ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 200
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 50000
ENTRY FEES (σε Ευρώ): 0
ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2
# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 12
Piscines Header

H Piscines Ideales είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας (Piscines Ideales | the eco pool®) και spa (Ideales Spa), με Δίκτυο καταστημάτων Franchise σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 11.000 εγκατεστημένες πισίνες. Παράλληλα επεκτείνεται δυναμικά στον κατασκευαστικό κλάδο (Ideales Κατασκευαστική) και στον τομέα των διακοπών υψηλού επιπέδου (Ideales Resort).

 

Η Ideales έχει διακριθεί κατά καιρούς με πολλές και σημαντικές ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις και έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί για την επιχειρηματική της αριστεία. Από το 2000 το σύνολο των υπηρεσιών της είναι πιστοποιημένο με ISO 9001, ενώ διακρίνεται σταθερά ως εξέχουσα επωνυμία της ελληνικής αγοράς (Superbrand). Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και μέλος του ALBA και του ΕΙΕΠ.

Το 2009 της απονεμήθηκε το βραβείο European Bestworkplace (1η θέση πανευρωπαϊκά για εταιρίες 50-500 εργαζομένων), ενώ για τρεις συνεχείς χρονιές (2007, 2008 & 2009) της απονεμήθηκε το βραβείο για το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (1η θέση στην Ελλάδα). Ακόμη, έχει διακριθεί με το βραβείο Best Franchise Leader (2012) και δύο φορές με το βραβείο Best Franchise Workplace (2010 & 2013) των Franchise Awards, ενώ το 2012 διακρίθηκε για το Δείκτη Αντίληψης στην κατηγορία «Εργασιακά» του Θεσμού “Bravo” 2012.

Το 2008 η Ideales βραβεύθηκε με το Βραβείο Οικολογικού Προϊόντος από τον ΠΑΣΕΠΠΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποκτώντας έτσι το διακριτικό τίτλο Piscines Ideales | the eco pool®. Ο οικολογικός χαρακτήρας της πισίνας της βραβεύθηκε το 2011 από το ΕΒΕΑ, στα πλαίσια του έργου Think Green, για τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές της και για το γεγονός ότι είναι η μόνη, πιστοποιημένα, οικολογική πισίνα παγκοσμίως και επιπλέον απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία «Προϊόν Εξοικονόμησης Νερού» των Environmental Awards 2014 που διοργανώνονται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος.

Ακόμη, το 2015 βραβεύθηκε με το Bronze Award στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών» του πυλώνα Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα των Sales Excellence Awards, που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές των κορυφαίων στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση Πελατών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (Ι.Π.Ε.).

Είναι η μοναδική μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα που διακρίνεται συνεχόμενα για τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής ευθύνης με το Δείκτη CR Index, ενώ για 6 συνεχείς χρονιές (2008-2013) της απονεμήθηκε το Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής Αριστείας BEE Award από τον ευρωπαϊκό Οργανισμό European Business Ethics Network.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η Ideales είναι μόνη εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο των πισίνων και της υδροθεραπείας με σωρεία διακρίσεων για το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της και τη δέσμευση της στη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και η μοναδική εταιρία παγκοσμίως με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις για την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, της εξυπηρέτησης Πελατών, της αριστείας στην οργάνωση κ.ά. Σαν αποτέλεσμα, η αγορά στηρίζει και επιβραβεύει σταθερά την ποιότητα, την αξιοπιστία και τα value for money προϊόντα της αμιγώς ελληνικής Ideales και ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στον κλάδο της πισίνας (Piscines Ideales | the eco pool®) και του σπα (Ideales Spa), επιδεικνύοντας εντυπωσιακή αύξηση της προτίμησης της προς αυτήν.

Η Ideales παρέχει συνεχή και συστηματική υποστήριξη στους Συνεργάτες/επενδυτές της. Διαθέτει μία άριστη οργάνωση που εφαρμόζεται τόσο στη Διοίκηση της εταιρείας όσο και στο Δίκτυο καταστημάτων της, καθώς και μία κοινή γραμμή λειτουργίας στα τμήματα Εμπορικής Διεύθυνσης, Προμηθειών, Marketing και Customer Care με στόχο να υπάρχει μια ομαλή και επιτυχημένη συνεργασία με το Δίκτυο της που να εξασφαλίζει άρτια και αποτελεσματικά την εξυπηρέτηση των Πελατών.

Όλα τα παραπάνω, προσφέρουν τεράστια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε έναν νέο Συνεργάτη/επενδυτή, καθώς εγγυώνται την υψηλή απόδοση της επένδυσής του και την απόσβεσή της σε σύντομο χρόνο.

facebook_page_plugin