ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 45
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 25000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
ROYALTIES: ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
MRK FEES: ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΕΩΣΗ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4
Lice Clinics Header2

Η LICE CLINICS, με παρουσία σε περισσότερες από 33 χώρες και πάνω από 200 κέντρα franchise σε όλο τον κόσμο, προτείνει μία καινοτόμο και πλήρως διαφοροποιημένη επιχειρηματική πρόταση franchise, με χαμηλή αρχική επένδυση και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Η LICE CLINICS έχει αναγνωρισθεί παγκοσμίως για τις αποτελεσματικές μεθόδους που ακολουθεί στην αντιμετώπιση της φθειρίασης, και έχοντας ήδη διεισδύσει στην ελληνική αγορά με πέντε εν λειτουργία κέντρα καταπολέμησης ψειρών, δίνει την δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους κέντρο και να δραστηριοποιηθούν σε έναν ιδιαίτερα πρωτοποριακό κλάδο.

Άνοιξε τις πύλες της στην Ελλάδα το 2016 και αντιπροσωπεύεται από τον αναγνωρισμένο Μαιευτήρα – Γυναικολόγο Βασίλη Τσιρώνη και τη Βρετανή Επιχειρηματία Isma Javid.

Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα της επιστημονικής μεθόδου, ο φυσικός τρόπος της θεραπείας, καθώς και η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν ανάγει τη LICE CLINICS ως τη Νο1 επιλογή γονέων και παιδιών.

ΚΛΑΔΟΣ

Το πρόβλημα της φθειρίασης ταλαιπωρεί πολλά παιδιά και γονείς που δεν γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίσουν, αφού κάθε χρόνο μολύνονται κυρίως παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών σε ποσοστό περίπου 40%, ενώ σε μεγάλο ποσοστό μολύνονται και μεγαλύτερα άτομα, κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

Σύμφωνα με έρευνες, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1 στα 5 παιδιά θα έρθει αντιμέτωπο με το πρόβλημα της φθειρίασης κάποια στιγμή.

Τη λύση έρχεται να δώσει η LICE CLINICS, προσφέροντας μια επιστημονική μέθοδο που εμπιστεύονται παιδίατροι και δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο. Απόλυτα φυσική, εγγυάται την αντιμετώπιση 100% των ψειρών και κονίδων, σε μία και μόνο συνεδρία, εύκολα, γρήγορα και απλά, αξιοποιώντας την κορυφαία θεραπευτική μέθοδο αντιφθειρίασης με τη χρήση της πρωτοποριακής συσκευής AirAllé®.

H μέση πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόβλημα φθειρίασης τουλάχιστον μια φορά ή περισσότερες σε ένα άτομο του πληθυσμού σε βάθος πενταετίας εμφανίζει ποσοστό 40,95%.

Οι συνεργάτες - franchisees της LICE CLINICS υιοθετούν τις καινοτόμες, φυσικές και 100% αποτελεσματικές επιστημονικές μεθόδους της εταιρείας, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες παιδιά και γονείς, και δραστηριοποιούνται σε ένα νέο δυναμικό κλάδο, καθώς:

Η αγορά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και ο αριθμός των άμεσων ανταγωνιστών είναι εξαιρετικά μικρός.

Το καταναλωτικό κοινό δεν έχει ακόμη εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος μέσω θεραπείας σε εξειδικευμένα κέντρα.

Με την ευαισθητοποίηση των γονέων στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της μεθόδου θεραπείας των LICE CLINICS, αναμένεται να ενδυναμωθεί ιδιαίτερα ο κλάδος.

Η LICE CLINICS OF GREECE δε «γνωρίζει» ανταγωνισμό, καθώς αποτελεί το μοναδικό κέντρο καταπολέμησης των ψειρών στη χώρα μας.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ AIRALLE

Η LICE CLINICS διαθέτει μια κορυφαία θεραπευτική μέθοδο αντιφθειρίασης με τη χρήση της πρωτοποριακής συσκευής AirAllé, η οποία αποτελεί παγκόσμια ιατροτεχνολογική πατέντα και έχει την έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) και του Ε.Ο.Φ. (Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Η AirAllé είναι μια φορητή, ηλεκτρική, επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευή, η οποία μέσω ενός συγκεκριμένου συνδυασμού θερμοκρασίας, ροής αέρα, χρόνου και τεχνικής εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις ψείρες και τα αυγά τους. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες καταπολέμησης των ψειρών ανά τον κόσμο και προσφέρει μια ασφαλή, γρήγορη και υψηλά αποτελεσματική θεραπεία.

Το καινοτόμο ιατροτεχνολογικό μηχάνημα AirAllé που χρησιμοποιούν τα κέντρα LICE CLINICS παράγεται από τη LARADA SCIENCES, και είναι αδύνατον να το παραγγείλει οποιοσδήποτε τρίτος αν δεν αποτελεί μέλος του δικτύου LICE CLINICS.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LICE CLINICS

Οι υπηρεσίες των LICE CLINICS αφορούν τον Έλεγχο – Διάγνωση και την 100% αποτελεσματική Θεραπεία.

Κάθε κέντρο LICE CLINICS προσφέρει λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης, σε μία και μόνο συνεδρία, με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς παρασιτοκτόνα, ή χημικά προϊόντα, ώστε να μην χρειάζεται να έρθει το παιδί πάνω από μια φορά, για να λύσει το ήδη υπάρχον πρόβλημά του.

Αποτελεί μια εύκολη λύση για τον γονέα που είτε εργάζεται, είτε όχι, να λύσει το πρόβλημα της φθειρίασης των παιδιών του οριστικά, λαμβάνοντας εγγύηση αποτελέσματος στην περίπτωση που εφαρμόσει όλη η οικογένεια την θεραπεία και ακολουθηθούν οι οδηγίες για το σχολείο. Σε διαφορετική περίπτωση όσες φορές και να χρειαστεί θεραπεία το παιδί, δεν δημιουργείται καμία παρενέργεια.

Έλεγχος - Διάγνωση

Σε κάθε LICE CLINICS ελέγχεται προσεκτικά το τριχωτό της κεφαλής, με την διάρκεια του ελέγχου να κυμαίνεται περίπου στα 10 λεπτά. Στη συνέχεια, γίνεται διάγνωση της παρασίτωσης ή μη από ψείρες, τον βαθμό φθειρίασης, καθώς και τις προσβεβλημένες περιοχές.

Επειδή η εξάπλωση των ψειρών στα μέλη της οικογένειας είναι ταχύτατη, εφόσον διαγνωστεί η φθειρίαση του τριχωτού της κεφαλής ενός ατόμου κρίνεται σκόπιμο να ελεγχτούν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Θεραπεία με την πρωτοποριακή συσκευή AirAlle

Απαιτείται μία θεραπεία, που διαρκεί 60 λεπτά, χωρίς τοξίνες και παρασιτοκτόνα, απόλυτα ασφαλής, με την έγκριση του ΕΟΦ και του FDA και κυρίως 100% αποτελεσματική.

 • Στο πρώτο στάδιο της θεραπείας, το οποίο διαρκεί περίπου 30 λεπτά, πραγματοποιείται η χρήση της συσκευής AirAlle, κατά την οποία επιτυγχάνεται αφυδάτωση μέσω θερμού αέρα.

 • Στο δεύτερο στάδιο οι ψείρες και οι κόνιδες απομακρύνονται πλήρως με το ειδικό επαγγελματικό χτενάκι της LICE CLINICS.

 • Στο τρίτο στάδιο, η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενός ειδικά σχεδιασμένου τοπικού διαλύματος πλύσης.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LICE CLINICS αποτελεί μια εγγυημένη και δοκιμασμένη επιλογή τόσο σε 33 χώρες, όσο και στην Ελλάδα, με χαμηλή αρχική επένδυση και υψηλά μεικτά περιθώρια κέρδους, σε ένα κλάδο που διακρίνεται για τη δυναμική του, και με μια σειρά από προνόμια που εγγυώνται την επιτυχία:

 • Αναγνωρισμένο brand με συνεχή αύξηση της φήμης του.

 • Παγκόσμια εμπειρία και κορυφαία τεχνογνωσία.

 • Αποκλειστική χρήση του πρωτοποριακού πατενταρισμένου αντιφθειρικού συστήματος AirAlle.

 • Μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες, με 100% αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και ευκολία, με γραπτή εγγύηση αποτελέσματος, 100% φυσική θεραπεία, με απουσία φαρμάκων και πιστοποίηση του συστήματος θεραπείας από ΕΟΦ και FDA.

 • Δυνατότητα για παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον, με ειδικό συνεργείο που παρέχει τις επιλεγμένες υπηρεσίες.

 • Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων CLEAR HAIR, τα οποία ο πελάτης μπορεί να τα προμηθευτεί και για χρήση στο σπίτι, προλαμβάνοντας μελλοντικά περιστατικά φθειρίασης, δημιουργώντας επιπλέον έσοδα για τους franchisees.

 • Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, με την θεραπεία στη LICE CLINICS να γίνεται παιχνίδι, καθώς τα παιδιά μένουν απασχολημένα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που κάνει την παραμονή τους ευχάριστη, με οθόνες που προβάλλουν τις αγαπημένες τους ταινίες και όχι μόνο.

 • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση, τόσο αρχική όσο και συνεχής, που καλύπτει τόσο τα τεχνικά θέματα, όσο και τις διαδικασίες λειτουργίες του κέντρου, όπως διαχείριση πελατών, πωλήσεων κ.ο.κ.

 • Εκτεταμένη πανελλήνια διαφήμιση, όπως και ολοκληρωμένο πλάνο μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων.

 • Εγχειρίδια Λειτουργίας, χρηστικά και απλουστευμένα που καταγράφουν και τυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση.

 • Πρότυπα αρχιτεκτονικά σχέδια για κάθε τύπο καταστημάτων, με αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή, διαμόρφωση, και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου ώστε να αποτυπώνεται η ενιαία και ξεκάθαρη ταυτότητα της LICE CLINICS τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι σε ένα μήνα ή ελεύθερη επιλογή κατασκευαστικής εταιρίας.

 • Καθοδήγηση στην έκδοση των απαραίτητων αδειών.

 • Παροχή εγκεκριμένου εξοπλισμού και λογισμικού.

 • Μεγάλη αποκλειστικότητα περιοχής, που διασφαλίζει την περιοχή ευθύνης, ενισχύοντας την αποδοτικότητα της επένδυσης και εκμηδενίζει την σύγκρουση συμφερόντων εντός του δικτύου των κέντρων LICE CLINICS.

 • Υποστήριξη στην εύρεση προσωπικού.

(*) ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 Ευρώ - (συμπεριλαμβάνονται entry fees, αρχική εκπαίδευση, αποκλειστικότητα περιοχής)

Review Us On Google