ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 50
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 40000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 0
Piatsa Header

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των piatsa Cafe & Snack αφορά στο πλέον ισχυρό concept στη Μικρή Εστίαση, με μια σειρά από χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις, όπως ευρεία γκάμα προϊόντων σε εξαιρετική σχέση ποιότητας προς τιμή, μοναδικό design καταστημάτων, πολύχρονη εμπειρία, δυνατή τεχνογνωσία, ολοκληρωμένο σύστημα και πλήρη επιτυχία πιλοτικού καταστήματος.

Το piatsa Cafe & Snack, μετά από μια αξιοσημείωτη επιτυχημένη πορεία και έχοντας δημιουργήσει ένα δυνατό brand, αναπτύσσεται πλέον μέσω franchise, παρέχοντας στους συνεργάτες – franchisees τα εχέγγυα της επιτυχίας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σύστημα που στηρίζεται στην άρτια τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία της μητρικής εταιρείας.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, σε ένα απαιτητικό σημείο της Αθήνας, επί της Αχαρνών 282, προσφέροντας τόσο έναν τέλειο σε γεύση και ποιότητα καφέ, όσο και μια πλήρη γκάμα προϊόντων από συνοδευτικά του καφέ και προϊόντα ζύμης μέχρι σάντουιτς, κρέπες και burgers, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή του, ικανοποιώντας το δίπτυχο «άριστη ποιότητα – συμπιεσμένο κόστος αγορών».

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του piatsa Cafe & Snack, όχι μόνο καλύπτει τις σύγχρονες τάσεις στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, αλλά και προσδιορίζει το πλέον ασφαλές – χαμηλού ρίσκου και υψηλών αποδόσεων concept, καθώς προσφέρει σε ένα μοναδικό design καταστήματος, ένα εξαιρετικό συνδυασμό εμπειρίας καφέ, μεγάλης γκάμας γευστικών εδεσμάτων και άριστης εξυπηρέτησης, σε τιμές και ποιότητα που κερδίζουν τον πελάτη. Όλα αυτά μέσα από συνεργασίες με αναγνωρισμένους προμηθευτές και παραγωγής private label προϊόντων.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η πρόταση franchise των piatsa Cafe & Snack αφορά σε ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο, με άξονες δύο τύπους καταστημάτων:

piatsa Cafe & Snack

12ωρη καθημερινή λειτουργία, σε κατάστημα από 30 τ.μ. με μίσθωμα από 800 Ευρώ έως 1.800 Ευρώ, σε κεντρική θέση, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες ή σε πεζόδρομους, με ενδεικτικά χαρακτηριστικά την αυξημένη κίνηση από πεζούς / αυτοκίνητα, έντονη εμπορική κίνηση, ύπαρξη αξιοθέατων, νυχτερινής ζωής και κατά προτίμηση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

piatsa Cafe & Snack – 24h

24ωρη καθημερινή λειτουργία, σε κατάστημα από 60 τ.μ. με μίσθωμα από 1,500 Ευρώ έως 3,000 Ευρώ, σε πολύ κεντρική θέση, σε πολύ κεντρικές οδικές αρτηρίες, με ενδεικτικά χαρακτηριστικά την αυξημένη κίνηση από πεζούς / αυτοκίνητα σε 24ωρη βάση, έντονη εμπορική κίνηση, ύπαρξη αξιοθέατων, νυχτερινής ζωής και κατά προτίμηση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

 • Δοκιμασμένο επιχειρηματικό σύστημα, σε ένα απαιτητικό σημείο της Αθήνας.

 • Αναγνωρισμένο brand.

 • Εξαιρετικά σύγχρονο και φιλικό design καταστήματος.

 • Υγιεινές, πρωτότυπες γευστικές προτάσεις, βάφλες, σαλάτες, μικρογεύματα, ξηροί καρποί, παγωτά και σάντουιτς με προϊόντα κρέατος, απογειώνουν τις συνδυαστικές πωλήσεις και την κερδοφορία.

 • Μοναδικό concept 12ωρης λειτουργίας, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση και λειτουργικά, με την πλέον ολοκληρωμένη γκάμα στον κλάδο της καφεστίασης.

 • Μοναδικό concept 24ωρης λειτουργίας, με εξαιρετική οργάνωση και πλήρη γκάμα προϊόντων.

 • Προνομιακές τιμές αγορών προϊόντων και πρώτων υλών, που συμπιέζουν το food cost και αυξάνουν τα μεικτά κέρδη.

 • Συνεχής, ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη υποστήριξη 24/7/365.

 • Marketing 360⁰ με εξειδικευμένη προσέγγιση που στηρίζεται σε δημιουργία μοναδικού marketing plan.

 • Υποστήριξη στην εύρεση και επιλογή προσωπικού.

 • Παροχή ολοκληρωμένης αρχικής και συνεχούς εκπαίδευσης.

 • Παροχή Εγχειριδίων Λειτουργίας, που αφορούν όλες τις διαδικασίες του καταστήματος από την προετοιμασία και παρασκευή συνταγών, τη λειτουργία, τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, την επικοινωνία, την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού κ.ο.κ.

 • Υποστήριξη στην εύρεση και αξιολόγηση καταστήματος – εμπορικής θέσης.

 • Ικανοποιητική αποκλειστικότητα περιοχής, σε συνδυασμό με το πολυποίκιλο προιοντικό μίγμα και με στόχο τη προσήλωση στην αύξηση του πελατολογίου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πλήρης συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένο συνεργάτη της μητρικής εταιρείας, με στόχο την επιλογή του πλέον κατάλληλου καταστήματος που να διασφαλίζει αυξημένη και επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα.

Για την επιλογή του καταστήματος συνεκτιμώνται:

 • Εμπορικότητα.

 • Ανταγωνισμός.

 • Συνολική εικόνα της τοπικής αγοράς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ο στόχος των piatsa Cafe & Snack είναι οι συνεργάτες τους να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια, ώστε οι ίδιοι να επικεντρωθούν στην αύξηση των πωλήσεων του καταστήματός τους. Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχεται ικανοποιητική αποκλειστικότητα περιοχής, με γνώμονα τη γεωγραφική περιοχή και την αναλογία πληθυσμού.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τους τρεις (3) πρώτους μήνες λειτουργίας κάθε καταστήματος piatsa Cafe & Snack, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας της μητρικής εταιρείας είναι συνεχώς κοντά στην κάθε επιχείρηση franchise, προκειμένου να βοηθήσει και να υποστηρίξει στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος (π.χ. παραγγελίες, προετοιμασία προϊόντων, εκπαίδευση προσωπικού, εξυπηρέτηση πελατών κ.ο.κ.).

Επιπλέον, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας υποστηρίζει συνεχώς κάθε κατάστημα franchise, αναφορικά με:

 • Εκπαίδευση προσωπικού και εκμάθηση ετοιμασίας προϊόντων.

 • Παρακολούθηση οικονομικής λειτουργίας.

 • Αποτελεσματική προβολή προϊόντων και τήρηση των κανόνων λειτουργίας.

 • Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών.

 • Αποτελεσματική προώθηση με στοχευμένες ενέργειες στην τοπική αγορά (διαφήμιση - social media - events - δημόσιες σχέσεις).

BUSINESS PLAN

Η επιτυχία και η κερδοφορία του κάθε καταστήματος αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο των piatsa Cafe & Snack, ώστε να διασφαλισθεί η συνολική επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας και του brand.

Βασική επιδίωξη των piatsa Cafe & Snack αποτελεί η τήρηση μιας win - win πρότασης, η επιλογή επένδυσης σε ένα ελκυστικό concept καταστήματος με σφαιρική εξυπηρέτηση του πελάτη, με μια χαμηλού ρίσκου και οικονομική επένδυση, με κοινό στόχο την πλήρη αφοσίωση στις αρχές του piatsa Cafe & Snack.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργείται από την αρχή το business plan και το ετήσιο πλάνο επικοινωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη, επενδυτή και επιχειρηματία. Σε συνεργασία με τον εκάστοτε franchise, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας παρακολουθεί την πορεία του καταστήματος σε σχέση με το business plan και δίνει τις απαραίτητες κατευθύνσεις με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία και την αντιμετώπιση κάθε θέματος σχετικού με οικονομικούς δείκτες και αποτελέσματα.

Review Us On Google