Latest Franchises

  • POTATO KING
  • HAPPY BUDDHA
  • LELASHES
  • ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
  • COFFEE LAB PR
  • SUGAR ANGEL
  • 20 MINUTES FITNESS

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ λανσάρει το απόλυτο concept ελληνικού street food, με premium κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες, παραδοσιακές συνταγές από την Βόρεια Ελλάδα και χειροποίητες αλοιφές. Διαθέτοντας ποιότητα και πρώτες ύλες πεντάστερου εστιατορίου, σε προσιτές τιμές και με απροσποίητη εξυπηρέτηση ξεχωρίζει στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

Περισσότερα

Το νέο project COFFEE LAB PR αφορά σε νέο premium concept με το design να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση, καθώς είναι ένα “megastore” για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερο ένας ναός για τους λάτρεις του καφέ, παρά μία παραδοσιακή καφετέρια, o νο1 προορισμός για όλους όσους πίνουν καφέ και όχι μόνο για όσους βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Περισσότερα

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία έξι ετών με ιδιαίτερες και μοναδικές δημιουργίες, το Sugar Angel καταξιώθηκε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και ξεκινά την ανάπτυξή του μέσω franchise για να γνωρίσει τις διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των 20 Minutes Fitness διαθέτει έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά, ξεχωρίζοντας στον κλάδο του fitness. Με χαμηλή αρχική επένδυση, πολύ μεγάλα περιθώρια κέρδους, παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών εκγύμνασης μέσω του συστήματος EMS (ηλεκτρομυοδιέγερση) και της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή franchise.

Περισσότερα
FAST FRANCHISE

Διανύοντας την εποχή των αλλαγών και της ταχύτητας, κάθε επιχειρηματική κίνηση θα πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική. Στο παραπάνω πλαίσιο, εμφανίζονται σύγχρονες επιχειρηματικές προτάσεις για την δημιουργία καταστημάτων μέσω του θεσμού της δικαιόχρησης. Για να μειωθεί, όμως, το επιχειρηματικό ρίσκο και για να διασφαλισθεί κερδοφορία και μακροχρόνια βιωσιμότητα, ο κάθε δικαιοδόχος οφείλει να κινηθεί σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο...

Επιλογή συστήματος δικαιόχρησης

Η επιλογή του πλέον κατάλληλου συστήματος αποτελεί πολύπλοκη λογική διεργασία, η οποία λαμβάνει υπόψη της τα διαθέσιμα κεφάλαια, τις προτιμήσεις και εξοικείωση του υποψηφίου με τα είδη και την αγορά των διαφόρων κλάδων, τις αποδεδειγμένες ικανότητας και αποτελέσματα των διαφόρων αλυσίδων, τις τάσεις και προοπτικές της αγοράς, κ.λπ.

Οι πρακτικές συμβουλές για ταχεία και ορθή επιλογή αφορούν στην

  • λήψη συμβουλών από εταιρεία ανάπτυξης, η οποία να είναι από τις μεγαλύτερες της αγοράς, και να διαθέτει την ικανότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών, π.χ. σε λειτουργικό επίπεδο, σε εύρεση χώρων, σε νομική υποστήριξη, σε επιδοτήσεις, κ.λπ.

  • μελέτη των υφισταμένων συστημάτων και στη συγκέντρωση πληροφοριών

  • προσωπική αυτοαξιολόγηση του καθενός, με στόχο να επιλεχθούν σε πρώτο επίπεδο οι ενδιαφέρουσες προτάσεις και να καταγραφούν ενδεχόμενοι περιορισμοί, π.χ. ωράριο, αρχική επένδυση

Στήσιμο καταστήματος

Η λύσεις «με το κλειδί στο χέρι» αποτελούν εγγύηση για τη καλή ποιότητα της κατασκευής των καταστημάτων, και συνήθως είναι τελικά οι πιο οικονομικές. Ωστόσο, η προσωπική ενασχόληση και εποπτεία θα ξεπεράσει τα διάφορα συνήθη προβλήματα των συνεργείων.

Λειτουργία & Απόδοση

Η αποτελεσματική λειτουργία και η γρήγορη εισροή εσόδων θα έρθει ως αποτέλεσμα της σωστής επιλογής ενός συστήματος που υποστηρίζεται από μια αξιόλογη μητρική εταιρεία. Ο κατάλληλος δικαιοπάροχος είναι αυτός που θα προτείνει και θα εγκρίνει τον χώρο του καταστήματος, ώστε να διασφαλίσουμε εμπορική επιτυχία.

Τα εγχειρίδια λειτουργίας και τα εκπαιδευτικά προγράμματα ως αόριστες υποσχέσεις δεν αρκούν πλέον. Ο υποψήφιος δικαιοδόχος, στην δεύτερη με τρίτη συνάντηση, οφείλει να ζητήσει να του παρουσιασθούν και να του αναλυθούν τα εγχειρίδια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η σύμβαση, τα οικονομικά αποτελέσματα δικαιοπαρόχου και υφισταμένων δικαιοδόχων, η στελέχωση και εμπειρία των κεντρικών υπηρεσιών με έμφαση στο τμήμα υποστήριξης δικτύου, κ.ο.κ.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το franchise βρίσκεται σε εμβρυακό επίπεδο, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η επιχειρηματικότητα του δικαιοδόχου και η λήψη συμβουλών και πληροφοριών από ανθρώπους της αγοράς.
Το κλειδί για την επιτυχία είναι η συγκέντρωση κατάλληλων και αξιόπιστων πληροφοριών και η επιλογή συνεργατών με αποδεδειγμένη αξιόλογη δραστηριότητα, ώστε συνώνυμο του fast franchise να αποτελέσει το fast profitable business.