ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 35
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 35000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 8000
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: Διαφημιστική Συμμετοχή
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
Cultivos Cafe Header2

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees).

Ο στόχος των Cultivos Coffee είναι να μυήσουν το ευρύ κοινό σε καφέδες ξεχωριστής και υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω επιτυχημένων καταστημάτων που εδραιώνονται μέσω της κορυφαίας τεχνογνωσίας και των υποδομών της taf.

H taf, μία εταιρία εδραιωμένη στην ελληνική αγορά η οποία εστιάζει στον καφέ ανώτερης ποιότητας, εμπνεύστηκε το Cultivos Coffee. Από το 2006 έως και σήμερα, η εταιρεία έχει ως σκοπό την επικοινωνία του νέου κύματος καφέ και τη διάδοση της νέας κουλτούρας. Η επίτευξη του σκοπού αυτού ξεκινάει από την έρευνα για τους εξαιρετικούς κόκκους, την καλύτερη δυνατή πρώτη ύλη και συνεχίζει μέχρι την παρασκευή του τελικού ροφήματος.

Για την εύρεση και απόκτηση των καλύτερων κόκκων καφέ ανά τον κόσμο, η taf έχει χτίσει απευθείας και μακροχρόνιες σχέσεις με φάρμες παραγωγής καφέ, στις οποίες ταξιδεύει κάθε χρόνο – ένα πρόγραμμα το οποίο ονόμασε Direct Relationship Coffees.

Η ιδέα του Cultivos Coffee γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών στις χώρες παραγωγής και στις φάρμες του καφέ. Η επαφή με τις καλλιέργειες καφέ έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία ενός concept όπου θα μπορεί το ευρύ κοινό να έχει πρόσβαση σε προϊόντα καλλιέργειας που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΞΙΑΣ

Cultivos είναι η καλλιέργεια. Από το φύτεμα του σπόρου ως την πρώτη καρποφορία, γνωρίζουμε την διαδικασία, τα στάδια της εξέλιξης, την συγκομιδή, το ταξίδι, μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό. Από την αρχή έως το τέλος ακολουθούμε μαζί με τον καρπό την διαδρομή και φροντίζουμε για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας το οποίο προσφέρουμε με συνέπεια, ώστε να το απολαμβάνετε άρτιο κάθε μέρα.

Πίσω από τον καφέ της κάθε μέρας υπάρχει το Cultivos Coffee.

To Cultivos Coffee έχει ως βασικά σημεία εστίασης:

  • To know how από την taf

  • Την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού από την ομάδα των barista της taf που έχει βραβευτεί στα παγκόσμια πρωταθλήματα του καφέ (World Barista Championships)

  • Design βασισμένο σε λιτές γραμμές και γήινα χρώματα με μία σκανδιναβική προσέγγιση

  • Ανώτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές

  • Προϊόντα retail για το σπίτι (beans for your home)

  • Αποκλειστικότητα περιοχής

  • Συνεχής εποπτεία του project και εκπαίδευση του προσωπικού

  • Χωρίς royalties

  • Δυνατότητα χρηματοδότησης

  • Δυνατότητα επιλογής σημείου

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το Cultivos Coffee εκπροσωπεί τη νέα κουλτούρα καφέ. Απολαύστε καφέδες με διαφορετικούς τρόπους παρασκευής από δεξιοτέχνες baristi και υψηλού επιπέδου εξοπλισμό (La Marzocco & Anfim) και επιλέξτε μεταξύ του βασικού espresso blend ή δύο καφέδων από μεμονωμένες φάρμες (Single Estate) οι οποίες είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα direct relationship της taf.

Απολαύστε σνακς για κάθε ώρα της ημέρας, δροσιστικούς χυμούς με superfoods και frullati – εστιάζοντας, πάντα, στην ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών.

Αγοράστε καφέ σε κόκκους για το σπίτι από τις σειρές των espresso blends και των καφέδων single estate της taf.

facebook_page_plugin