ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 30
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 35000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 12
Chic Essence Header

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

H Chic Essence εδραιώθηκε στην αγορά συνδέοντας το όνομα της με την εξειδίκευση στο άρωμα και τα καλλυντικά προϊόντα. Παρακολουθώντας την αγορά και τις ανάγκες του καταναλωτή εντάσσει συνεχώς νέα προϊόντα στα καταστήματά της.

Με πάθος και επιμονή στην τελειότητα, η Chic Essence δημιουργεί γυναικεία και ανδρικά αρώματα εμπνευσμένα από τα brands επωνύμων οίκων, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για μεγαλύτερη πιστότητα και συγκέντρωση αρωματικών ελαίων, ώστε να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια. Οι πρώτες ύλες και τα αιθέρια έλαια προέρχονται από τα μεγαλύτερα γαλλικά εργοστάσια, τα οποία προμηθεύουν και τους επώνυμους παγκόσμιους οίκους.

Τα αρώματα της Chic Essence διαφοροποιούνται και ξεχωρίζουν, καθώς έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερο και κομψό μπουκάλι, το οποίο ολοκληρώνει την εικόνα των αρωμάτων.

Η γκάμα των προϊόντων της Chic Essence συμπληρώνεται με after shave για τον άνδρα, αρωματισμένες κρέμες σώματος και κρέμες προσώπου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες και τα στάνταρ της ευρωπαϊκής νομοθεσίας .

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της Chic Essence παρέχει στους συνεργάτες της μια σειρά από προνόμια που την κατατάσσουν στις πλέον αυθεντικές και δυναμικές επιλογές στον κλάδο της ομορφιάς και περιποίησης:

  • Υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  • Εξαιρετικές συσκευασίες αρωμάτων που διαφοροποιούν την Chic Essence στην αγορά των αρωματοπωλείων.

  • Καλαίσθητο και ποιοτικό design καταστημάτων.

  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων, πέρα από αρώματα σε πληθώρα κωδικών, με είδη περιποίησης από κρέμες προσώπου και γαλακτώματα σώματος μέχρι aftershave.

  • Συνεχής και άμεση ανανέωση γκάμας προϊόντων.

  • Συνεχή υποστήριξη.

  • Αποκλειστικότητα περιοχής.

  • Αξιολόγηση καταστήματος.

(*) Τα entry fees είναι ανάλογα με την περιοχή

(**) Ως franchise καταστήματα έχουν καταχωρηθεί τα shop in shop

Review Us On Google