ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 100
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 15000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 245
Express Market Store

Τα express market είναι παντοπωλεία που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Συνδυάζουν το μικρό παντοπωλείο της γειτονιάς με τη μεγάλη ποικιλία και τις απίθανες προσφορές, με την υποστήριξη της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

 Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επένδυσης στα express market:

  • Η συνεργασία με την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. η οποία σήμερα είναι ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο του λιανεμπορίου. Η δυναμική, το κύρος, η πολυετής εμπειρία, η άριστη τεχνογνωσία και η ολοκληρωμένη υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος του συνεργάτη.

  • Συμβόλαιο απλό και χωρίς χρονικές δεσμεύσεις.

  • Δεν υπάρχουν έξοδα για τον συνεργάτη, όπως χρεώνουν άλλα brand names.

  • Ο κάθε συνεργάτης μπορεί να κάνει ένα κατάστημα σύμφωνα να με τις οικονομικές δυνατότητές του (δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, οι οποίες ανεβάζουν το κόστος της επένδυσης).

  • Η επιχείρηση του συνεργάτη λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να υπάρχει κάποια απαίτηση ή δέσμευση για συγκεκριμένα αποτελέσματα από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

  • Η εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζεται κάποιος επενδυτής για να ανοίξει ένα κατάστημα λιανικού εμπορίου χωρίς καμία επιβάρυνση (σχεδιασμό του καταστήματος - προμηθευτές παγίων - τελικό στήσιμο καταστήματος - σύστημα μηχανογράφησης κ.λπ.).

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των express market

Από τις αρχές του 2013 τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή WebOrders Express Market σχεδιασμένη από το τμήμα μηχανογράφησης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αποκλειστικά για τους συνεργάτες του τμήματος ειδικής συνεργασίας-franchise. Πρόκειται για μια εφαρμογή με την οποία ο εφοδιασμός και η διαχείριση των αποθεμάτων γίνεται µε αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, μέσω internet.

Τα express market υποστηρίζονται από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με προγράμματα marketing, επικοινωνίας και προώθησης των πωλήσεων. Έχει δημιουργήσει για αυτά τη δική τους ηλεκτρονική σελίδα, την expressmarket.gr. για την προβολή τους μέσα από τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.

Review Us On Google