Latest Franchises

 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES
 • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
 • COFFEE LAB PR
 • SUGAR ANGEL
 • 20 MINUTES FITNESS
 • FAMOUS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα
 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τα Πρότυπα Συστήματα Διοίκησης αφορούν κάθε είδος επιχειρηματικής δραστηριότητας, με την μερίδα του λέοντος να αναφέρεται στα πρότυπα της σειράς «ISO 9000 – Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας». Παράλληλα, οι αναμενόμενες εξελίξεις στον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο διαφαίνονται σημαντικές και χαρακτηρίζονται από μια δυναμική τάση για την εισαγωγή και πιστοποίηση όλο και περισσοτέρων Προτύπων Συστημάτων Διοίκησης, τα οποία προσδιορίζουν τις ελάχιστες προδιαγραφές που πρέπει να πληρεί μια επιχείρηση για να επιτύχει, στην περίπτωση ενός δικτύου λιανικής, επιμέρους στόχους, όπως:

 • αύξηση της παραγωγικότητας προσωπικού και πόρων, όπως πωλήσεις ανά m2 ή ανά τρέχον μέτρο ραφιού, εμπορεύματα ανά αποθηκευτικό m3, ετήσιος τζίρος ανά διαφημιστικές δαπάνες έτους, κ.λπ.

 • βελτίωση της ποιότητας προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών, με αύξηση του value for money και του βαθμού ικανοποίησης του καταναλωτή

 • συμπίεση του κόστους λειτουργίας τόσο σε επίπεδο καταστήματος, όσο και σε επίπεδο μητρικής εταιρείας

 • ενίσχυση του ελέγχου υποκαταστημάτων και μονάδων franchise, μέσω συστημάτων σύγχρονης κοστολόγησης – Activity Based Costing, συστημάτων Παρακολούθησης & Ελέγχου του Δικτύου, κ.ο.κ.

 • αύξηση του βαθμού πιστότητας – loyalty rate - του καταναλωτή

 • αύξηση ευελιξίας και ικανότητας προσαρμογής στα συνεχώς διαφοροποιούμενα δεδομένα και συνθήκες αγοράς

τυποποίηση εργασιών και καθορισμό σαφών υπευθυνοτήτων και αρμοδιοτήτων

συμπίεση του συνολικού κόστους της εφοδιαστικής αλυσίδας/ supply chain – προμήθειες – αποθήκευση - διανομή