Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
Franchising Articles

Αφού, λοιπόν, αποφάσισες για όλα τα αρχικά ζητήματα, όπως για τους κλάδους και για τα concepts που σε ενδιαφέρουν, και αφού έλαβες τις απαραίτητες συμπληρωματικές πληροφορίες, όπως ενημερωτικό υλικό, πρότυπο business plan, σύμβαση δικαιόχρησης, και έχεις πλέον σχηματοποιήσει συγκεκριμένη άποψη και θέματα προς συζήτηση, ήρθε ή ώρα να συναντηθείς με τους υπευθύνους της δικαιοπαρόχου εταιρείας ή τον σύμβουλο franchise.

Για λόγους δεοντολογίας οφείλεις να ξεκινήσεις την συνάντηση με αυτόν που σου έστειλε το αρχικό ενημερωτικό υλικό, πολλές αλυσίδες έχουν αναθέσει την ενημέρωση και την επιλογή των ενδιαφερομένων σε σύμβουλο franchise, ωστόσο αρκετές και κυρίως οι μεγάλες έχουν το δικό τους τμήμα franchise, οπότε η ενημέρωση των δικαιοδόχων πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο franchise.

Έτσι αν ζητήσεις μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Franchise.GR ενημερωτικό υλικό, τα στοιχεία σου προωθούνται στην δικαιοπάροχο εταιρεία από την οποία είτε απευθείας, είτε μέσω του συμβούλου της θα λάβεις επιπρόσθετο πληροφοριακό υλικό.

Ωστόσο, υπάρχουν μια σειρά από ξεκάθαρες περιπτώσεις που είναι πιο ενδεδειγμένο να απευθυνθείς πρώτα στον σύμβουλο franchise:

  • Αν δεν βγάλεις άκρη με τις προτάσεις franchise, με την έννοια ότι δεν θα μπορέσεις να κατασταλάξεις σε 3 – 5 συστήματα franchise που ξεχωρίζουν κατά τη γνώμη σου.

  • Αν διαθέτεις δικό σου, είτε ιδιόκτητο, είτε ενοικιασμένο, κατάστημα.

  • Αν επιθυμείς επενδυτική επιλογή, με περιορισμένη τη συμμετοχή σου σε εποπτικές δραστηριότητες.

Σε κάθε περίπτωση ο σύμβουλος franchise διαθέτει ένα ευρύ portfolio προτεινόμενων συστημάτων franchise, πολύ ευρύτερη και μεγαλύτερη εμπειρία από τον υπεύθυνο franchise, όπως και γνώση της τρέχουσας κατάσταση της αγοράς. Κυρίως, δεν θα προσπαθήσει να σας «πείσει σώνει και καλά» για τα προτερήματα της μιας και μόνο αλυσίδας όπως ο υπεύθυνος franchise, τόσο λόγω του συμβουλευτικού ρόλου του, αλλά και βάση κοινής λογικής αφού έχει τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σας προτείνει το concept που ταιριάζει ιδανικά για εσάς.

Πλέον έχεις ξεκινήσει τη δική σου διαδρομή για το δικό σου επιτυχημένο franchise!