποιοτικού espresso. Η εταιρεία έδωσε έμφαση στην πρώτη ύλη προκειμένου να εξασφαλίσει την παρασκευή άρτιων ροφημάτων με γεμάτη γεύση και έντονο άρωμα, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην εφαρμογή κατάλληλων μεθόδων παραγωγής.

Πλέον έχει δημιουργηθεί μια γκάμα προϊόντων με αποκλειστικά brandnames, τα όποια διασφαλίζουν την μόνιμη ποιότητα των ροφημάτων που παρέχονται στα καταστήματα.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής η Coffeebrands επενδύει συνεχώς στην οπτική επικοινωνία και παρέχει χώρους ιδιαίτερου και εκλεπτυσμένου αρχιτεκτονικού ύφους με βασικό χαρακτηριστικό το μπλε χρώμα, δημιουργώντας έτσι την καλύτερη εμπειρία στον καταναλωτή που επισκέπτεται τα “μπλε καφέ”.

Επιπρόσθετα αναπτύσσει δραστηριότητες δημιουργώντας το τμήμα "Home & Office" με βασικό στόχο να παρέχει στους καταναλωτές την δυνατότητα να απολαύσουν έναν αρίστης ποιότητας espresso στο σπίτι ή στο γραφείο.

Η ποιότητα σε συνδυασμό με την εξειδίκευση, την ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και τη σωστή προώθηση, αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της επιτυχίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Ένα κατάστημα του δικτύου Coffeebrands εξειδικεύεται στην παραγωγή του τέλειου espresso και παράλληλα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με όλα τα είδη καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών, κρύων σάντουιτς, γλυκισμάτων, με άριστη ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το ευχάριστο περιβάλλον και ο σχεδιασμός του καθιστικού προσφέρονται για κατανάλωση εντός καταστήματος ενώ παράλληλα όλα τα προϊόντα παρέχονται για takeaway κατανάλωση ή και delivery στον χώρο του πελάτη.

Η λειτουργία ενός καταστήματος Coffeebrands βασίζεται στην αποκλειστική χρήση και διάθεση των προϊόντων που φέρουν το σήμα της εταιρείας, καθώς είναι σχεδιασμένα να θέσουν την βάση παρασκευής ενός τέλειου ροφήματος με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την μοναδική γεύση.

Η συνολική επένδυση για ένα κατάστημα μεγέθους 40 – 60 τ.μ. ανέρχεται στα 45,000-50,000 Ευρώ, ποσό που αφορά στην διαμόρφωση, επίπλωση και τον εξοπλισμό.

Τα EntryFees μηδενίζονται και αντικαθίστανται με ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Περιοδικά τέλη, όπως royalties και marketingfees δεν υπάρχουν.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η τεχνογνωσία και η εκπαίδευση σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα και αποκλειστικότητα των πρώτων υλών έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή πραγματικά ποιοτικών ροφημάτων, χαρακτηρίζοντας τα Coffeebrands ως τους ειδικούς του espresso. Παράλληλα ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των καταστημάτων και η υποστήριξη από τα τμήματα marketing που παρέχονται από την εταιρεία, καθιστούν κάθε κατάστημα Coffeebrands leader στην αγορά που απευθύνεται ανεξαρτήτως ανταγωνισμού.

Η πρόταση Franchise των Coffeebrands διαθέτει ξεκάθαρα και σημαντικά προνόμια προς τους συνεργάτες - δικαιούχους τους, καθώς δημιουργούν ένα παγκόσμιο brand, το οποίο ισχυροποιούν συνέχεια:

  • Παρέχουν αποκλειστικότητες, το Megisto cafe, την σοκολάτα Chocolatina, το γάλα Milkme και άλλα επώνυμα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες.

  • Εξασφαλίζουν ταχεία και σίγουρη απόσβεση της επένδυσης σας, από 18 – 24 μήνες.

  • Μέσω της μοναδικής τεχνογνωσίας τους και της εκπαίδευσης που παρέχουν, γίνεστε οι ειδικοί του espresso.

  • Παράδοση “με το κλειδί στο χέρι”

Review Us On Google