Latest Franchises

  • ΟΛΟΝ
  • TETZERIS
  • ZHIDOU
  • OJO SUNGLASSES
  • NINE GRAMS
  • CULTIVOS COFFEE
  • CHIC ESSENCE

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: την διαμόρφωση χώρων wellness εν γένει και την εξέλιξη των spa ξενοδοχείων σε wellness - spa, μενού ολιστικής διατροφής με διαμόρφωση του καταλόγου των εστιατορίων και pool bar προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής και αποτοξίνωσης και οργάνωση πακέτων εναλλακτικών θεραπευτικών διακοπών.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα

Η NINE GRAMS δημιουργεί τομή στον κλάδο της καφεστίασης, προτείνοντας ένα δυνατό σύστημα franchise που συνδυάζει ένα πραγματικό καφεκοπτείο με ένα μοντέρνο take away coffee shop, στους ρυθμούς του 3rd wave coffee movement, με συμπιεσμένη αρχική επένδυση στα 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Cultivos Coffee αποτελεί έμπνευση της taf, η οποία καθιέρωσε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του νέου κύματος καφέ και ανάπτυξε τις πρώτες σειρές καφέδων specialty, espresso blends και καφέδες από μεμονωμένες φάρμες (single estate coffees). Ο στόχος των Cultivos Coffee είναι να μυήσουν το ευρύ κοινό σε καφέδες ξεχωριστής και υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, μέσω επιτυχημένων καταστημάτων που εδραιώνονται μέσω της κορυφαίας τεχνογνωσίας και των υποδομών της taf.

Περισσότερα

H Chic Essence αποτελεί μια νέα και ιδιαίτερα δυναμική επιχειρηματική πρόταση franchise. Δημιουργήθηκε από τον Σωτήρη Τσιαλόπουλο με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και της ομορφιάς, με σκοπό την ανάπτυξη καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας αρώματα και καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα
Franchising Articles

Αφού, λοιπόν, αποφάσισες για όλα τα αρχικά ζητήματα, όπως για τους κλάδους και για τα concepts που σε ενδιαφέρουν, και αφού έλαβες τις απαραίτητες συμπληρωματικές πληροφορίες, όπως ενημερωτικό υλικό, πρότυπο business plan, σύμβαση δικαιόχρησης, και έχεις πλέον σχηματοποιήσει συγκεκριμένη άποψη και θέματα προς συζήτηση, ήρθε ή ώρα να συναντηθείς με τους υπευθύνους της δικαιοπαρόχου εταιρείας ή τον σύμβουλο franchise.

Για λόγους δεοντολογίας οφείλεις να ξεκινήσεις την συνάντηση με αυτόν που σου έστειλε το αρχικό ενημερωτικό υλικό, πολλές αλυσίδες έχουν αναθέσει την ενημέρωση και την επιλογή των ενδιαφερομένων σε σύμβουλο franchise, ωστόσο αρκετές και κυρίως οι μεγάλες έχουν το δικό τους τμήμα franchise, οπότε η ενημέρωση των δικαιοδόχων πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο franchise.

Έτσι αν ζητήσεις μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Franchise.GR ενημερωτικό υλικό, τα στοιχεία σου προωθούνται στην δικαιοπάροχο εταιρεία από την οποία είτε απευθείας, είτε μέσω του συμβούλου της θα λάβεις επιπρόσθετο πληροφοριακό υλικό.

Ωστόσο, υπάρχουν μια σειρά από ξεκάθαρες περιπτώσεις που είναι πιο ενδεδειγμένο να απευθυνθείς πρώτα στον σύμβουλο franchise:

  • Αν δεν βγάλεις άκρη με τις προτάσεις franchise, με την έννοια ότι δεν θα μπορέσεις να κατασταλάξεις σε 3 – 5 συστήματα franchise που ξεχωρίζουν κατά τη γνώμη σου.

  • Αν διαθέτεις δικό σου, είτε ιδιόκτητο, είτε ενοικιασμένο, κατάστημα.

  • Αν επιθυμείς επενδυτική επιλογή, με περιορισμένη τη συμμετοχή σου σε εποπτικές δραστηριότητες.

Σε κάθε περίπτωση ο σύμβουλος franchise διαθέτει ένα ευρύ portfolio προτεινόμενων συστημάτων franchise, πολύ ευρύτερη και μεγαλύτερη εμπειρία από τον υπεύθυνο franchise, όπως και γνώση της τρέχουσας κατάσταση της αγοράς. Κυρίως, δεν θα προσπαθήσει να σας «πείσει σώνει και καλά» για τα προτερήματα της μιας και μόνο αλυσίδας όπως ο υπεύθυνος franchise, τόσο λόγω του συμβουλευτικού ρόλου του, αλλά και βάση κοινής λογικής αφού έχει τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σας προτείνει το concept που ταιριάζει ιδανικά για εσάς.

Πλέον έχεις ξεκινήσει τη δική σου διαδρομή για το δικό σου επιτυχημένο franchise!

facebook_page_plugin