Latest Franchises

 • TYCO
 • WATT+VOLT
 • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
 • SO EASY
 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τα Πρότυπα Συστήματα Διοίκησης αφορούν κάθε είδος επιχειρηματικής δραστηριότητας, με την μερίδα του λέοντος να αναφέρεται στα πρότυπα της σειράς «ISO 9000 – Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας». Παράλληλα, οι αναμενόμενες εξελίξεις στον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο διαφαίνονται σημαντικές και χαρακτηρίζονται από μια δυναμική τάση για την εισαγωγή και πιστοποίηση όλο και περισσοτέρων Προτύπων Συστημάτων Διοίκησης, τα οποία προσδιορίζουν τις ελάχιστες προδιαγραφές που πρέπει να πληρεί μια επιχείρηση για να επιτύχει, στην περίπτωση ενός δικτύου λιανικής, επιμέρους στόχους, όπως:

 • αύξηση της παραγωγικότητας προσωπικού και πόρων, όπως πωλήσεις ανά m2 ή ανά τρέχον μέτρο ραφιού, εμπορεύματα ανά αποθηκευτικό m3, ετήσιος τζίρος ανά διαφημιστικές δαπάνες έτους, κ.λπ.

 • βελτίωση της ποιότητας προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, με αύξηση του value for money και του βαθμού ικανοποίησης του καταναλωτή

 • συμπίεση του κόστους λειτουργίας τόσο σε επίπεδο καταστήματος, όσο και σε επίπεδο μητρικής εταιρείας

 • ενίσχυση του ελέγχου υποκαταστημάτων και μονάδων franchise, μέσω συστημάτων σύγχρονης κοστολόγησης – Activity Based Costing, συστημάτων Παρακολούθησης & Ελέγχου του Δικτύου, κ.ο.κ.

 • αύξηση του βαθμού πιστότητας – loyalty rate - του καταναλωτή

 • αύξηση ευελιξίας και ικανότητας προσαρμογής στα συνεχώς διαφοροποιούμενα δεδομένα και συνθήκες αγοράς

τυποποίηση εργασιών και καθορισμό σαφών υπευθυνοτήτων και αρμοδιοτήτων

συμπίεση του συνολικού κόστους της εφοδιαστικής αλυσίδας/ supply chain – προμήθειες – αποθήκευση - διανομή

Review Us On Google