Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ρυθμοί Ανάπτυξης πολλαπλάσιοι από τις ομοειδείς ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Ραγδαία αύξηση του μεριδίου αγοράς. Σημαντικές αυξήσεις του Κύκλου Εργασιών και των Κερδών. Το όνειρο του κάθε Επιχειρηματία. Το αληθινό Όραμα.

Το φαινόμενο και ο όρος Hypergrowth πρωτοεμφανίσθηκε το 1991 από τον Skip Weitzen, ο οποίος ανέλυσε την ραγδαία ανάπτυξη αρκετών εταιρειών της δεκαετίας του 80. Από τότε εμφανίσθηκαν μελέτες περιπτώσεων, που διαμόρφωσαν προτεινόμενες στρατηγικές και κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας. Μετά τις πρόσφατες dot-coms, έχουμε την ικανότητα να διαμορφώσουμε ασφαλείς προτάσεις.

Τα Βασικά Χαρακτηριστικά

Ευκαιρίες ανάπτυξης

Δραστηριοποίηση στο internet, π.χ. portals, websites αγορών, apps, πλατφόρμες – εφαρμγοές social media, διασύνδεση των επιχειρήσεων με τους προμηθευτές τους και τους πελάτες χονδρικής, διασύνδεση δικτύων λιανικής, e-commerce, επικοινωνία κ.λπ.

Δραστηριοποίηση στην παροχή βασικής ανάγκης υπηρεσιών internet, π.χ. συντήρηση δικτύων, συμβουλευτικές υπηρεσίες παράλληλα με τη πώληση hardware, κ.λπ.

Ανάπτυξη μέσω franchise.

Συγχωνεύσεις & Εξαγορές.

Πελάτες, προσέλκυση και διατήρησή τους.

Ανάλυση των προτιμήσεων και των αναγκών των καταναλωτών.

Οι χθεσινοί ανταγωνιστές μπορεί να γίνουν οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες μας.

Συνέργειες, Οικονομίες Κλίμακος.

Έξυπνο marketing.

Ποιότητα Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Στιβαρό δίκτυο Logistics.

Σημεία προσοχής

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων έχει διαδικτυακή παρουσία.

Οι Νέες Τεχνολογίες δεν εξαλείφουν τις παραδοσιακές λειτουργίες των επιχειρήσεων, απλά τις βελτιώνουν.

Ο ρόλος του ανθρώπινου παράγοντα εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Οι δυνατότητες της υπερανάπτυξης συνδέονται άμεσα με την δραστηριοποίηση εκτός των ορίων της εκάστοτε χώρας (globalization).

Οι τοπικές συνήθειες και δραστηριότητες, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, διαδραματίζουν σημαντικούς παράγοντες.

Ευαισθητοποίηση στο περιβάλλον.

Ευαισθητοποίηση στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δημιουργία και επικοινωνία εταιρικού ονόματος και φήμης.

Υποστήριξη προμηθευτών, τουλάχιστον όχι αποδυνάμωσή τους.

Τα λάθη

Χαλαρός έλεγχος και αδύναμο management οδηγεί στην καταστροφή.

Υπεραισιόδοξη αντιμετώπιση των e-sales.

Αδιαφορία για τις κινήσεις των ανταγωνιστών.

Αδιαφορία για τις προτιμήσεις των πελατών και υπερβολική πίστη στο «προϊόν».

Αμέλεια των ανθρώπινων πόρων.

Έλλειψη διαδικασιών συνεχούς συγκέντρωσης και ανάλυσης «γνώσης».

Τα Βήματα της Ανάπτυξης

Μετά από πολύχρονη εμπειρία και εφαρμογή προγραμμάτων αναδιοργάνωσης κάθε είδους επιχειρήσεων ακολουθούμε στην WiZION GROUP, μια συγκεκριμένη πορεία βημάτων σε 4 βασικές ενότητες, στην κάθε μία εκ των οποίων αναλύουμε μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις και στρατηγικές και επιλέγουμε τις βέλτιστες:

Business Definition.

Sales & Marketing.

Business Processes.

Business Development.